CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie raz są na placach zabaw i mi smutno, że sie nie mieszczę😅Margareetka wrote:Ej ten jeździk koparka jest genialny 😀 kupię młodemu na budowę, będzie kopał koło domu 😅
Mąż zostawil mi auto pod szpitalem i sobie sama z tymi walichami wróciłam. Jesteśmy mistrzami planowania. Pełno tych ludzi czeka z torbami ,aż ich ktoś odbierze a my sobie pyk do auta elegancko.
Tak sie chciałam tylko pochwalić.
Blackapple, kasssia, Blondi29 lubią tę wiadomość
-
Tanashi wrote:Ja planuję wziąć młodemu do ogródka jeszcze taki jeździk koparka CAT 🫣 Bo mamy koparki za oknem i jest totalne zafascynowany, to będzie hit 😅
Karola no to tyle dobrze że nic poważnego nie wyszło, oby teraz sprawnie u chirurga wszystko poszło
Zapisze sobie tą koparkę CAT, u nas ma być zrzuta na kitchen helpera i rowerek, bo też raczej skromnie będziemy obchodzić, ale może po prostu na dzień dziecka młodemu kupimy, bo akurat też dzisiaj ogladaliśmy koparkę i mu się podobało. Za dużo miejsca na jeżdżenie tą koparką to u nas nie będzie miał, ale może jakąś mikro piaskownice się mu upchnie, bo właśnie dzisiaj zaczęliśmy ogarniać ogród, ale kontynuacja taka grubsza będzie po majówce dopiero, bo musimy parę krzaczków wykopać, żeby nam koparka ich z ziemią nie zrównała, bo akurat to są porzeczki czarne a my lubimy. -
Ja póki co poprosiłam o kitchen helper, rowerek biegowy, te zwierzątka magnetyczne i tablicę manipulacyjna
I my jej kupiliśmy ten domek Dumel
Boże ujarzmiłam ją i poszła na drzemkę
Ale no trudno mi dziś było, byłam z nią u koleżanki i nawet tam marudziła
Nauczyła się piszczeć i piszczy ja wszytsko co się da -