Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq, ja ją tyle noszę od urodzenia na rękach, że nosidło to odpoczynek 😂

Tanashi, moja chyba padnięta, bo ZERO

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zasnął koło 19:30 i jedna pobudka za nami 😅 ale udało się dobujać bez cyca, więc uznaje to nawet za sukces

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki siuśków, wszystko ideolo. Jestem dumna z pierwszego łapania, bo nawet bakterie nieznaczne (mieszczące się w zakresie normy) 😂

Tanashi, Elza1234, Margareetka, Blackapple lubią tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manometria okej,ph metria okej,testy alergiczne okej. Wszytko okej. I to ich niepokoi bo może to być cos poważniejszego. Ale powiem.Wam ,ze tu jest tak dużo ciężko chory dzieci,że nie mam prawa narzekać na nic.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    U mnie już trzy pobudki na liczniku, a jak u Was? 🤣
    Póki co jedna
    Myślałam że mi się placki spalą 🙈

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to niby dobrze. Ale mają jakieś konkretne podejrzenia? Współczuję Wam stresu z tą diagnostyką i tym że nie wiadomo co jest i jak pomóc małej :(

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Karola to niby dobrze. Ale mają jakieś konkretne podejrzenia? Współczuję Wam stresu z tą diagnostyką i tym że nie wiadomo co jest i jak pomóc małej :(
    W opóźnieniu wzrostu podejrzewają alergie pokarmową. W braku kupy nic nie podejrzewają. Chirurgia nie bedzie jej konsultować w ramach oddziału bo "nie są od konsultacji przewlekłych zaparć". Więc pewnie nim wylądujemy u chirurga i coś ją pobadaja to minie pół roku .
    Moje dziecko nauczyło sie pokazywać język obcym ludziom😅 Duzo dzieci tu się przychodzi nią bawić i nauczyli ja wywalać tą łopatę. Ona cała happy jak widzi chłopaków w w wieku brata.

event.png

Wysłany: Dzisiaj, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle sorry ale nie odniosę się do żadnych wiadomości bo nie mma nawet jak czytać ze zrozumieniem co piszecie. Nadrobię później bo małą mam ciągle na rękach z tymi kablami. Jedyne co zapamiętałam to 30 książek blackapple (szacun)

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to możliwe, żeby naszym bobasom już szły trójki? Młody coś dolapał temperature 38.0 wieczorem (już mu spadła) i miał takie czerwone w miejscu kła. Któryś bobas już ma?

Mam nadzieję, że czegoś się dowiecie Karola.

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Czy to możliwe, żeby naszym bobasom już szły trójki? Młody coś dolapał temperature 38.0 wieczorem (już mu spadła) i miał takie czerwone w miejscu kła. Któryś bobas już ma?

Mam nadzieję, że czegoś się dowiecie Karola.
    Moja ma górne dwójki i idą jej trójki. Jedynek nie ma . Hrabina Drakula

event.png
‹‹ 2761 2762 2763 2764 2765
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ