CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja mama tak mojego syna odżywia. Cola,Wojanek,gówniane żelki. Totalnie nie czai,ze ma mu tego nie kupować. Taki beton z niej czasami.
Elza jak nie masz możliwości podratować sie odpoczynkiem to chyba zostaje Ci suplementacja. Wit d,dha,Omega,jakiś omni biotic i mix witamin b. Nic innego chyba nie zostaje. Ja tak jade na tym jakoś.
Nienq współczuję. Trzymam kciuki,żeby to się jakos rozeszło...
Cel moja ma milion zabawek do wody a bawi się kubkiem po moim synu,którym chcą się zawsze bawić inne dzieci. To jest hit wśród dzieci,biją sie o niego. No i inna klasyka tzn łopatka ale malutka. Miniaturka plus wiaderko, też małe. Cała reszta jest nieatrakcyjna.
Do mnie doszło, ze ja za chwilę do tego niewyspania i zapierdolu dołączę pracę. Chodzenie do roboty, kiedy nie śpi sie praktycznie wcale, jest katorgą. Ja pamiętam, jak z macierzyńskiego wróciłam w początek covidu to się popłakałam, tak bardzo nie umiałam myśleć. Te pobudki co 30 minut przy synu ,i padanie na psyk o 9 rano.w robocie ....Dramat to był,i dramat będzie.
-
Nasz agent też jadł wczoraj wafelka, na początku jak go dostał to nie wiedział o co chodzi, oglądał go z każdej strony, ale jak już się zorientował że to jedzonko to zjadł całego i był zadowolony jak bąk 😅
Anabbit widziałam że dołączyłaś jako wolny strzelec do staraczek 🫢 u mnie też występuje ten problem ze nie wiem czy była owulacja czy nie, sugeruję się tylko bólem jajnika i chyba oszaleję z niepewności do momentu dostania miesiączki
-
Szarotka super, że tak szybko jest poprawa.
Też mam takie spostrzeżenia
Tanashi po takiej dawce cukru muszą dobrze spać dzieciaki. Chyba, że to idzie im w drugą stronę..
Mała to je ze mną np owoce leśne z amarantusem czy kwaśniejsze kiwi, specjalnie jej to na początku dawałam i warzywa tylko i je to chętnie. Np banan pojawil sie niedawno dopiero.
My soków nie pijemy więc nie mam zamiaru jej dawać. Czasem wyciskany z pomarańczy ale to poza domem tak to nuda😅 woda jedynie, a Mąż herbaty
Lody to przed porodem w domu robiłam takie ze skyra waniliowego, gorzkiej czekolady, masła orzechowego z solą i migdałów. Mega to było dobre.. muszę chociaż raz ogarnąć w lato. Dziś jadłam normalne lody, ale tamte były o wiele lepsze trzeba przyznać 😅 czasem zdrowsze jest też smaczniejsze23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
U nas też dzisiaj wjechał wafelek z loda, podchodziłam do wózka to już wyciągał ręce, żeby mu dać 😂 na dodatek skończył wcześniej niż Stary i go ochrzaniał, że ma mu oddać to jak zjadł loda to dał jeszcze swoją końcówkę wafelka 😂
W wannie najlepszy jest kubeczek z ikei z tej takiej wieżyczki co się kubeczki nakłada na siebie 😂 ma dziurki i wylewa się dołem, gumowe dinozaury ignoruje 😂 -
A miałaś tego wielorybka do polewania głowy z zabawkami wlasnie z Ikea?Mega to jest. Te zabawki sa miękkie i dziecko juz w tym wieku ogrania,ze może tym tryskać.Kkk77 wrote:U nas też dzisiaj wjechał wafelek z loda, podchodziłam do wózka to już wyciągał ręce, żeby mu dać 😂 na dodatek skończył wcześniej niż Stary i go ochrzaniał, że ma mu oddać to jak zjadł loda to dał jeszcze swoją końcówkę wafelka 😂
W wannie najlepszy jest kubeczek z ikei z tej takiej wieżyczki co się kubeczki nakłada na siebie 😂 ma dziurki i wylewa się dołem, gumowe dinozaury ignoruje 😂 -