Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Współczuję, serio. Mój też miał podobną fazę na niespanie w nocy. Hektolitry kawy, a i tak człowiek czuje się jak gówno.
    Ja się czułam zawsze jak po takiej mocno zakrapianej imprezie
    Wg małą zaczęła wstawać przy wszystkim co się da, boże ciężko ją upilnować 🫣 wszystko zrzuca co jej sie nawinie

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Jejku współczuję wam tych nocy :(
    Nam ta wyprowadzka małej do jej pokoju turbo pomogła - albo po prostu chwilowo jesteśmy w fazie dobrego spania - która się pewnie zaraz popsuje xD 🤣
    Karola patrząc po zdj to nawet dobre warunki w pokoju macie, dobrze widziałam że masz normalne swoje łóżko?
    Warunki sa słabe. Sala to klitka. Ma ten beznadziejny przewijak z napromiennikiem który zajmuje połowę pokoju. Mala ma łóżeczko ale dostawione do panelu z gazami i kontaktami,więc nie bardzo może w nim siedzieć, bo grzebie w kablach i wyciąga zatyczki z tlenu czy próżni. Wczoraj tam wrzuciła reszki chrupka.Ja mam taki fotel-kostkę rozkładany. Nie widzialam wcześniej ich. Z fundacji McDonalda. Fajne są ale mega śliskie. W nocy ciągle z tego spadam. Na sali wolny jest z metr kwadratowy do ruszenia się. Szafkę mam na korytarzu a wózek w przejściu 😅

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka współczuję. Dla mnie każda pobudka przed 6 jest nieludzka, a każda po 7 to wspaniały prezent 😂

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola te sale dla dzieci to zawsze mam wrażenie, że projektują pod dzieci na benzo, a nie pod normalne żywe dzieciaki 🫣 A na podobnej leżance spędziłam tyle godzin na studiach, że zawsze będą mi się dobrze kojarzyć chociaż faktycznie są śliskie 😅
    Kasia jak ja kiedyś kochałam rolki! Super, że sobie pojeździsz.
    U nas nocka jak to u nas - z dupy 😆 Jutro idę na kolejną część leczenia tego nieszczęsnego zęba i nie dość, że nie mam opieki dla małej to jeszcze jesteśmy kolejne dwa dni same więc mam nadzieję, że będę się czuć co najmniej jako tako. Nie cierpię dentystów.
    Pulpety też jej wczoraj nie weszły. Rosół również. Zastanawiam się co mam z nią dalej robić. Kawałki widzę, że ogarnia tylko najchętniej jadłaby samą kaszę i jogurty. Ewentualnie jajka i może posmakować ogórka. O innych rzeczach nie ma mowy

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Warunki sa słabe. Sala to klitka. Ma ten beznadziejny przewijak z napromiennikiem który zajmuje połowę pokoju. Mala ma łóżeczko ale dostawione do panelu z gazami i kontaktami,więc nie bardzo może w nim siedzieć, bo grzebie w kablach i wyciąga zatyczki z tlenu czy próżni. Wczoraj tam wrzuciła reszki chrupka.Ja mam taki fotel-kostkę rozkładany. Nie widzialam wcześniej ich. Z fundacji McDonalda. Fajne są ale mega śliskie. W nocy ciągle z tego spadam. Na sali wolny jest z metr kwadratowy do ruszenia się. Szafkę mam na korytarzu a wózek w przejściu 😅
    Ok, na zdj wyglądało to jakoś inaczej
    A długo zostajecie?

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ok, na zdj wyglądało to jakoś inaczej
    A długo zostajecie?
    Nie wiem. Ja się za chwile zawijam z synem na terapię i do domu,umyć włosy a mąż tam ma się ich pytać na wizycie. Chociaż jak to w szpitalu,wyjście jest pewne,dopiero jak dadzą wypis do ręki.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Nie wiem. Ja się za chwile zawijam z synem na terapię i do domu,umyć włosy a mąż tam ma się ich pytać na wizycie. Chociaż jak to w szpitalu,wyjście jest pewne,dopiero jak dadzą wypis do ręki.
    A no to prawda
    Już na sobie sprawdziłam że potrafią 3 dni obiecywać wypić

A mówią wam co dalej?

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    A no to prawda
    Już na sobie sprawdziłam że potrafią 3 dni obiecywać wypić

A mówią wam co dalej?
    Raczej,że to chirurgiczna sprawa

event.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jesteś prawdziwym Tytanem 😉 Kciuki za Was

Trójki? Czwórki? Co to za zaklęcia? My cały czas etap zerówek 🙈 Tak Wam pozazdrosciłam tych zębów że mi samej znowu zaczęła iśc ósemka 😑

Ja nie rolkowa,ale za to wrotki kocham. Ale chyba jazda na nich z wózkiem i dzieckiem to odpada 🥲

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza drzemkę zaliczyłam z nim, bo jestem jak zombi. Mam nadzieję, że taka godzina to pojedyncza akcja, bo przecież w poniedziałek wstał o 8.

Anabbit powiedz, że chociaż u Was lepsza nocka i coś odespałyście z małą.

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja się czułam zawsze jak po takiej mocno zakrapianej imprezie
    Wg małą zaczęła wstawać przy wszystkim co się da, boże ciężko ją upilnować 🫣 wszystko zrzuca co jej sie nawinie
    Taaa to dobre porównanie.
    Nie wiem jak Wy, ale ja nie lubię tego etapu wstawania przy wszystkim. Mój zaczyna się puszczać więc oczy mam w tyłku, żeby nie walnął o coś.

Zapomniałam wyrobić mu kartę ekuz 🫪dobrze, że NFZ wydaje od ręki.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:

Trójki? Czwórki? Co to za zaklęcia? My cały czas etap zerówek 🙈 Tak Wam pozazdrosciłam tych zębów że mi samej znowu zaczęła iśc ósemka 😑

Ja nie rolkowa,ale za to wrotki kocham. Ale chyba jazda na nich z wózkiem i dzieckiem to odpada 🥲
    Jeżdżą normalnie na wrotkach i rolkach z wózkiem

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:

Ja nie rolkowa,ale za to wrotki kocham. Ale chyba jazda na
    nich z wózkiem i dzieckiem to odpada 🥲

U nas też zerówki hahahah
    Ja właśnie planuje wybrać się na rolki z wózkiem jak mała wyzdrowieje zupełnie któregoś dnia. Pojeżdżę dookoła narodowego, tam raczej bezpiecznie powinno być 😂

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq dobrze że piszesz. Zara też ogarnę tą kartę

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Taaa to dobre porównanie.
    Nie wiem jak Wy, ale ja nie lubię tego etapu wstawania przy wszystkim. Mój zaczyna się puszczać więc oczy mam w tyłku, żeby nie walnął o coś.

Zapomniałam wyrobić mu kartę ekuz 🫪dobrze, że NFZ wydaje od ręki.
    U nas widzę, że puszcza jedną rękę ale jeszcze nie utrzymuje równowagi
    W łóżeczku widziałam że parę kroczków już robi
    Ale jest taka dumna z siebie że szok

No tak, bo wy niedługo lecicie :)
    My to chyba musimy cała trójka wyrobić, bo wydaje mi się, że mi się z mężem kończy

Za tydzień mąż idzie odebrać małej dowód, cyknęłam jej takie słodkie zdjęcie do dowodu że o jezu ☺️

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Pierwsza drzemkę zaliczyłam z nim, bo jestem jak zombi. Mam nadzieję, że taka godzina to pojedyncza akcja, bo przecież w poniedziałek wstał o 8.

Anabbit powiedz, że chociaż u Was lepsza nocka i coś odespałyście z małą.

Zdecydowanie lepsza. Oczywiście lepsza jak na nasze standardy 😂 obudziła się wieczorem pomiędzy 18 a 23 pięć razy (ale wystarczyło 10 min pobujać) i później w nocy RAZ na cyca o 3. Nie jadła od 18 do 3 czaicie? Co prawda nie zasnęła po jedzeniu i musiałam usypać ją z 40, ale to wciąż dobry wynik w porównaniu do poprzednich nocy.
    No i dzień zaczęła o 6, ale z ojcem, ja się podniosłam 7:30 jakos z wyra 😃

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    U nas widzę, że puszcza jedną rękę ale jeszcze nie utrzymuje równowagi
    W łóżeczku widziałam że parę kroczków już robi
    Ale jest taka dumna z siebie że szok

No tak, bo wy niedługo lecicie :)
    My to chyba musimy cała trójka wyrobić, bo wydaje mi się, że mi się z mężem kończy

Za tydzień mąż idzie odebrać małej dowód, cyknęłam jej takie słodkie zdjęcie do dowodu że o jezu ☺️

Moja ma fote z początku września i wygląda komicznie Hahahha taki mały bobo z wielkimi oczami. Na tym czarnobialym zdjęciu dowodowym to dosłownie tylko oczy u niej widać 😂😂😂😂😂

age.png
‹‹ 2762 2763 2764 2765 2766
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ