Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałyście o płaczu w kąpieli, a u nas od dwóch dni jest nurkowanie i picie wody z wanienki... Ja oczywiście mam zawał, a bubuś ma ogromną frajdę z zanurzania twarzy w wodzie 🤦

7h OA 😲 dla mnie to brzmi jak abstrakcja póki co. On po 5h jest padnięty, marudny ale nie zaśnie...

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie nawet 5h OA to dużo aktualnie 🫣 my dziś pierwsza drzemka po 2h i drugą też po 2 h od wstania, bo już tarł oczy i zasypiał na piersi xD no ale zazwyczaj na tę drugą 3 h wytrzyma, czasem 4 jak ma naprawdę dobry humor

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas OA 5 h to minimum
    Dzisiaj było 7.5 h, ale ona serio nie była marudna 🙈 nie wiem skąd ona ma siłę, serio

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol wrote:
    Szarotka, Smerfetka, a kąpiecie w wanience? Przez przypadek odkryłam, że młody uwielbia myć się pod prysznicem. Wanienka jest ok, ale prysznic to dla niego taka radocha, że aż piszczy i nie chce wyjść. Może też bardziej by się u Was sprawdził?

Od miesiąca już się kąpię w normalnej wannie, wszystko było git, był mega zadowolony, w tym tygodniu mu coś nie gra, ale on od wejścia do łazienki już krzyczy 🫣

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do drużyny długich OA. U nas też około 5/7 godzin. Z tym, że ja nie mam już pomysłów co z nią robić. Chciałabym z nią chodzić znowu na długie spacery, ale ona odkąd stała się jakkolwiek mobilna nie wytrzyma dłużej niż 40 minut, niezależnie od konfiguracji i rodzaju wózka. Trochę mi żal, bo to uwielbiałam.
    No i moja też wypija wodę z wanienki i daje nura, a ja każdorazowo mam zawał 🙃
    Marsol kuchnia na pewno wam ske super sprawdzi. Zazdroszczę tej jednej drzemki w środku dnia i usypiania w łóżeczku. Ja póki co poległam. Mała krzyczała tak, że nie dałam rady tego dalej pociągnąć. Pewnie muszę do tego dojrzeć jak do decyzji o spaniu w łóżeczku. U nas też czasem jest jedna drzemka, ale ona robi ją za wcześnie i przez to nie ma szans żeby nie marudziła pod wieczór. A jak położę ją jakimś cudem na drugą drzemkę to potem walczymy do północy żeby zasnęła.
    Karola dziwny lekarz i dziwne kobiety. Mega współczuję, szczególnie, że byłaś z małą.

• Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol wrote:
    Szarotka, Smerfetka, a kąpiecie w wanience? Przez przypadek odkryłam, że młody uwielbia myć się pod prysznicem. Wanienka jest ok, ale prysznic to dla niego taka radocha, że aż piszczy i nie chce wyjść. Może też bardziej by się u Was sprawdził?

My w wanience, ale wczoraj próbowaliśmy też w wannie i też ryk... Przy napuszczaniu wody był normalny, zaciekawiony, pluskał rączkami, a jak mąż go zaczął wsadzać do kąpieli to zaczął się dramat.
    Po posiłkach przemywam go w umywalce, kupiłam dzisiaj gąbkę, to jak jutro będzie znowu źle, to ogarniemy się w umywalce.
    Mamy jeden pomysł: zgubiła się pani ryba - termometr do wody. Zawsze ją wpuszczaliśmy przed kąpielą. Dzisiaj ją znalazłam pod kanapą, to może ona nam odczaruje kąpanie.

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka czy już testowałaś "dla sportu"? 🫣 Nie mogę się doczekać pozytywnych wieści od Ciebie

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Od miesiąca już się kąpię w normalnej wannie, wszystko było git, był mega zadowolony, w tym tygodniu mu coś nie gra, ale on od wejścia do łazienki już krzyczy 🫣
    Może spróbuj wrócić do małej wanienki np na podłodze. Albo chociaż miski. Moze się bać przestrzeni.

Margaretka mega jak daje nura. Że sie nie topi. Moja to jak chlapnie na twarz, to się dławi od razu

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Józek miał jakiś kryzys kąpania w lutym, ale to chyba wynikało z tego, że się nauczył prawie w jednym czasie siadać, czworakować i wstawać, po jakiś 10 dniach samo mu przeszło, może wasze dzieci też się czegoś nowego nauczyły? Chat gpt wtedy twierdził, że to może być od zębów, bo mu za ciepło i go bardziej boli, ale coś mi się nie wydaje. Teraz tez robi jak synek Margaretki ten pije wodę z wanienki i nurkuje, ale on też nurkuje na basenie, więc jakoś mnie to już nie stresuje xD

age.png
‹‹ 2806 2807 2808 2809 2810
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ