CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi29 wrote:Blackapple a już miało być tak pięknie
Oby mały znowu poszedł w spanie i szybko się zregenerował. Te ciuszki z H&M wypadają na rozmiar większe zawsze względem innych sklepów.
Tanashi biedny kameleon. Co te dzieciaki się muszą namęczyć z tymi zębami i nie tylko
Tak właśnie poszedł na drzemkę, niestety tylko na 25 minut, bo obudziła go 💩 ale myślę, że jeszcze zrobi jedną taką krótszą. Na razie jest lepiej, właśnie od 20 minut się bawimy ciężarówką, która ma otwierane drzwi za pomocą przycisku.
A i zapomniałam jeszcze napisać, Truskawka też generalnie lepiej wspominam poród niż wyrywanie osemek, bo miałam wszystkie wrośnięte pod siódemkę i usuwane chirurgicznie, ale jak już usunęłam to jednak doszłam do wniosku, że niepotrzebnie zwlekałam i się męczyłam z ciągłymi stanami zapalnymi. -
Ja z małą tez ciągle zasmarkane. Nawet na spacer zabieram aspirator.
Dzisja zostałyśmy bezczelnie okradzione a placu zabaw. Kupiłam małej zestaw do piasku ,dziś go wyciągnęłam.z paczkomatu. Poszlam z dziećmi na plac zabaw i jakoes dziewczynki sie chciały z małą bawić. 5 minut później zajebały nam 3 foremki. Przy mnie. Ich matka szła w zaparte ,że to nie one. Ja jebie,co za czasy. -
Mam podejrzenie że mój chłop odkrył moje konto tutaj.
Z rana sam zaproponował żeby podjechać na spacer na ten zalew co ostatnio o nim pisałam...
Pojechaliśmy ale zaraz był powrót- taki wiatr pizgał że głowy mało co nie urwało.
To byłoby super miejsce na wakacje dla małej,jest ekstra plac zabaw+ budują wodny plac zabaw. Ale ludzi tam w wakacje wali tyle że gorzej niż we Władysławowie na plaży 😵💫
Także A jesli to czytasz to nie pozdrawiam 😅
Czy macie do polecenia jakiś aspirator do nosa? Frida i katarek do odkurzacza u nas już odpadają.
-
Truskawka ja mam ten. Ciągnąć ciągnie ale nie tak jak katarek. Ja go używam od 2 miesięcy,codziennie po kilka razy i daje rade. Ale nie mam porównania z innymi,bo nigdy innych nie miałam
https://allegro.pl/oferta/aspirator-do-nosa-dla-dzieci-doroslych-elektryczny-cichy-mocny-katar-qsky-18226338148Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:01
-
Truskawka też mam czasami wrażenie, że mój mąż wie, że mam tu konto i czyta. Ilekroć się odpale to się rehabilituje 🙃
Karola mam lepszą akcje. Jako dziecko miałam fazę na biżuterię. Moja babcia dała mi srebrny pierścionek z wielkim oczkiem. Był piękny, trochę podobny do tego zaręczynowego, który dostała ta laska ze „Zmierzchu”. Poszłam na plac zabaw pod domem, miałam jakieś 9 lat, a plac widać było z okna u babci więc mogłam chodzić sama. Zgubiłam go w piaskownicy, bo tylko tam się bawiłam. Bawiłam się z jednym chłopcem. Jego mama uporczywie klikała wtedy w telefon i ciągle z kimś rozmawiała albo odchodziła zapalić. Wróciłam do domu na obiad i ogarnęłam, że nie mam pierścionka. Wróciłam tam, a mama z chłopcem dalej tam byli. Mama miała ten pierścionek na placu i wmawiała mi uporczywie, że ma go od zawsze i że to nie mój. Oczywiście był mój, ale już go nie odzyskałam 😮💨 -