CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetko,a czy nie jest tak, że automat jest łatwiejszy? Ja czekam kiedy kupimy bo mam wizję w głowie, że to jest prostsze😅 i wrócę do jeżdżenia czy w sumie w ogóle zacznę jeździć
Gratulacje 😊23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Smerfetka Gratulacje 🤩
Automat to życie ❤️ Polubiłam jazde jak przediadłam się na taki. Też musimy zmienić samochód i A. wkurza się z wyborem bo powiedziałam że ma być automat. Uzywki chyba sie nie oplaca w tych cenach a na salon nas aktualnie nie stać,może na koniec roku coś się uda.
Moje dziecko budziło się dziś z zegarkiem w ręku co godzine. Czyli zanim zasnęłam to ona wstawała.
Kawy nie pije,ale jakby ktoś gołębia wysłał z Monsterem albo Dzikiem to byłabym wdzięczna -
Anabbit wrote:Smerfetka na jakie się zdecydowaliście?
Bez fajerwerków bo skodę octavie, ale w końcu mamy wielki bagażnik 😅
Niby automat łatwiej, ale ja nigdy w życiu jeszcze nie jeździłam i się boję że nie opanuję swojej lewej nogi 😅
Truskawka może chociaż jakaś wspólna drzemkę wam się uda zrobić w ciągu dnia?
Anabbit, Katikat, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
U nas płaczki od 23-2...zasypiał na 3-5min i zaraz się budził i płacz
nie wiem czy to nie brzuch, bo puszczał bąki jak stary normalnie. Dałam mu espimusan nawet. Więc pewnie to w połączeniu z wyspaniem przez dzień sprawiło, że spałam dziś łącznie jakieś 4h 🫠🫠
Truskawka Tobie też współczuję ciężkiej nocy
przybijam wirtualną kawkę ☕ (bo ja akurat pije namiętnie)
-
Dziewczyny współczuję przykrych nocek.
Smerfetka super auto. Skody są ekstra
Ja jestem z tych, którzy wolą jeździć manualem. W automacie czuję się jakoś średnio bezpiecznie prowadząc 😆 Choć przyznam, że jest to prostsze.
Truskawka życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Mnie też coś pobiera. Ogólnie zdrowie mi się strasznie sypie ostatnio. Jedno wyleczę to zaczyna się drugie. Ważne, że mała zdrowa. -
Ja Wam zazdroszczę nowych aut. Nas nie stać . Wkurza mnie to. Ledwo odebrałam auto z warsztatu a dziś znowu się sypie. Bieda z nędzą. Mała jest za mała,zeby wpaść w wir zarabiania kasy. Muszę wybrać albo 3 etaty albo wychowywanie dzieci. Trochę boli świadomość,ze jakbym zaczęła pracowaćna maxa to miałabym deszcz hajsu. Tak to liczę ostanio ,co moge kupić a czego nie.
Ja dziś pospałam ciągiem 3 h. Jak się obudziłam o 2 to nie wiedziałam co się stało 😅
Małej pojawiły się zęby także może przestanie cierpieć. Chowałam rano marchewki do zamrażarki i zaklinałam je,ze są już ostanią partią. -
Maegaretka teraz jakiś wirus przybrał na sile. Dużo osób sra i rzyga.
W temacie brzuchów. Skończyła mi sie moja witamina D i zaczęłam brać devukap w kroplach . Za każdym.razme czuje sie jakbym miała igły ly w brzuchu. Potężny ból. Wzdęcia i ból. Aż się boję jak to boli noworodki i niemowlaki. -
Truuskaawka wrote:Smerfetka Gratulacje 🤩
Automat to życie ❤️ Polubiłam jazde jak przediadłam się na taki. Też musimy zmienić samochód i A. wkurza się z wyborem bo powiedziałam że ma być automat. Uzywki chyba sie nie oplaca w tych cenach a na salon nas aktualnie nie stać,może na koniec roku coś się uda.
Moje dziecko budziło się dziś z zegarkiem w ręku co godzine. Czyli zanim zasnęłam to ona wstawała.
Kawy nie pije,ale jakby ktoś gołębia wysłał z Monsterem albo Dzikiem to byłabym wdzięczna
Truskawka, mój Tesc kupił b.drogie auto używane i uważa, że nie ma co brać z salonu tylko takie 2 letnie najlepiej
że po wyjechaniu z salonu auto traci najwięcej na wartości. Ma to auto w idealnym stanie, chłop kupił żonie, a dla niej było jednak za duże i nie było zbytnio używane.
Także nie zrażaj się tylko trzeba mieć kogoś w rodzinie, kto się po prostu zna na autach i pomoże bo wiadomo, że nie zawsze są uczciwe oferty23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Ja też nie widzę na horyzoncie przespanej nocki ale no pewnie w wieku 3.4 lat się uda
Za to jak Wam pisałam z tym robieniem zdjęć to na poważnie zaczynam to rozwazac, wiadomo na początku trzeba by znaleźć jakieś osoby za friko by budować portfolio itp, szkolić się. Miejsce jako, że mam dom to bym miała na siedzibę firmy więc wynajem też odpada. Zawsze lubiłam rysować, robić zdjęcia, itp, nic nigdy nie działałam w tym temacie. Może na to nadszedł czas. Pomyślę nad tym.
Lustrzankę mam, na początku moze by starczyła tylko obiektyw bym musiała dokupić.
Małej to przepiękne zdjęcia zrobiłam nie raz. Ale ja nie dodaje nigdzie jej zdjęć i nie zamierzam także nic mi to nie daje🤣 takie mamy ustalenia z Mężem I się tego trzymamy
Mój Mąż ogarnia na tyle, że jest spoko, ale oczywiście nadal szuka by mieć chociaż trochę jak kiedyś finansowo plus uop.
Osatnio był na rozmowie na pracę biurowa, jakąś śmieszna kasa i mało przyjemna ta praca...a tu na raz 5 kandydatów i to juz na ktorys etap rozmowy, bo oni mają tyle zgłoszeń, że z ponad tysiąca osób ibdalej nie liczą.. pierdziele... chore czasy😅
Także myślę, czy nie lepiej zaryzykować w jakimś kierunku niż być skazanym na wyścig szczurów- i to o co tak naprawdę23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Cel ja też od jakiegoś czasu rozważam rozwój w kierunku fotografa 😅 Gdybym miała możliwość pod darmowe studio to bym szła w ciemno,ale niestety musze wynająć lokal na to więc już bardziej ryzykowne.
Na autach się nie znam,więc A tylko mi pokazuje czy podoba mi sie wizualnie 🤣 A potrzebne nam wieksze,bo jezdze starym focusem i wozek zajmuje praktycznie caly bagaznik 😅 No ale póki co nie jezdzimy za bardzo nigdzie.
-
Smerfetka, gratuluję nowego nabytku! Niech Ci dobrze służy ten automat 😊
Cel, branża wymagająca, ale jeśli lubisz fotografię i masz warunki lokalowe, to myślę, że zawsze warto spróbować. Też jestem taką ryzykantką i próbuję ciągle nowych rzeczy, bo nie jestem człowiekiem etatu.
Właśnie zarezerwowałam sesję roczkową. Nie mieliśmy żadnej, bo sama ogarniałam zdjęcia małego, ale uznałam, że fajnie byłoby mieć też coś we trójkę. Mam cichą nadzieję, że akurat nie trafi nam się wtedy dzień marudy.
xSmerfetkax, Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, może akurat szybko ogarnę temat 😅 chociaż moje auto jest w manualu więc pewnie będzie wesoło przesiadać się z jednego do drugiego 😅👀
Zastanawiałam się ostatnio czemu mały jest bardziej marudny, okazało się że idą trzy zęby na raz 🫢