Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    To życzenia składamy zaraz pierwszemu roczniakowi na wątku 🥺
    To teraz czas na 3? Jeszcze przedłużony macierzyński masz przez wcześniejsze urodzenie?

Anabbit, w jakim hotelu na Kos będziecie?

Porto Bello Royal jeśli nic nie przekręciłam w nazwie xd

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Kasia czy to już rok? 🥹 kiedy to minęło…
    Truskawka a może jeszcze zażegnacie kryzys? My też musieliśmy podjąć pewne kroki i mnóstwo rozmów żeby się pogodzić. Też przecież szliśmy już na noże. Bobas dużo weryfikuje. Przykro mi k przytulam wirtualnie. Obyś jeszcze była szczęśliwa ❤️

Nawet jeśli sytuacja będzie ok między nami,to i tak w nabliższym czasie nie ma opcji przez moje bezrobocie.
    Co prawda na tej umowie jako opiekunka normalnie przysluguje macierzyński,ale znowu tylko do roku i zostaje bez dochodu.
    A kto teraz zatrudni matke dwojki dzieci w wieku 35/6 lat? Chyba tylko biedronka. Albo coś swojego,dlatego myśle nad tą fotografią.
    Chcialam się rozeznać co z tym żłobkiem co u mnie budują,obserwowałam stronki cały czas czy będą oferty pracy- nic,zero. Okazuje się ze juz od dawna etaty są obsadzone rodzinką i znajomymi urzędasów 😑

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple, jak wysypka Józka? Zeszła już?

age.png
‹‹ 2783 2784 2785 2786 2787
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ