Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Marsol Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk, powodzenia na wizycie!

Mój B. też nie jest w stanie wytrzymać dłużej niż minutę, gdy mu czytam. Za to uwielbia książki z przesuwanymi elementami i te grające z piosenkami.

Ja ostatnią książkę czytałam normalnie dzień przed porodem. A tak zdołałam tylko przesłuchać kilka audiobooków. Bardzo mi brakuje czytania, ale zwyczajnie brakuje mi na to czasu.

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dziś pierwszy raz placuszki bobasowi i jejuniu jak mu smakowało, musiałam dokładke smażyć poganiana krzykami 🙈 a żeby przestygły to włożyłam do zamrażalnika, bo nie mógł dłużej czekać xD

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk powodzenia na wizycie

Rany,boje sie że coś rozkłada mi dziecko. Rano standardowo miała OA 2 godziny i po tym 50minut drzemki wleciało(gdzie zawsze,ale to zawsze z zegarkiem w ręku jest to max pół godziny).
    I teraz ledwo 2h OA i znowu już śpi. Gdzie wczoraj miala pierwszą drzemkę własnie pół godziny i oa 5h.
    Temperatura ok,apetyt ok,humor taki pół na pół. Oby zadne choróbsko po tych gordonkach 🙈

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple, powiedz że masz low need baby bez mówienia że masz low need baby - „ przeczytałam 35 książek przez 10 miesięcy” 😂😂😂😂

Blackapple lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka trzymam kciuki żeby was nic nie dopadło. 🤞🤞🤞
    Pozdrawiam ze spaceru w nosidle, tylko w takiej pozycji ma dobry humor 🙄

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka ja tam dalej obstawiam, że w końcu wyjdzie jej jaki ząb ;) Objawy od paru dni ma jak moja mała ilekroć wyłażą jej zęby. Z tym, że u nas dopiero teraz jak idzie już trzecia para to widać cokolwiek przy dziąsłach. Tak ro nie złapałam nawet momentu, w którym były rozpulchnione.
    U nas w końcu upragniona drzemka. Udało mi się ogarnąć obiady, bo ten mój mały kitchen helper nie pozwala mi już na nic w kuchni, a łóżeczka nie chce mi się targać xd
    Co do książek to ja nie toleruję audiobooków ani czytników. Audiobooki to po prostu nie forma dla mnie, a czytnik mogę zdzierżyć w ostateczności, ale nie daje mi to takiej satysfakcji i w dodatku łatwo się rozpraszam. Czekam na czasy aż będę mogła złapać więcej niż dwie strony książki 😆

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Blackapple, powiedz że masz low need baby bez mówienia że masz low need baby - „ przeczytałam 35 książek przez 10 miesięcy” 😂😂😂😂
    Ja przeczytałam dokładnie 2 xd
    Ale ja wieczorami nie ukrywam potrzebuję odmozdzaczana te pół h, bo książkę mnie zamula już wtedy i nie mogę się skupić
    Ja idę właśnie na nasze wtorkowe zajęcia z bobasami
    Ciekawe czy szefowa da mi spacer zrobić po, bo słońce wyszło

age.png
‹‹ 2759 2760 2761 2762 2763
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ