CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
O, no to z grubsza podobnie, tylko hemoglobina wyżej. Umówimy się do pediatry w przyszłym tygodniu to zobaczymy, co powie
-
koktajlowa wrote:@Cel Też jestem ciekawa efektów sesji.
Tak zaczęłam rozmyślać o sesji w plenerze na roczek bo widziałam ujęcia. Zastanawiam się czy męczyć fotografkę o swoje wymysły 😆 Fajnie byłoby chociaż zrobić loki i makijaż do ujęcia rodzinnego ale jak ona mi z nikim nie zostanie to jak... Dlaczego zawsze muszę mieć tyle rozkmin 🤪
Byłyśmy na badaniach krwi. Żelazo spadło na 27. Jakaś masakra. Actiferol co raz mniej chętniej przyjmuje. Pasty buraczkowej za bardzo jeść nie chciała. Nie wiem co tu kombinować. Ktoś się z tym mierzy też?
My podajemy już od dłuższego czasu innofer baby i ładnie podskoczyło. Actiferol dawali mu w szpitalu i źle tolerował a teraz przy innofer żadnych problemów.
-
Blondi Margaretka dzięki że pytacie
Wczoraj Bubcia jeszcze na wieczór wymiotowała,a w nocy miałam akcje że jej podeszło mocno i oddechu złapać nie mogła.
Dzisiaj już bez wymiotów ale slychac jak jej się cofa + nos zatkany ale leci tylko woda. Nie daje sobie odciągać ani nic psiknąć,wygina się i wpada w histerie co prowadzi do tego że zaraz znowu ją podbija.
Ja czuje sie jak 💩,przez te dwa dni spalam moze ze 3h + nie moge nic jeść przez tą ósemke. Pewnie skończy się na tym że będe musiała ją wyrwać- wolałabym znowu przejść przez poród 🙈 -
Wybierałam zdj na jakiejś stronie i tyle wybrałam że pokazało mi 8 koła
W sumie to taka pierwsza moja sesja poza ślubna i czekam na info jak to działa bo wybrać 10 się z tego nie da po prostu🤣🤣 każde kolejne do retuszu itp 60zl
Wy tak macie, że wybieracie te do retuszu a osobno takie np raw wydruki są taniej? Czy da się tylko te do retuszu za np 60zł sztuka a reszta jakby przepada?
Ciężko wybrać 10. Chwilę pokminilam to pokazuje mi 7tys dopłaty 😅 jako osoba sentymentalna to kompletnie nie potrafię się zdecydować, a bez jaj, nie zapłacę tyle wiadomo
Czekam na info od fotografki, finalnie b.fajnie wyszło tylko z racji, że to prezent to muszę rozkminić jak mam dokupić zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia, 23:39
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Powiem Wam, że ja to często jakieś miny odstawiam, mój Mąż to w ogóle często na zdjęciach wychodził taki powazno smutny, a na tej sesji cieszymy ryjoki jak wariaty, na każdym zdj uśmiech mamy 🤣
Maluch był mega dzielniachą i ciągle się śmiała. Sesja fajna, tylko nie ułatwia to wyboru 10zdj. Ale kojarzę, że tu wszystkie na to narzekałyście, ja po prostu żyje pod kamieniem zdjęciowym i pierwszy raz poszłam na sesję. W tym programie do wyboru zdjęć i jakichś wydruków czuje się jak taki senior, który po raz pierwszy otrzymał urządzenie elektroniczne do ręki.23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
My właśnie mieliśmy akce przebieranie, bo jakoś się przesikał bokiem
zmiana pieluchy bardzo go rozbudza niestety. Mam tylko nadzieję, że obędzie się bez nocnego okna aktywności.
Ja tak się zastanawiam też nad sesją z bobasem na dzień matki/roczek. Z jednej strony trochę żal mi hajsu, a z drugiej to jednak pamiątka na całe życie. -
To gratuluję. Nie robiłam tego żadnej kobiecie jak dostawała okres, ale wiem że czekałaś bardzo.Anabbit wrote:UWAGA UWAGA,
Mam OKRES!!!!!!!!!
pozdrawiam, miłego weekendu!
Wymarzony termin kolejnego bobasa jest bardzo możliwy 🥳
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Anabbit no to miłego tworzenia styczniowego bobasa xD
Czuję że z tym okresem będę następna w kolejce, bo mnie ten brzuch i prawy jajnik tak nawalają ostatnio, że nie da się o nich zapomnieć xd
Mieliśmy jechać do rodziców dziś, ale daje sobie spokój. Te noce to jest jakiś dramat. Dzisiaj patrzyłam na zegarek i co 15 minut budził się z krzykiem i płaczem, a zanim go zdążę dobrze uspokoić, to mija kolejne 15 minut. Jeszcze katar dostał 🫠 ale może to przez te dwie jedynki, troszkę się przebiły. No ale tak czy siak nie mam ochoty na samotne ogarnianie dwójki, bo przez zepsute auto musielibyśmy jechać małym i mąż musiałby tu wrócić na noc do psa. -
Cel no trzeba się niestety ograniczać z tymi zdj
Ja też najpierw wrzucam zdj za parę tys a potem robię grubą selekcję, i zostawiam za maks 200 zł (ale no ja za same sesję płacę już nie mało, także się pilnuję)
Plus taki że na imprezkę nie ma limitu zdj i dostaniemy wszystko 😅
Pozdrawiam z 11 pobudek w nocy i pobudce o 6:00
Dobrze że jedziemy do rodziców i trochę odpocznę bo przez to przeziębienie to jestem już po prostu na skraju wytrzymania -
Truuskaawka wrote:Blondi Margaretka dzięki że pytacie
Wczoraj Bubcia jeszcze na wieczór wymiotowała,a w nocy miałam akcje że jej podeszło mocno i oddechu złapać nie mogła.
Dzisiaj już bez wymiotów ale slychac jak jej się cofa + nos zatkany ale leci tylko woda. Nie daje sobie odciągać ani nic psiknąć,wygina się i wpada w histerie co prowadzi do tego że zaraz znowu ją podbija.
Ja czuje sie jak 💩,przez te dwa dni spalam moze ze 3h + nie moge nic jeść przez tą ósemke. Pewnie skończy się na tym że będe musiała ją wyrwać- wolałabym znowu przejść przez poród 🙈
A może być to zapalenie dziąsla czy to pchanie sie osemki? Ja tak mam co jakiś czas ale po antybiotyku przechodzi. -
Anabbit gratuluje okresu 😁 Wyobrażam sobie Twoją radość jak dostałaś 😅
A co do zakupów- ja ostatnio na tej promce -20% w HM wydalam 700zł i też wszystko dla małej. Nic nie oddałam 🤣 Zaraz chyba coś jeszcze dokupie 🤣
Katikat pcha się franca 😒 Wszystkie ósemki mi wyszły bez problemu( co było nie małym zaskoczeniem,bo były w pozycji leżącej) tylko z tą jedną są problemy.

ja dziw miałam tylko 6 pobudek, więc luksusowo jak na naszego bobasa 😅