Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol wrote:
    Moje dziecko od tygodnia wskazuje palcem. Dziś obudził się w nocy, wstał w łóżeczku i pokazał pustą butelkę po mleku, która stała na szafce. Dostał więc mleko i zasnął szczęśliwy. Obudził się dopiero o 7. Podoba mi się ta nowa umiejętność wskazywania.

To moje dziecko tez od jakiegoś czasu już w nocy raczkuje w stronę podgrzewacza jak chce mleko (podgrzewacz i reszta stoi na szafce nocnej a ta stoi w nogach) 😅 Ale ona je dwa razy w nocy.

Karola,dla mnie jesteś bohaterką na wypasie. Mam nadzieję że lekarz Ci pomoże i troche Ci ulży.

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola dopiero doczytałam się twojej wiadomości. Kie załadowały mi się w ogóle teraz patrzę, że wasze jakby środkowe wpisy. Dziwne. W każdym razie przykro mi. Nie wiem co czujesz, ale mogę się domyślać. Dla mnie jesteś po prostu Matką Polką Komandoską, ale każdy ma swoje granice. Współczuję i tulę. Życie Cię nie oszczędza. Oby ten lekarz cos pomógł

• Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    A moja kicia lepiej. Nadal ma takie drżenia i problemy z chodzeniem ale już je przynajmniej. Przyszły wyniki i krew ok. Skłaniają się ku infekcji gdo. Ma antybiotyk . Cos tam podejrzewali w kierunku choroby od pcheł czy coś ale nie do końca wiem, jak to diagnozują. Pcheł nigdy nie miała.

Cieszę się, że kici lepiej 😀

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jak chce jeść to robi am am, a jak chce mleko to się kładzie dodatkowo więc komunikat jest jasny. Jak przypadkowo zostawię gdzieś butelkę to próbuje się obsłużyć sama 😆
    Życzcie mi powodzenia, bo fryzjerka ma nieoczekiwany pobyt w szpitalu z dzieckiem i będę próbowała tonować włosy sama w domu. Najwyżej ogolę sie na łyso. 😅

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka kciuki za lekarza!!!!!!!!!

• Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja to Cię podziwiam od początku. Mnie samo czytanie o jego akcjach meczy, a ty je musisz ogarniać. Każdemu by się ulało j bardzo dobrze, że będziesz miała kilka dni odpoczynku jak polecą.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też wskazuje ręka. Wczoraj rano ochrzaniła męża, że jeszcze jej śniadania nie ogarnął. Pokazywała na lodówkę i piekarnik i krzyczała xDDDD
    W ogóle ja nie wiem, kiedy on się nauczy. Mówię mu zawsze rano o której piła mleko i o której ma jej dać śniadanie (ja dosypiam przed jego pracą) i to samo z kolacją. Dziś mówię, że o 18 ma jej dać kolację. 18:05 słyszę że jeszcze się bawią, więc pisze mu smsa o treści KOLACJA. Zaczął jej robić o 18:10, a po chwili był zdziwiony że ona placze, bo przecież się super bawiła 🙃🙃🙃🙃

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle. Piekło zamarzło. Jutro babcia przyjeżdża do wnusi w odwiedziny. Drugi raz od porodu.
    Zapytacie pewnie jak do tego doszło xD wyżaliła się ciotce (tej od włosów), że nie wzięłam jej do pomocy na wesele. Na co ja odpowiedziałam, że mała jej nie zna i nigdy jej nie odwiedza więc dlaczego mam ją gdziekolwiek zabierać do opieki. Dosłownie dzień po tej rozmowie napisała czy może przyjechać 🙄🙄🙄

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jak jest głodna to uderza ręką w meble w kuchni i woła "mniam mniam"😅

event.png
‹‹ 2820 2821 2822 2823 2824
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ