CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola, kciuki, żeby coś wyszło z badań małej 👍
Truuskawka, oby jednak nic się nie szykowało...
Kkk, gratulacje dobrych wieści! -
Super, gratki Nineq 🥳
Ja upolowałam na vinted ubrania dla dzieciaków na dwie komunie w maju i kupiłam sobie sukienkę więc zadania na dziś uznaje za zakończone 😆 idziemy na spacer, bo już wyczerpałam limit kawy na dziś i muszę się pobudzić. Mąż dziś z córką z zajęć wróci dopiero przed 19, więc jeszcze trochę muszę wytrzymać na placu boju xD -
Kkk, Szarotka gratuluję udanych wizyt!
Karola z jednej strony dobrze, że już jesteście w szpitalu, a z drugiej żal mi małej i ciebie przepotężnie. Niech ten czas szybko minie i najlepiej się nie powtarza. Żal mi tego malucha i was okropnie.
Nineq gratulacje! Pasmo sukcesów dzisiaj ❤️
U nas dzień z cyklu masakra. Jeszcze pokłóciliśmy sie z mężem i szczerze to znów czuję, ze nie mam nad niczym kontroli i mam chęć tylko usiąść i płakać. Jeszcze mała znowu chyba męczą zęby więc obstawiam, że szykuje się kolejny genialny tydzień -
Ja wyszłam z młodą o 11, a mąż ma na popołudnie więc zbijam pione xd 🤣 ale już późno, a u nas jeszcze 2giej drzemki nie było, także wracam właśnie ze spaceru i liczę że ją uśpi i zdążę zjeść obiad bo mąż mi przygotowałTanashi wrote:Super, gratki Nineq 🥳
Ja upolowałam na vinted ubrania dla dzieciaków na dwie komunie w maju i kupiłam sobie sukienkę więc zadania na dziś uznaje za zakończone 😆 idziemy na spacer, bo już wyczerpałam limit kawy na dziś i muszę się pobudzić. Mąż dziś z córką z zajęć wróci dopiero przed 19, więc jeszcze trochę muszę wytrzymać na placu boju xD -