Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, kciuki, żeby coś wyszło z badań małej 👍

Truuskawka, oby jednak nic się nie szykowało...

Kkk, gratulacje dobrych wieści!

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarotka fajnie, że macie recepty. W takim przypadku epipen mieć po ręka to jednak spokojniejsza głowa trochę. Ale mimo wszystko trzymam kciuki, żeby nie musiał być w użyciu 🤞
    Nawet nie wiedziałam, że te testy alex robią w szpitalu.

Kkk świetne wieści 🎉

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedaliśmy mieszkanie🤡w 1.5 tygodnia. W piątek podpiszemy umowę.
    Posiadanie nowego dużego nagle stało się realne.

Elza1234, Blondi29, Tanashi, Kkk77, Margareetka, Anabbit lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Sprzedaliśmy mieszkanie🤡w 1.5 tygodnia. W piątek podpiszemy umowę.
    Posiadanie nowego dużego nagle stało się realne.
    Gratulacje! 🥳

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, gratki Nineq 🥳

Ja upolowałam na vinted ubrania dla dzieciaków na dwie komunie w maju i kupiłam sobie sukienkę więc zadania na dziś uznaje za zakończone 😆 idziemy na spacer, bo już wyczerpałam limit kawy na dziś i muszę się pobudzić. Mąż dziś z córką z zajęć wróci dopiero przed 19, więc jeszcze trochę muszę wytrzymać na placu boju xD

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk, Szarotka gratuluję udanych wizyt!
    Karola z jednej strony dobrze, że już jesteście w szpitalu, a z drugiej żal mi małej i ciebie przepotężnie. Niech ten czas szybko minie i najlepiej się nie powtarza. Żal mi tego malucha i was okropnie.
    Nineq gratulacje! Pasmo sukcesów dzisiaj ❤️
    U nas dzień z cyklu masakra. Jeszcze pokłóciliśmy sie z mężem i szczerze to znów czuję, ze nie mam nad niczym kontroli i mam chęć tylko usiąść i płakać. Jeszcze mała znowu chyba męczą zęby więc obstawiam, że szykuje się kolejny genialny tydzień

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Super, gratki Nineq 🥳

Ja upolowałam na vinted ubrania dla dzieciaków na dwie komunie w maju i kupiłam sobie sukienkę więc zadania na dziś uznaje za zakończone 😆 idziemy na spacer, bo już wyczerpałam limit kawy na dziś i muszę się pobudzić. Mąż dziś z córką z zajęć wróci dopiero przed 19, więc jeszcze trochę muszę wytrzymać na placu boju xD
    Ja wyszłam z młodą o 11, a mąż ma na popołudnie więc zbijam pione xd 🤣 ale już późno, a u nas jeszcze 2giej drzemki nie było, także wracam właśnie ze spaceru i liczę że ją uśpi i zdążę zjeść obiad bo mąż mi przygotował

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq gratulacje! 🎉🎉

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq gratulacje!!!!! Pozytywnie zazdroszczę większej przestrzeni.

age.png
‹‹ 2760 2761 2762 2763 2764
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ