CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Anabbit wrote:Wiecie że ja nigdy kleszcza nie widziałam na oczy? Serio, nigdy w życiu.
Anabbit ja nigdy w życiu nie miałam kleszcza, a chodzę z psem naprawdę po grubych chaszczach 😅 i niczym się nie psikam. dzieci też nie miały, mąż raz. Pies co jakiś czas znosi, więc ćwiczę na nim wyciąganie xdWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:15
-
Ja widzialam tylko kleszcza opitego na psie.
Uwaga,chwale się swoją ścianką. Jestem z niej cholernie dumna,chyba z 4 razy rozbierałam i na nowo robiłam bo coś mi nie pasowało. W międzyczasie bobas marudził bo chciał do mamy i przerwy na drzemki 🙈
https://zapodaj.net/plik-zG5kbnKUkC
Elza1234, Anabbit, Blondi29 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, widzę, że za mną tęsknicie więc się odzywam. Podczytuję was sporadycznie, ale ostatnio był szalony czas. Mała już lepiej choć nasza trzydniówka skończyła się tak naprawdę dopiero wczoraj czyli trwała równy tydzień. Byliśmy ciągle na łączach z lekarzem i wiemy, że to na pewno to, ale przeszła to dość słabo w odniesieniu do innych dzieciaków x tego co mówił pediatra. Ja też jestem już po diagnostyce tych swoich bólów i czeka mnie dość parszywe leczenie więc przyznam szczerze, że jeszcze średnio mam chęć na przepychanki z trollami. Mam nadzieję, że wszystko u wszystkich dobrze. Postaram się tu do was zaglądać częściej
-
O matulu jakie cudo 😍😍Truuskaawka wrote:Ja widzialam tylko kleszcza opitego na psie.
Uwaga,chwale się swoją ścianką. Jestem z niej cholernie dumna,chyba z 4 razy rozbierałam i na nowo robiłam bo coś mi nie pasowało. W międzyczasie bobas marudził bo chciał do mamy i przerwy na drzemki 🙈
https://zapodaj.net/plik-zG5kbnKUkC -
Truskawka śliczna ścianka ❤️
Józek się też nauczył wspinać po schodach i pokazywać język, wspaniałe umiejętności 😒
Ja to złapałam kiedyś kleszcza idąc z bloku chodnikiem jakieś 200 m do lodziarni blisko centrum Krakowa, także będę szczepić tylko jeszcze nie wiem jak to rozłożyć, bo chciałam też wcisnąć ospę przed żłobkiem. Przedzwonie chyba do przychodni w poniedziałek i spytam co oni na to.
Blondi super, że się odezwałaś. Strasznie długo ta trzydniówka was męczyła, mała miała gorączkę cały tydzień? -
Blondi29 wrote:Truskawka elegancka ścianka! Skąd masz stelaż i te szmatę? Z temu? Ja chcę zrobić chociaż dekoracje, ale już mi nie dojdą do kolejnej niedzieli.
Blackapple do wtorku mi waliła gorączka po 40 stopni.
Jeju, współczuję bardzo. Mój młody przeszedł dość łagodnie a i tak mi się raz załączyła panika jak już były ponad 72 godziny gorączki a jemu znowu przywaliło 39.3 -
W ogóle jesteśmy geniuszami, pojechaliśmy na wycieczkę w góry i nie wzięliśmy nosidła turystycznego a mieliśmy ambitny plan robić Koronę Gór Polskich z młodym (te niższe szczyty na razie). No ale nic, pójdziemy sobie po prostu pooglądać przełomy białki jutro.
A teraz trzymajcie kciuki, żeby młodego udało się przełożyć do łóżeczka turystycznego, bo jeszcze bym coś porobiła z mężem a on w turystycznym to nie spał od października. -