CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola,moja 'wspaniala' bratowa spuszcza sie nad swoim ginekokogiem,bo jak w poczekalni siedzą kobiety i są w ciąży,to on nie zwraca uwagi na którą godzine kto miał,tylko bierze tą która jest w bardziej zaawansowanej ciąży... A te bez ciazy to w ogole uwagi nie zwraca na nie, na koncu.
-
xSmerfetkax wrote:U nas od trzech dni kąpiele są dziwne, tak jak zawsze był zadowolony, tak teraz po włożeniu do wanny straszny wrzask, oby to było chwilowe 🫣
U nas od trzech kąpieli to samo 😢 Przez majówkowe aktywności kąpaliśmy się dość późno i myślałam, że to jest przyczyną, ale wczoraj mieliśmy spokojny dzień, kąpiel wcześniej i to samo, rozpacz na całego... Idę dzisiaj pokupować jakieś super zabaweczki do kąpieli, może to pomoże -
My niby mamy jakieś zabawki ale jak wczoraj był taki krzyk to już też myślałam o zamówieniu czegoś ciekawszego 🫣Szarotka12 wrote:U nas od trzech kąpieli to samo 😢 Przez majówkowe aktywności kąpaliśmy się dość późno i myślałam, że to jest przyczyną, ale wczoraj mieliśmy spokojny dzień, kąpiel wcześniej i to samo, rozpacz na całego... Idę dzisiaj pokupować jakieś super zabaweczki do kąpieli, może to pomoże
-
Marsol brzmi jak marzenie, moje przynajmniej 😅 też bym bardzo chciała żeby mała miała jedną drzemkę długą
Dziś chyba tak może być - bo wróciłyśmy z tego USG oczu i śpi już 1 h 20 min
Ogarnęłam chatę, przygotowałam jej jedzenie i nam i nadrabiam Paradise 😅
Marsol lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Marsol brzmi jak marzenie, moje przynajmniej 😅 też bym bardzo chciała żeby mała miała jedną drzemkę długą
Dziś chyba tak może być - bo wróciłyśmy z tego USG oczu i śpi już 1 h 20 min
Ogarnęłam chatę, przygotowałam jej jedzenie i nam i nadrabiam Paradise 😅
Nie spodziewałam się, że jedna drzemka to będzie tak wygodne rozwiązanie. Po 5 godzinach wpada drzemka, młody śpi 2 godziny, a po kolejnych 5 sen nocny. Spodobała mi się ta rutyna. Mam trochę czasu w ciągu dnia i wieczorem.
A jak było na USG? -
W porządkuMarsol wrote:Nie spodziewałam się, że jedna drzemka to będzie tak wygodne rozwiązanie. Po 5 godzinach wpada drzemka, młody śpi 2 godziny, a po kolejnych 5 sen nocny. Spodobała mi się ta rutyna. Mam trochę czasu w ciągu dnia i wieczorem.
A jak było na USG?
Trwało to chwilę, wszystko jest w porządku
Już młoda wstała 🙈 1.5 h spała, jak na nią to i tak mega super -