CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkk, powodzenia na wizycie!
Mój B. też nie jest w stanie wytrzymać dłużej niż minutę, gdy mu czytam. Za to uwielbia książki z przesuwanymi elementami i te grające z piosenkami.
Ja ostatnią książkę czytałam normalnie dzień przed porodem. A tak zdołałam tylko przesłuchać kilka audiobooków. Bardzo mi brakuje czytania, ale zwyczajnie brakuje mi na to czasu. -
Kkk powodzenia na wizycie
Rany,boje sie że coś rozkłada mi dziecko. Rano standardowo miała OA 2 godziny i po tym 50minut drzemki wleciało(gdzie zawsze,ale to zawsze z zegarkiem w ręku jest to max pół godziny).
I teraz ledwo 2h OA i znowu już śpi. Gdzie wczoraj miala pierwszą drzemkę własnie pół godziny i oa 5h.
Temperatura ok,apetyt ok,humor taki pół na pół. Oby zadne choróbsko po tych gordonkach 🙈
-
Truskawka ja tam dalej obstawiam, że w końcu wyjdzie jej jaki ząb
Objawy od paru dni ma jak moja mała ilekroć wyłażą jej zęby. Z tym, że u nas dopiero teraz jak idzie już trzecia para to widać cokolwiek przy dziąsłach. Tak ro nie złapałam nawet momentu, w którym były rozpulchnione.
U nas w końcu upragniona drzemka. Udało mi się ogarnąć obiady, bo ten mój mały kitchen helper nie pozwala mi już na nic w kuchni, a łóżeczka nie chce mi się targać xd
Co do książek to ja nie toleruję audiobooków ani czytników. Audiobooki to po prostu nie forma dla mnie, a czytnik mogę zdzierżyć w ostateczności, ale nie daje mi to takiej satysfakcji i w dodatku łatwo się rozpraszam. Czekam na czasy aż będę mogła złapać więcej niż dwie strony książki 😆 -
Ja przeczytałam dokładnie 2 xdAnabbit wrote:Blackapple, powiedz że masz low need baby bez mówienia że masz low need baby - „ przeczytałam 35 książek przez 10 miesięcy” 😂😂😂😂
Ale ja wieczorami nie ukrywam potrzebuję odmozdzaczana te pół h, bo książkę mnie zamula już wtedy i nie mogę się skupić
Ja idę właśnie na nasze wtorkowe zajęcia z bobasami
Ciekawe czy szefowa da mi spacer zrobić po, bo słońce wyszło -