Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Ej ten jeździk koparka jest genialny 😀 kupię młodemu na budowę, będzie kopał koło domu 😅
    Nie raz są na placach zabaw i mi smutno, że sie nie mieszczę😅

Mąż zostawil mi auto pod szpitalem i sobie sama z tymi walichami wróciłam. Jesteśmy mistrzami planowania. Pełno tych ludzi czeka z torbami ,aż ich ktoś odbierze a my sobie pyk do auta elegancko.
    Tak sie chciałam tylko pochwalić.

Blackapple, kasssia, Blondi29 lubią tę wiadomość

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Ja planuję wziąć młodemu do ogródka jeszcze taki jeździk koparka CAT 🫣 Bo mamy koparki za oknem i jest totalne zafascynowany, to będzie hit 😅

Karola no to tyle dobrze że nic poważnego nie wyszło, oby teraz sprawnie u chirurga wszystko poszło :)

Zapisze sobie tą koparkę CAT, u nas ma być zrzuta na kitchen helpera i rowerek, bo też raczej skromnie będziemy obchodzić, ale może po prostu na dzień dziecka młodemu kupimy, bo akurat też dzisiaj ogladaliśmy koparkę i mu się podobało. Za dużo miejsca na jeżdżenie tą koparką to u nas nie będzie miał, ale może jakąś mikro piaskownice się mu upchnie, bo właśnie dzisiaj zaczęliśmy ogarniać ogród, ale kontynuacja taka grubsza będzie po majówce dopiero, bo musimy parę krzaczków wykopać, żeby nam koparka ich z ziemią nie zrównała, bo akurat to są porzeczki czarne a my lubimy.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co poprosiłam o kitchen helper, rowerek biegowy, te zwierzątka magnetyczne i tablicę manipulacyjna
    I my jej kupiliśmy ten domek Dumel
    Boże ujarzmiłam ją i poszła na drzemkę
    Ale no trudno mi dziś było, byłam z nią u koleżanki i nawet tam marudziła
    Nauczyła się piszczeć i piszczy ja wszytsko co się da

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś tu wspominał o kaszkach błyskawicznych na wyjazd, elza to ty?
    Z jakiej to było marki? Znam tylko z helpy

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Ktoś tu wspominał o kaszkach błyskawicznych na wyjazd, elza to ty?
    Z jakiej to było marki? Znam tylko z helpy
    Ja biorę z Hipp 7 zbóż i wtedy wystarczy ja ciepła woda zalać :)

age.png
‹‹ 2769 2770 2771 2772 2773
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ