Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq, ja ją tyle noszę od urodzenia na rękach, że nosidło to odpoczynek 😂

Tanashi, moja chyba padnięta, bo ZERO

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zasnął koło 19:30 i jedna pobudka za nami 😅 ale udało się dobujać bez cyca, więc uznaje to nawet za sukces

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki siuśków, wszystko ideolo. Jestem dumna z pierwszego łapania, bo nawet bakterie nieznaczne (mieszczące się w zakresie normy) 😂

Tanashi, Elza1234, Margareetka, Blackapple lubią tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manometria okej,ph metria okej,testy alergiczne okej. Wszytko okej. I to ich niepokoi bo może to być cos poważniejszego. Ale powiem.Wam ,ze tu jest tak dużo ciężko chory dzieci,że nie mam prawa narzekać na nic.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    U mnie już trzy pobudki na liczniku, a jak u Was? 🤣
    Póki co jedna
    Myślałam że mi się placki spalą 🙈

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to niby dobrze. Ale mają jakieś konkretne podejrzenia? Współczuję Wam stresu z tą diagnostyką i tym że nie wiadomo co jest i jak pomóc małej :(

age.png

Wysłany: 21 kwietnia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Karola to niby dobrze. Ale mają jakieś konkretne podejrzenia? Współczuję Wam stresu z tą diagnostyką i tym że nie wiadomo co jest i jak pomóc małej :(
    W opóźnieniu wzrostu podejrzewają alergie pokarmową. W braku kupy nic nie podejrzewają. Chirurgia nie bedzie jej konsultować w ramach oddziału bo "nie są od konsultacji przewlekłych zaparć". Więc pewnie nim wylądujemy u chirurga i coś ją pobadaja to minie pół roku .
    Moje dziecko nauczyło sie pokazywać język obcym ludziom😅 Duzo dzieci tu się przychodzi nią bawić i nauczyli ja wywalać tą łopatę. Ona cała happy jak widzi chłopaków w w wieku brata.

event.png

Wysłany: 21 kwietnia, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle sorry ale nie odniosę się do żadnych wiadomości bo nie mma nawet jak czytać ze zrozumieniem co piszecie. Nadrobię później bo małą mam ciągle na rękach z tymi kablami. Jedyne co zapamiętałam to 30 książek blackapple (szacun)

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to możliwe, żeby naszym bobasom już szły trójki? Młody coś dolapał temperature 38.0 wieczorem (już mu spadła) i miał takie czerwone w miejscu kła. Któryś bobas już ma?

Mam nadzieję, że czegoś się dowiecie Karola.

age.png

Wysłany: 21 kwietnia, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Czy to możliwe, żeby naszym bobasom już szły trójki? Młody coś dolapał temperature 38.0 wieczorem (już mu spadła) i miał takie czerwone w miejscu kła. Któryś bobas już ma?

Mam nadzieję, że czegoś się dowiecie Karola.
    Moja ma górne dwójki i idą jej trójki. Jedynek nie ma . Hrabina Drakula

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola u nas tak samo z zębami. Dwie Drakule. Szkoda, że nic wam nie znaleźli. Liczyłam na to, że w końcu poznacie przyczynę. Oby to nie było nic bardzo złego. Trzymam za was kciuki. Jesteście dzielne dziewczyny

• Marsol Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:

Mojemu idą trójki. Zaraz będzie mieć połowę uzębienia.

• Blackapple Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzięki dziewczyny, to też się będę spodziewać trójki w najbliższym czasie.

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam dopiero dwójki na dole.

Karola, kciuki żeby znaleźli niegroźną przyczynę 🙏

Anabbit, Jezu co tam się u was dzieje 😅 współczuję 3 dniówki. U nas też mocz ok, my pobierałyśmy do tej pieluchy i zero bakterii 😀 dzisiaj poszłam do pediatry bo jak od wczoraj ją dotykam do lewego ucha to się krzywiła, ale jest ok, to chyba właśnie od idących zębów.

Ja mam dziecko z tych opowieści co płacze tylko jak głodne albo zmęczone a nie przeczytałam ani jednej książki 🤣🤣

Moja hrabina wreszcie zaczęła raczkować, ostatnia wizyta fizjo i otejpowanie brzucha pomogło 👌

Wczoraj kupiłam rolki (bo moje stare szwagier przez przypadek sprzedał 🤣) i jutro idę na pierwszą lekcję, trzymajcie kciuki 😃

age.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 04:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple u nas i pediatra i logopeda stwierdziły, że młodemu idą już nawet czwórki 🤦 i jak patrzyłam to rzeczywiście ma rozpulchnione te dziąsła. Chyba muszę mu kupić jakiś gryzak dla większych dzieci, który właśnie sięga tam głębiej

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 3h usypiania go w nocy wymiękłam i zaczynamy dzień...
    Wiadro kawy to będzie dziś mało 🫠🫠

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Po 3h usypiania go w nocy wymiękłam i zaczynamy dzień...
    Wiadro kawy to będzie dziś mało 🫠🫠
    Współczuję, serio. Mój też miał podobną fazę na niespanie w nocy. Hektolitry kawy, a i tak człowiek czuje się jak gówno.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas klasyk, niepotrzebnie pochwaliłam wczoraj ze ostatnio dobrze sie mu spi i tej nocy postanowił nadrobić 🤡 wiec ja tez dzis tryb zombie.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zaaaazdro, kocham rolki, jeździłam nałogowo od 8 roku życia 😅 mam nadzieję że jak dzieci kiedyś podrosną i przestane pracować popołudniami to będzie mi dane wrócić xD

kasssia lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku współczuję wam tych nocy :(
    Nam ta wyprowadzka małej do jej pokoju turbo pomogła - albo po prostu chwilowo jesteśmy w fazie dobrego spania - która się pewnie zaraz popsuje xD 🤣
    Karola patrząc po zdj to nawet dobre warunki w pokoju macie, dobrze widziałam że masz normalne swoje łóżko?

age.png
‹‹ 2763 2764 2765 2766 2767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ