Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel ja jeszcze z małą jedzącą w hotelu nie byłam, ale będziemy w majówkę. Mój plan to jajka na twardo, warzywa, owoce, owsianka, jogurt naturalny i kanapki - z bufetu śniadaniowego.
    Na obiad jej z karty coś spróbuję wyprać w miarę bobo friendly.
    Wezmę musy owocowe na przekąskę, a na kolację właśnie kaszę błyskawiczną. Helpa ma takie jednorazowe zalewane woda na pewno kakaowe, bo to już testowałam i jest spoko. Kupię jeszcze jakaś dostępna w rossku typu hipp jutro i przetestuje przed wyjazdem, bo ona do tej pory nigdy nie jadła innej kaszki niż te z helpy.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pozatym co ja się mądrze. Wszystkie wiemy, że mój króliczek skończy z ogórkiem na każdy możliwy posilek xDD

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przehulałam 550 zł na promocji w H&M, bo zdałam sobie sprawę, że moja mała nie ma żadnych letnich ubrań jeszcze kupionych, więc muszę powoli gromadzić jej garderobę na wyjazd. Zakładam, że końcówka maja na Kosie to już raczej wystarczająco ciepła żeby była w t-shircie. Był ktoś?

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z otolandii polecam chrupki, mają sporo różnych smaków, jemy je wszyscy 😂

age.png
‹‹ 2770 2771 2772 2773 2774
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ