Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka gratuluję zakupu 🎉 też się bałam jazdy automatem, a teraz w życiu bym się nie chciała przesiąść na manual

xSmerfetkax lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka gratulacje zakupy!
    Nineq wspaniałych wakacji ♥️

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka na jakie się zdecydowaliście?

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka gratulacje!

event.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetko,a czy nie jest tak, że automat jest łatwiejszy? Ja czekam kiedy kupimy bo mam wizję w głowie, że to jest prostsze😅 i wrócę do jeżdżenia czy w sumie w ogóle zacznę jeździć

Gratulacje 😊

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka Gratulacje 🤩
    Automat to życie ❤️ Polubiłam jazde jak przediadłam się na taki. Też musimy zmienić samochód i A. wkurza się z wyborem bo powiedziałam że ma być automat. Uzywki chyba sie nie oplaca w tych cenach a na salon nas aktualnie nie stać,może na koniec roku coś się uda.

Moje dziecko budziło się dziś z zegarkiem w ręku co godzine. Czyli zanim zasnęłam to ona wstawała.
    Kawy nie pije,ale jakby ktoś gołębia wysłał z Monsterem albo Dzikiem to byłabym wdzięczna 🫩

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Smerfetka na jakie się zdecydowaliście?

Bez fajerwerków bo skodę octavie, ale w końcu mamy wielki bagażnik 😅
    Niby automat łatwiej, ale ja nigdy w życiu jeszcze nie jeździłam i się boję że nie opanuję swojej lewej nogi 😅

Truskawka może chociaż jakaś wspólna drzemkę wam się uda zrobić w ciągu dnia? :(

Anabbit, Katikat, Revolutionary lubią tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas płaczki od 23-2...zasypiał na 3-5min i zaraz się budził i płacz :( nie wiem czy to nie brzuch, bo puszczał bąki jak stary normalnie. Dałam mu espimusan nawet. Więc pewnie to w połączeniu z wyspaniem przez dzień sprawiło, że spałam dziś łącznie jakieś 4h 🫠🫠

Truskawka Tobie też współczuję ciężkiej nocy :( przybijam wirtualną kawkę ☕ (bo ja akurat pije namiętnie)

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny współczuję przykrych nocek.
    Smerfetka super auto. Skody są ekstra :D
    Ja jestem z tych, którzy wolą jeździć manualem. W automacie czuję się jakoś średnio bezpiecznie prowadząc 😆 Choć przyznam, że jest to prostsze.
    Truskawka życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
    Mnie też coś pobiera. Ogólnie zdrowie mi się strasznie sypie ostatnio. Jedno wyleczę to zaczyna się drugie. Ważne, że mała zdrowa.

Wysłany: 27 kwietnia, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam zazdroszczę nowych aut. Nas nie stać . Wkurza mnie to. Ledwo odebrałam auto z warsztatu a dziś znowu się sypie. Bieda z nędzą. Mała jest za mała,zeby wpaść w wir zarabiania kasy. Muszę wybrać albo 3 etaty albo wychowywanie dzieci. Trochę boli świadomość,ze jakbym zaczęła pracowaćna maxa to miałabym deszcz hajsu. Tak to liczę ostanio ,co moge kupić a czego nie.

Ja dziś pospałam ciągiem 3 h. Jak się obudziłam o 2 to nie wiedziałam co się stało 😅
    Małej pojawiły się zęby także może przestanie cierpieć. Chowałam rano marchewki do zamrażarki i zaklinałam je,ze są już ostanią partią.

event.png

Wysłany: 27 kwietnia, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maegaretka teraz jakiś wirus przybrał na sile. Dużo osób sra i rzyga.
    W temacie brzuchów. Skończyła mi sie moja witamina D i zaczęłam brać devukap w kroplach . Za każdym.razme czuje sie jakbym miała igły ly w brzuchu. Potężny ból. Wzdęcia i ból. Aż się boję jak to boli noworodki i niemowlaki.

event.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Smerfetka Gratulacje 🤩
    Automat to życie ❤️ Polubiłam jazde jak przediadłam się na taki. Też musimy zmienić samochód i A. wkurza się z wyborem bo powiedziałam że ma być automat. Uzywki chyba sie nie oplaca w tych cenach a na salon nas aktualnie nie stać,może na koniec roku coś się uda.

Moje dziecko budziło się dziś z zegarkiem w ręku co godzine. Czyli zanim zasnęłam to ona wstawała.
    Kawy nie pije,ale jakby ktoś gołębia wysłał z Monsterem albo Dzikiem to byłabym wdzięczna 🫩

Truskawka, mój Tesc kupił b.drogie auto używane i uważa, że nie ma co brać z salonu tylko takie 2 letnie najlepiej :P że po wyjechaniu z salonu auto traci najwięcej na wartości. Ma to auto w idealnym stanie, chłop kupił żonie, a dla niej było jednak za duże i nie było zbytnio używane.

Także nie zrażaj się tylko trzeba mieć kogoś w rodzinie, kto się po prostu zna na autach i pomoże bo wiadomo, że nie zawsze są uczciwe oferty

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie widzę na horyzoncie przespanej nocki ale no pewnie w wieku 3.4 lat się uda

Za to jak Wam pisałam z tym robieniem zdjęć to na poważnie zaczynam to rozwazac, wiadomo na początku trzeba by znaleźć jakieś osoby za friko by budować portfolio itp, szkolić się. Miejsce jako, że mam dom to bym miała na siedzibę firmy więc wynajem też odpada. Zawsze lubiłam rysować, robić zdjęcia, itp, nic nigdy nie działałam w tym temacie. Może na to nadszedł czas. Pomyślę nad tym.

Lustrzankę mam, na początku moze by starczyła tylko obiektyw bym musiała dokupić.

Małej to przepiękne zdjęcia zrobiłam nie raz. Ale ja nie dodaje nigdzie jej zdjęć i nie zamierzam także nic mi to nie daje🤣 takie mamy ustalenia z Mężem I się tego trzymamy

Mój Mąż ogarnia na tyle, że jest spoko, ale oczywiście nadal szuka by mieć chociaż trochę jak kiedyś finansowo plus uop.
    Osatnio był na rozmowie na pracę biurowa, jakąś śmieszna kasa i mało przyjemna ta praca...a tu na raz 5 kandydatów i to juz na ktorys etap rozmowy, bo oni mają tyle zgłoszeń, że z ponad tysiąca osób ibdalej nie liczą.. pierdziele... chore czasy😅

Także myślę, czy nie lepiej zaryzykować w jakimś kierunku niż być skazanym na wyścig szczurów- i to o co tak naprawdę

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel ja też od jakiegoś czasu rozważam rozwój w kierunku fotografa 😅 Gdybym miała możliwość pod darmowe studio to bym szła w ciemno,ale niestety musze wynająć lokal na to więc już bardziej ryzykowne.
    Na autach się nie znam,więc A tylko mi pokazuje czy podoba mi sie wizualnie 🤣 A potrzebne nam wieksze,bo jezdze starym focusem i wozek zajmuje praktycznie caly bagaznik 😅 No ale póki co nie jezdzimy za bardzo nigdzie.

age.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka, gratuluję nowego nabytku! Niech Ci dobrze służy ten automat 😊

Cel, branża wymagająca, ale jeśli lubisz fotografię i masz warunki lokalowe, to myślę, że zawsze warto spróbować. Też jestem taką ryzykantką i próbuję ciągle nowych rzeczy, bo nie jestem człowiekiem etatu.

Właśnie zarezerwowałam sesję roczkową. Nie mieliśmy żadnej, bo sama ogarniałam zdjęcia małego, ale uznałam, że fajnie byłoby mieć też coś we trójkę. Mam cichą nadzieję, że akurat nie trafi nam się wtedy dzień marudy.

xSmerfetkax, Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość

• xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, może akurat szybko ogarnę temat 😅 chociaż moje auto jest w manualu więc pewnie będzie wesoło przesiadać się z jednego do drugiego 😅👀

Zastanawiałam się ostatnio czemu mały jest bardziej marudny, okazało się że idą trzy zęby na raz 🫢

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wasze maluchy stawiają stopę przy wstawaniu?

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:

Mój jedną stopę stawiał tak na bok i tak jest niepoprawnie, mamy ćwiczenia od fizjo i po tygodniu jest lepiej.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Prawa na boczek także poprawiam to
    W środę zamierzam dopytać dokładniej czy wszystko jest ok, czy mam coś ćwiczyć jeszcze z nią :)

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też prawa na bok. Z lewej sama z siebie nie wstaje, tylko jeśli ją zmuszę. I oczywiście poprawiamy jej tą stopę, ale ona się wnerwia xd

age.png
‹‹ 2777 2778 2779 2780 2781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ