CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Lauraa wrote:U mnie podobnie się rzuca od 4, dałam butle z mlekiem - wypił na raz i od razu zasnął i dosypiał do 7. Może głód? U mnie mało je w dzień, więc ewidentnie głód, ale z tego co pamiętam u Was ogórki wchodzą w dużych ilościach 😅
Myślałam też o tym i dziś dałam jej mus jakiś w stylu owsianki i kurde zjadła cały i nic, dalej wariowała 🙃 wydaje mi się, że muszę to przeczekać, bo to pewnie efekt odstawienia karmienia o tej godzinie.
No nic, zobaczymy czy coś się zmieni w ciągu dwóch tygodni, bo wtedy planuje zrezygnować całkowicie już z kp -
Myślę ze z biegiem czasu przestanie ci się wtedy budzićAnabbit wrote:Myślałam też o tym i dziś dałam jej mus jakiś w stylu owsianki i kurde zjadła cały i nic, dalej wariowała 🙃 wydaje mi się, że muszę to przeczekać, bo to pewnie efekt odstawienia karmienia o tej godzinie.
No nic, zobaczymy czy coś się zmieni w ciągu dwóch tygodni, bo wtedy planuje zrezygnować całkowicie już z kp
My jak schodziłyśmy z karmienia nocnego to też jakiś czas się budziła i tak o danej godzinie. Po prostu ja musiałam usypiać od nowa
Ale twoja mała to dobra agentka
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Revolutionary wrote:ODPOCZĄĆ 🙏🏻❤️
Revolutionary jak zobaczyłam Twój nick zanim przeczytałam wiadomość to już myślałam, że wysypka Wam wyszła a tu jednak nie o tym.
Tez bym pewnie sprzątała przez te 5 godzin.
W ogóle byłam wczoraj na koncercie i spoko chłopaki dali radę. Podobno mały zdrajca tylko 10 minut pojęczał i usnął. Do tego stary twierdzi, że za dużo mleka zostawiłam w związku z czym młody jak już nie chciał to się nauczył puszczać bańki i pluć jakoś wcześniej (nie miałam pojęcia ile im zostawić na wieczór, bo dawno nie musiałam).
Gorzej, że w pewnym momencie go obudziły psy sąsiada swoim wyciem i wtedy już się popłakał, że mnie nie ma, ale w końcu usnął, tylko, że musiał być na rękach. No ale na szczęście to trwało tylko pół godziny i weszłam ja cała na biało, bo się bałam zostać do końca i wyszłam o 22.00 xDDD
Ale za 2 tygodnie to nie ma bata, zostaje do końca koncertu, tylko trzeba zwrócić uwagę sąsiadowi, żeby ogarnął swoje psy. -
Ja dziś przyszłam o 18 i akurat właśnie jakiś mało ogarnięty dzieciak walił czymś w ogrodsie glosno i obudził Małą. Płakała, przytulałam, były zabawy i ok ale potem fiknęła z czworaków i już od tej pory był kompletny dramat, bo do kompletu niewyspanie i Dolne dwojki
Po tej imprezie o 22 czuje się wykończona, a nie było mnie abym właśnie odpoczęła.
Wyjść żeby wrócić o 22 to nie zamierzam jeszcze długo bo byłoby za ciężko
Tak samo nie mam już sił i pomysłu jak zejść z kp, chyba muszę liczyć, że mi się pofarci i nic nie stanie bez leczenia..nie mam siły na to, psychicznie nie dam rady z zanoszący się Maluchem w nocy x godzin, a fizycznie też ciężko
Ostatnio myślę, że trochę beznadziejna jestem z tym moim zmęczeniem. No ale kilka razy w tyg mamy dość długi spacer, a bieganie w koło po mieszkaniu ma z Tata, my mamy spokojniejsze zabawy.
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Ja tak raz mając swój czas wolny posprzątałam. O ale to był błąd. Fajnie, że posprzątane, ale się wykończyłam i tylko okrzyczałam Męża, że musiałam posprzątać. Gdzue on mi kazał odpocząć i zrobiłam to z własnej woli 😬23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍