CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego ❤️
kasssia lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Ja na kolejny wyjazd wiem żeby spakować czopki 🤡od wczoraj dzieciak dostaje jabłka, kiwi, warzywa żeby nie miał problemów z 💩bo go zatkało.Tanashi wrote:Pakuję dzieciaki na wyjazd i przypomniała mi się najważniejsza rzecz do zabrania na wakacje z dziećmi. Nebulizator i apteczka z lekami 🤣
-
Biedny Nineq 🥲ja zabieram wielką apteczkę, aż kiedyś mama się że mnie śmiała, a jest farmaceutka 🤣 ale jak jeździmy na mazury to mamy do najbliższej apteki 15 km, więc wolę żeby niczego nie zabraklo w razie awarii xd a kiedyś nam się przydały np. paski do zamykania ran, bo córka przed snem rabnela czołem prosto w kant szafki.
-
Mój mąż zachowuje sie jak podły tchórz i jak ja chce to przegadać, to on nagle ma coś pilnego do zrobienia. Niech sie goni zasraniec. Jak mu wczoraj powiedziałam, że ma nie mówić do syna,czego to tam nie zwiedzą,bo my nie lecimy to mi mówi,że on nie wiedział,że decyzja jest podjęta. A tydzień stoję i mówię mu ,że wolę nie lecieć bo (i tu następuje 30 argumentów).Truuskaawka wrote:Karola pamiętam jak już jakiś czas temu pisałaś o tej komunii,że tam kwas jest. Skoro tyle czasu minęło i nic się nie zmieniło to bez żadnych wyrzutów bym została w domu.
A co na to twój mąż? -
No właśnie tak pamiętałam że masz to samo co Smerfetka. SL ma chyba nieco inne rozmiary siedziska więc tamta mogłaby by za duża.Elza1234 wrote:Dobra
Stokrotka mnie olśniła, mam to samo co wy - więc to https://jelonekdecor.pl/pl/p/Wkladka-do-Carrello-Bravo-M-Lite-Twoj-Projekt/2620 -
Karola nie jedz i nie miej wyrzutów sumienia. Gowna się nie tyka. Ja też nie idę na 18 szwagra. Mąż jak chce niech jedzie sam. Jak masz się denerwować i znowu męczyć z tym całym mandżurem to sobie odpuść. Pokłócicie się o to tak czy siak to chociaż się pokłóć z korzyścią dla ciebie