Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama tak mojego syna odżywia. Cola,Wojanek,gówniane żelki. Totalnie nie czai,ze ma mu tego nie kupować. Taki beton z niej czasami.

Elza jak nie masz możliwości podratować sie odpoczynkiem to chyba zostaje Ci suplementacja. Wit d,dha,Omega,jakiś omni biotic i mix witamin b. Nic innego chyba nie zostaje. Ja tak jade na tym jakoś.

Nienq współczuję. Trzymam kciuki,żeby to się jakos rozeszło...

Cel moja ma milion zabawek do wody a bawi się kubkiem po moim synu,którym chcą się zawsze bawić inne dzieci. To jest hit wśród dzieci,biją sie o niego. No i inna klasyka tzn łopatka ale malutka. Miniaturka plus wiaderko, też małe. Cała reszta jest nieatrakcyjna.

Do mnie doszło, ze ja za chwilę do tego niewyspania i zapierdolu dołączę pracę. Chodzenie do roboty, kiedy nie śpi sie praktycznie wcale, jest katorgą. Ja pamiętam, jak z macierzyńskiego wróciłam w początek covidu to się popłakałam, tak bardzo nie umiałam myśleć. Te pobudki co 30 minut przy synu ,i padanie na psyk o 9 rano.w robocie ....Dramat to był,i dramat będzie.

event.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz agent też jadł wczoraj wafelka, na początku jak go dostał to nie wiedział o co chodzi, oglądał go z każdej strony, ale jak już się zorientował że to jedzonko to zjadł całego i był zadowolony jak bąk 😅

Anabbit widziałam że dołączyłaś jako wolny strzelec do staraczek 🫢 u mnie też występuje ten problem ze nie wiem czy była owulacja czy nie, sugeruję się tylko bólem jajnika i chyba oszaleję z niepewności do momentu dostania miesiączki XD

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarotka wczoraj mialam te zabawki z Lidla w ręce i sie zastanawiałam czy warto. Polecasz?

event.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarotka super, że tak szybko jest poprawa.

Też mam takie spostrzeżenia

Tanashi po takiej dawce cukru muszą dobrze spać dzieciaki. Chyba, że to idzie im w drugą stronę..

Mała to je ze mną np owoce leśne z amarantusem czy kwaśniejsze kiwi, specjalnie jej to na początku dawałam i warzywa tylko i je to chętnie. Np banan pojawil sie niedawno dopiero.

My soków nie pijemy więc nie mam zamiaru jej dawać. Czasem wyciskany z pomarańczy ale to poza domem tak to nuda😅 woda jedynie, a Mąż herbaty

Lody to przed porodem w domu robiłam takie ze skyra waniliowego, gorzkiej czekolady, masła orzechowego z solą i migdałów. Mega to było dobre.. muszę chociaż raz ogarnąć w lato. Dziś jadłam normalne lody, ale tamte były o wiele lepsze trzeba przyznać 😅 czasem zdrowsze jest też smaczniejsze

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też dzisiaj wjechał wafelek z loda, podchodziłam do wózka to już wyciągał ręce, żeby mu dać 😂 na dodatek skończył wcześniej niż Stary i go ochrzaniał, że ma mu oddać to jak zjadł loda to dał jeszcze swoją końcówkę wafelka 😂

W wannie najlepszy jest kubeczek z ikei z tej takiej wieżyczki co się kubeczki nakłada na siebie 😂 ma dziurki i wylewa się dołem, gumowe dinozaury ignoruje 😂

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    U nas też dzisiaj wjechał wafelek z loda, podchodziłam do wózka to już wyciągał ręce, żeby mu dać 😂 na dodatek skończył wcześniej niż Stary i go ochrzaniał, że ma mu oddać to jak zjadł loda to dał jeszcze swoją końcówkę wafelka 😂

W wannie najlepszy jest kubeczek z ikei z tej takiej wieżyczki co się kubeczki nakłada na siebie 😂 ma dziurki i wylewa się dołem, gumowe dinozaury ignoruje 😂
    A miałaś tego wielorybka do polewania głowy z zabawkami wlasnie z Ikea?Mega to jest. Te zabawki sa miękkie i dziecko juz w tym wieku ogrania,ze może tym tryskać.

event.png
‹‹ 2811 2812 2813 2814 2815
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ