CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
A oki, myślałam że tak ogólnie piszecie że bez przypraw

A jeszcze a propos prezentów na roczek, bo wczoraj już nie miałam jak napisać, to z tańszych rzeczy polecam koparkę Wader RePlay. Młody dostał na Wielkanoc i codziennie się nią bawi, jeździ po salonie jak szalony 😅 jeszcze jest betoniarka i coś tam jeszcze z tej serii
Margareetka, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Ja na urodziny poprosiłam tylko o kitchen helper, bo wiem, że będzie w użyciu. Ona ma chyba wszystkie zabawki, o których tu piszecie, a i tak najlepiej bawi się szczoteczka do zębów, królikiem Alilo, drewnianą kostką i maskotkami z ikei. Strasznie mnie już wkurza ilość zabawek w domu. Muszę zrobić przebiorke i wywalić połowę do graciarni, bo już się nie ma gdzie ruszyć. No i na urodziny też nie proszę zbytnio o nic, bo nikogo nie zapraszamy. Tu dostałam pytanie, bo ta osoba i tak chce coś kupić małej więc przynajmniej dostanie coś przydatnego.
Jak tam wszystkie chorowitki? Anabbit? Blackapple? Truskawka?
Karola jak po powrocie ze szpitala?
Cel udanej sesji -
Dzięki, że pytasz Blondi.
Wczoraj wieczorem jeszcze młodemu dobiło do 39, ale od nocy już ma tylko stan podgorączkowy.
Rano już był w fazie, że wszystko na nie i miał własne zdanie na każdy temat, więc chyba mu przechodzi i myślę, że do jutra się pojawi wysypka i będzie koniec.
Aktualnie znowu odsypia chorobę 🙈
Elza1234, Blondi29 lubią tę wiadomość
-
Niby dziecko chore, ale jednak jak czytam to się cieszę, że tak elegancko to przechodzi i nie musicie się z nim szarpać. Oby wszystkie nasze maluchy tak chorowały jak już muszą. No i trzymam kciuki żeby to już był koniecBlackapple wrote:Dzięki, że pytasz Blondi.
Wczoraj wieczorem jeszcze młodemu dobiło do 39, ale od nocy już ma tylko stan podgorączkowy.
Rano już był w fazie, że wszystko na nie i miał własne zdanie na każdy temat, więc chyba mu przechodzi i myślę, że do jutra się pojawi wysypka i będzie koniec.
Aktualnie znowu odsypia chorobę 🙈 -