Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola,moja 'wspaniala' bratowa spuszcza sie nad swoim ginekokogiem,bo jak w poczekalni siedzą kobiety i są w ciąży,to on nie zwraca uwagi na którą godzine kto miał,tylko bierze tą która jest w bardziej zaawansowanej ciąży... A te bez ciazy to w ogole uwagi nie zwraca na nie, na koncu.

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    U nas od trzech dni kąpiele są dziwne, tak jak zawsze był zadowolony, tak teraz po włożeniu do wanny straszny wrzask, oby to było chwilowe 🫣

U nas od trzech kąpieli to samo 😢 Przez majówkowe aktywności kąpaliśmy się dość późno i myślałam, że to jest przyczyną, ale wczoraj mieliśmy spokojny dzień, kąpiel wcześniej i to samo, rozpacz na całego... Idę dzisiaj pokupować jakieś super zabaweczki do kąpieli, może to pomoże

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarotka12 wrote:
    U nas od trzech kąpieli to samo 😢 Przez majówkowe aktywności kąpaliśmy się dość późno i myślałam, że to jest przyczyną, ale wczoraj mieliśmy spokojny dzień, kąpiel wcześniej i to samo, rozpacz na całego... Idę dzisiaj pokupować jakieś super zabaweczki do kąpieli, może to pomoże
    My niby mamy jakieś zabawki ale jak wczoraj był taki krzyk to już też myślałam o zamówieniu czegoś ciekawszego 🫣

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol brzmi jak marzenie, moje przynajmniej 😅 też bym bardzo chciała żeby mała miała jedną drzemkę długą
    Dziś chyba tak może być - bo wróciłyśmy z tego USG oczu i śpi już 1 h 20 min
    Ogarnęłam chatę, przygotowałam jej jedzenie i nam i nadrabiam Paradise 😅

Marsol lubi tę wiadomość

age.png
  • Marsol Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Marsol brzmi jak marzenie, moje przynajmniej 😅 też bym bardzo chciała żeby mała miała jedną drzemkę długą
    Dziś chyba tak może być - bo wróciłyśmy z tego USG oczu i śpi już 1 h 20 min
    Ogarnęłam chatę, przygotowałam jej jedzenie i nam i nadrabiam Paradise 😅

Nie spodziewałam się, że jedna drzemka to będzie tak wygodne rozwiązanie. Po 5 godzinach wpada drzemka, młody śpi 2 godziny, a po kolejnych 5 sen nocny. Spodobała mi się ta rutyna. Mam trochę czasu w ciągu dnia i wieczorem.
    A jak było na USG?

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol wrote:
    Nie spodziewałam się, że jedna drzemka to będzie tak wygodne rozwiązanie. Po 5 godzinach wpada drzemka, młody śpi 2 godziny, a po kolejnych 5 sen nocny. Spodobała mi się ta rutyna. Mam trochę czasu w ciągu dnia i wieczorem.
    A jak było na USG?
    W porządku
    Trwało to chwilę, wszystko jest w porządku
    Już młoda wstała 🙈 1.5 h spała, jak na nią to i tak mega super

age.png
‹‹ 2805 2806 2807 2808 2809
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ