Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq, ja ją tyle noszę od urodzenia na rękach, że nosidło to odpoczynek 😂

Tanashi, moja chyba padnięta, bo ZERO

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zasnął koło 19:30 i jedna pobudka za nami 😅 ale udało się dobujać bez cyca, więc uznaje to nawet za sukces

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki siuśków, wszystko ideolo. Jestem dumna z pierwszego łapania, bo nawet bakterie nieznaczne (mieszczące się w zakresie normy) 😂

Tanashi, Elza1234, Margareetka, Blackapple lubią tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manometria okej,ph metria okej,testy alergiczne okej. Wszytko okej. I to ich niepokoi bo może to być cos poważniejszego. Ale powiem.Wam ,ze tu jest tak dużo ciężko chory dzieci,że nie mam prawa narzekać na nic.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    U mnie już trzy pobudki na liczniku, a jak u Was? 🤣
    Póki co jedna
    Myślałam że mi się placki spalą 🙈

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to niby dobrze. Ale mają jakieś konkretne podejrzenia? Współczuję Wam stresu z tą diagnostyką i tym że nie wiadomo co jest i jak pomóc małej :(

age.png

Wysłany: 21 kwietnia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Karola to niby dobrze. Ale mają jakieś konkretne podejrzenia? Współczuję Wam stresu z tą diagnostyką i tym że nie wiadomo co jest i jak pomóc małej :(
    W opóźnieniu wzrostu podejrzewają alergie pokarmową. W braku kupy nic nie podejrzewają. Chirurgia nie bedzie jej konsultować w ramach oddziału bo "nie są od konsultacji przewlekłych zaparć". Więc pewnie nim wylądujemy u chirurga i coś ją pobadaja to minie pół roku .
    Moje dziecko nauczyło sie pokazywać język obcym ludziom😅 Duzo dzieci tu się przychodzi nią bawić i nauczyli ja wywalać tą łopatę. Ona cała happy jak widzi chłopaków w w wieku brata.

event.png

Wysłany: 21 kwietnia, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle sorry ale nie odniosę się do żadnych wiadomości bo nie mma nawet jak czytać ze zrozumieniem co piszecie. Nadrobię później bo małą mam ciągle na rękach z tymi kablami. Jedyne co zapamiętałam to 30 książek blackapple (szacun)

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to możliwe, żeby naszym bobasom już szły trójki? Młody coś dolapał temperature 38.0 wieczorem (już mu spadła) i miał takie czerwone w miejscu kła. Któryś bobas już ma?

Mam nadzieję, że czegoś się dowiecie Karola.

age.png

Wysłany: 21 kwietnia, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Czy to możliwe, żeby naszym bobasom już szły trójki? Młody coś dolapał temperature 38.0 wieczorem (już mu spadła) i miał takie czerwone w miejscu kła. Któryś bobas już ma?

Mam nadzieję, że czegoś się dowiecie Karola.
    Moja ma górne dwójki i idą jej trójki. Jedynek nie ma . Hrabina Drakula

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola u nas tak samo z zębami. Dwie Drakule. Szkoda, że nic wam nie znaleźli. Liczyłam na to, że w końcu poznacie przyczynę. Oby to nie było nic bardzo złego. Trzymam za was kciuki. Jesteście dzielne dziewczyny

• Marsol Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:

Mojemu idą trójki. Zaraz będzie mieć połowę uzębienia.

• Blackapple Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzięki dziewczyny, to też się będę spodziewać trójki w najbliższym czasie.

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam dopiero dwójki na dole.

Karola, kciuki żeby znaleźli niegroźną przyczynę 🙏

Anabbit, Jezu co tam się u was dzieje 😅 współczuję 3 dniówki. U nas też mocz ok, my pobierałyśmy do tej pieluchy i zero bakterii 😀 dzisiaj poszłam do pediatry bo jak od wczoraj ją dotykam do lewego ucha to się krzywiła, ale jest ok, to chyba właśnie od idących zębów.

Ja mam dziecko z tych opowieści co płacze tylko jak głodne albo zmęczone a nie przeczytałam ani jednej książki 🤣🤣

Moja hrabina wreszcie zaczęła raczkować, ostatnia wizyta fizjo i otejpowanie brzucha pomogło 👌

Wczoraj kupiłam rolki (bo moje stare szwagier przez przypadek sprzedał 🤣) i jutro idę na pierwszą lekcję, trzymajcie kciuki 😃

age.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 04:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple u nas i pediatra i logopeda stwierdziły, że młodemu idą już nawet czwórki 🤦 i jak patrzyłam to rzeczywiście ma rozpulchnione te dziąsła. Chyba muszę mu kupić jakiś gryzak dla większych dzieci, który właśnie sięga tam głębiej

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 3h usypiania go w nocy wymiękłam i zaczynamy dzień...
    Wiadro kawy to będzie dziś mało 🫠🫠

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Po 3h usypiania go w nocy wymiękłam i zaczynamy dzień...
    Wiadro kawy to będzie dziś mało 🫠🫠
    Współczuję, serio. Mój też miał podobną fazę na niespanie w nocy. Hektolitry kawy, a i tak człowiek czuje się jak gówno.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas klasyk, niepotrzebnie pochwaliłam wczoraj ze ostatnio dobrze sie mu spi i tej nocy postanowił nadrobić 🤡 wiec ja tez dzis tryb zombie.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zaaaazdro, kocham rolki, jeździłam nałogowo od 8 roku życia 😅 mam nadzieję że jak dzieci kiedyś podrosną i przestane pracować popołudniami to będzie mi dane wrócić xD

kasssia lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku współczuję wam tych nocy :(
    Nam ta wyprowadzka małej do jej pokoju turbo pomogła - albo po prostu chwilowo jesteśmy w fazie dobrego spania - która się pewnie zaraz popsuje xD 🤣
    Karola patrząc po zdj to nawet dobre warunki w pokoju macie, dobrze widziałam że masz normalne swoje łóżko?

age.png
‹‹ 2763 2764 2765 2766 2767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ