Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Margaretka kiedy testujesz? 🥰🤰🏼

Robiłam już dziś test, bo powinnam dostać okres. Okresu nie widać, drugiej kreski na teście też nie 🤔

To zdecydowanie muszę wpisać na listę ten basen z kulkami, może Marcyś też polubi, a jak nie on to na pewno ja xD

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, zasnął jednak 😏
    Też mamy basen z kulkami i jest super, kulki są już wprawdzie w całym domu, ale wyrzucanie ich to najlepsza zabawa. Później jest wpadanie do niego, stanie bez trzymanki, przewracanie się we wszystkie strony i tarzanie, a na koniec wrzucanie tam jeszcze wszystkich zabawek.

Polecacie jakieś ogródkowe place zabaw?

I kitchen helpery? 🤣

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nam w tym moczu nie wyszło, więc albo ząb albo trzydniówka.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitchenhelper mamy z Mobli po córce, ale nie wiem czy ta marka jeszcze istnieje, bo nic mi się nie wyświetla xD

A plac zabaw dopiero robimy to czy polecam mogę powiedzieć dopiero za jakiś czas 🤣 ewentualnie huśtawkę z Castoramy mogę polecić jak chcesz naprawdę porządną, my wzięliśmy taką:

https://www.castorama.pl/departments/hu-tawka-allforbaby-kube-kowa-na-a-cuchach-pe-na-jf-en1176-1-szt/5903796051452_CAPL.prd?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Shopping-marketplace&utm_term=&utm_content=&gad_source=1&gad_campaignid=23084345233&gbraid=0AAAAA-5-U3zC1OskTsLdzEBQstSKr0k9W&gclid=CjwKCAjw46HPBhAMEiwASZpLRNtxUzm0R-opb2p-AzqKUGK82yslxMlUmISzB0oPdedgyhH7e3LvyxoC2ckQAvD_BwE

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:23

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Nadal świeci pustkami 😒 Nie ma zębów i nie gada. Nie wiem,moze to w parze u niej przyjdzie.
    A jak u Ciebie pompowanie? Jeszcze lecisz z tematem czy już odpuściłaś?

Revolutionary fajnie Cie tu widzieć 😊

U nas są akrobacje z basenem z kulkami. Rzuca sie na niego i wchodzi. Gorzej jak chce wyjsc bo wtedy rzuca sie i caly basen leci razem z nią jak nie zdąze złapać 🙈Cały dzien moglaby w nim siedziec z przerwami na wyjscie po inną zabawkę i żeby trochę się poganiać.
    I probuje puszczac sie jak stoi,ale od razu na tylek leci- ma z tego zabawe
    Raz dziennie albo wcale już.. ciekawe czy mi krzywe cycki zostaną czy się teraz wyrówna.

Z zębami stoimy rowno widze caly czas. Ciekawe co z tego będzie.
    My dostaliśmy mini kucyka na biegunach. Też frajda.
    Basenu nie chcialam bo mam wrażenie że szybko wyrośnie z niego.
    Chciałabym cos w ogrodzie porobić ale mlody nudzi się w wózku. Ma ktoś jakiś patent co zrobić? Z wszystkiego innego to ucieknie 😞

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:35

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat nie mam i na razie nic nie robię, bo ziomek wszędzie się wspina, ostatnio jak podlewalam drzewka to mi wszedł na dwa pustaki 🫠 już nic nie robię więcej bo rąk nie starcza xD

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Katikat nie mam i na razie nic nie robię, bo ziomek wszędzie się wspina, ostatnio jak podlewalam drzewka to mi wszedł na dwa pustaki 🫠 już nic nie robię więcej bo rąk nie starcza xD
    No właśnie.. a tyle mam do zrobienia. Trzeba będzie kiedyś babcie zaprosić bo inaczej się nie da.

Naturals między ivf

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty truskawka? Udało Ci się zastrzymac juz całkiem?

Naturals między ivf

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat wrote:
    A Ty truskawka? Udało Ci się zastrzymac juz całkiem?

Tak 🤭 Dokladnie po 9 miesiącach i 22 dniach. Tydzień temu zakończyłam przygode kpi. Czuje że odzyskałam życie w jakimś tam stopniu 😅

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Robiłam już dziś test, bo powinnam dostać okres. Okresu nie widać, drugiej kreski na teście też nie 🤔

To zdecydowanie muszę wpisać na listę ten basen z kulkami, może Marcyś też polubi, a jak nie on to na pewno ja xD
    Nie wierzę, że to mówię ale też dziś sikałam na test, bo okres mi się spóźnia w trochę się zapomnieliśmy
    Ale no test biały i już plamie
    Także nadal test wywołuje u mnie okres 😅
    Revokutionary fajnie że się odezwałaś!
    Kciuki za zabieg! A z tymi chorobami mam to samo, boję się jak diabli 😅

Margareetka lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2764 2765 2766 2767 2768
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ