CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanashi wrote:Margaretka kiedy testujesz? 🥰🤰🏼
Robiłam już dziś test, bo powinnam dostać okres. Okresu nie widać, drugiej kreski na teście też nie 🤔
To zdecydowanie muszę wpisać na listę ten basen z kulkami, może Marcyś też polubi, a jak nie on to na pewno ja xD -
No, zasnął jednak 😏
Też mamy basen z kulkami i jest super, kulki są już wprawdzie w całym domu, ale wyrzucanie ich to najlepsza zabawa. Później jest wpadanie do niego, stanie bez trzymanki, przewracanie się we wszystkie strony i tarzanie, a na koniec wrzucanie tam jeszcze wszystkich zabawek.
Polecacie jakieś ogródkowe place zabaw?
I kitchen helpery? 🤣 -
Kitchenhelper mamy z Mobli po córce, ale nie wiem czy ta marka jeszcze istnieje, bo nic mi się nie wyświetla xD
A plac zabaw dopiero robimy to czy polecam mogę powiedzieć dopiero za jakiś czas 🤣 ewentualnie huśtawkę z Castoramy mogę polecić jak chcesz naprawdę porządną, my wzięliśmy taką:
https://www.castorama.pl/departments/hu-tawka-allforbaby-kube-kowa-na-a-cuchach-pe-na-jf-en1176-1-szt/5903796051452_CAPL.prd?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Shopping-marketplace&utm_term=&utm_content=&gad_source=1&gad_campaignid=23084345233&gbraid=0AAAAA-5-U3zC1OskTsLdzEBQstSKr0k9W&gclid=CjwKCAjw46HPBhAMEiwASZpLRNtxUzm0R-opb2p-AzqKUGK82yslxMlUmISzB0oPdedgyhH7e3LvyxoC2ckQAvD_BwEWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:23
-
Raz dziennie albo wcale już.. ciekawe czy mi krzywe cycki zostaną czy się teraz wyrówna.Truuskaawka wrote:Nadal świeci pustkami 😒 Nie ma zębów i nie gada. Nie wiem,moze to w parze u niej przyjdzie.
A jak u Ciebie pompowanie? Jeszcze lecisz z tematem czy już odpuściłaś?
Revolutionary fajnie Cie tu widzieć 😊
U nas są akrobacje z basenem z kulkami. Rzuca sie na niego i wchodzi. Gorzej jak chce wyjsc bo wtedy rzuca sie i caly basen leci razem z nią jak nie zdąze złapać 🙈Cały dzien moglaby w nim siedziec z przerwami na wyjscie po inną zabawkę i żeby trochę się poganiać.
I probuje puszczac sie jak stoi,ale od razu na tylek leci- ma z tego zabawe
Z zębami stoimy rowno widze caly czas. Ciekawe co z tego będzie.
My dostaliśmy mini kucyka na biegunach. Też frajda.
Basenu nie chcialam bo mam wrażenie że szybko wyrośnie z niego.
Chciałabym cos w ogrodzie porobić ale mlody nudzi się w wózku. Ma ktoś jakiś patent co zrobić? Z wszystkiego innego to ucieknie 😞
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:35
-
No właśnie.. a tyle mam do zrobienia. Trzeba będzie kiedyś babcie zaprosić bo inaczej się nie da.Tanashi wrote:Katikat nie mam i na razie nic nie robię, bo ziomek wszędzie się wspina, ostatnio jak podlewalam drzewka to mi wszedł na dwa pustaki 🫠 już nic nie robię więcej bo rąk nie starcza xD
-
Nie wierzę, że to mówię ale też dziś sikałam na test, bo okres mi się spóźnia w trochę się zapomnieliśmyMargareetka wrote:Robiłam już dziś test, bo powinnam dostać okres. Okresu nie widać, drugiej kreski na teście też nie 🤔
To zdecydowanie muszę wpisać na listę ten basen z kulkami, może Marcyś też polubi, a jak nie on to na pewno ja xD
Ale no test biały i już plamie
Także nadal test wywołuje u mnie okres 😅
Revokutionary fajnie że się odezwałaś!
Kciuki za zabieg! A z tymi chorobami mam to samo, boję się jak diabli 😅
Margareetka lubi tę wiadomość
-