CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
W opóźnieniu wzrostu podejrzewają alergie pokarmową. W braku kupy nic nie podejrzewają. Chirurgia nie bedzie jej konsultować w ramach oddziału bo "nie są od konsultacji przewlekłych zaparć". Więc pewnie nim wylądujemy u chirurga i coś ją pobadaja to minie pół roku .Margareetka wrote:Karola to niby dobrze. Ale mają jakieś konkretne podejrzenia? Współczuję Wam stresu z tą diagnostyką i tym że nie wiadomo co jest i jak pomóc małej

Moje dziecko nauczyło sie pokazywać język obcym ludziom😅 Duzo dzieci tu się przychodzi nią bawić i nauczyli ja wywalać tą łopatę. Ona cała happy jak widzi chłopaków w w wieku brata. -
Moja ma górne dwójki i idą jej trójki. Jedynek nie ma . Hrabina DrakulaBlackapple wrote:Czy to możliwe, żeby naszym bobasom już szły trójki? Młody coś dolapał temperature 38.0 wieczorem (już mu spadła) i miał takie czerwone w miejscu kła. Któryś bobas już ma?
Mam nadzieję, że czegoś się dowiecie Karola. -
Nam dopiero dwójki na dole.
Karola, kciuki żeby znaleźli niegroźną przyczynę 🙏
Anabbit, Jezu co tam się u was dzieje 😅 współczuję 3 dniówki. U nas też mocz ok, my pobierałyśmy do tej pieluchy i zero bakterii 😀 dzisiaj poszłam do pediatry bo jak od wczoraj ją dotykam do lewego ucha to się krzywiła, ale jest ok, to chyba właśnie od idących zębów.
Ja mam dziecko z tych opowieści co płacze tylko jak głodne albo zmęczone a nie przeczytałam ani jednej książki 🤣🤣
Moja hrabina wreszcie zaczęła raczkować, ostatnia wizyta fizjo i otejpowanie brzucha pomogło 👌
Wczoraj kupiłam rolki (bo moje stare szwagier przez przypadek sprzedał 🤣) i jutro idę na pierwszą lekcję, trzymajcie kciuki 😃 -
Jejku współczuję wam tych nocy

Nam ta wyprowadzka małej do jej pokoju turbo pomogła - albo po prostu chwilowo jesteśmy w fazie dobrego spania - która się pewnie zaraz popsuje xD 🤣
Karola patrząc po zdj to nawet dobre warunki w pokoju macie, dobrze widziałam że masz normalne swoje łóżko?