Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chętnie poszła w dolinkę, dziś byliśmy w sumie w górach trochę. Ale może to jest domena małopolan bo jednak chyba mało kto stąd nie był choć 10x w górach.

Respekt czuje przy trasach trudnych bo też i nie mam do nich doświadczenia i kondycji😄 rzeczywiście nie przepadam też jak przepaść jest obok bez większych zabezpieczeń

Ale jak widzę jakieś tereny, gdzie jest płasko to odczuwam o wiele dziwniejszy niepokój, no jest to dla mnie mega dziwne

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka ale to piękne 😍 mogłabyś się zajmować tym zawodowo i kości gruby hajs.

Blondi fajnie, że się odezwałaś i że już z małą lepiej. Współczuję hardcorowo przechodzonej trzydniówki :(

Anabbit gratulacje 🥳 Oby więcej takich nocy!
    Ja ciągle się zbieram za zakup tego łóżeczka i się zebrać nie mogę 🫣

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    W ogóle jesteśmy geniuszami, pojechaliśmy na wycieczkę w góry i nie wzięliśmy nosidła turystycznego a mieliśmy ambitny plan robić Koronę Gór Polskich z młodym (te niższe szczyty na razie). No ale nic, pójdziemy sobie po prostu pooglądać przełomy białki jutro.

A teraz trzymajcie kciuki, żeby młodego udało się przełożyć do łóżeczka turystycznego, bo jeszcze bym coś porobiła z mężem a on w turystycznym to nie spał od października.
    Wypożyczalni poszukaj i ciśnij w góry.

Truskawka to żeście mnie zaimponowali....

event.png
‹‹ 2901 2902 2903 2904 2905
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ