Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta laska z simply wool też mnie denerwuje. Zamówiłam u niej parę rzeczy jeszcze chyba w ciąży i do tej pory ani widu, ani słychu. Bezczelna na maksa. Nie lubię takich ludzi. To mnie też trochę zniechęciło do rękodzieła. Teraz kupuję tylko od osób, które znam osobiście

• xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Hahah czyli nie tylko ja podczytuje co tam się dzieje i czekam aż któraś założy wątek na styczeń 😅😅
    Ja sikałam tydzień na testy xD aż w końcu nagle się pojawiły dwie kreski i na drugi dzień beta 170 mi wyszła.

Jest już wątek na styczeń! 🫢 motywujesz mnie do zakupu większej ilości testów haha, to w którym dpo wyszedł ci pozytyw? 😁

age.png
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho, emocje rosną 😎😄

Elza1234 lubi tę wiadomość

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ja teraz jak byłam w ciąży z małą to pozytywny wyszedł mi dopiero dwa tygodnie po spodziewanej miesiaczce. O ile nie monitorujesz cyklu USG to ja wychodzę z założenia, że póki nie ma okresu to cykl nie jest stracony. Ja tam bym się testowała od 10dpo do samej miesiączki xd

‹‹ 2803 2804 2805 2806 2807
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ