Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza, spokojnej podróży ;)

Mój też wisi na rączce od piekarnika, boję się, że się otworzy i go uderzy. Wchodzi mi pomiędzy stolik i kanapę i grzebie w szafce pod spodem. Jak go zauwaze to szybko ucieka 🤭jakoś urósł ostatnio, bo do blatów dostaje i ściągnął mi wczoraj paczkę sera.
    Wczoraj usnął ojcu 19.10 i spał do 19.40. Usypialismy go do 21.30 - nie wiem co odwalił.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat współczuję.
    Elza też nie wiem co będzie z mojej zmywarki, bo mała ciągle się na niej wiesza i muszę ją ładować w 10 sekund, a tak to non stop zamknięta 😆 Pralki jeszcze nie ogarnęła. Miłego wyjazdu!
    Też mam glonojada okiennego. Strasznie się w ogóle dzisiaj rozgadała. Kłóci się ze mną cały dzień i gestykuluje śmiesznie tymi rączkami.
    Smerfetka nie poszłam jeszcze, ale mam alab do 13 to może się wyrobię dzisiaj, a jak nie to pójdę jutro, bo mąż jest w domu. Jakoś tak mi wstyd iść z takim małym dzieckiem na betę, nie wiem czemu. Jestem czasami głupia w takich kwestiach. A ty jak tam? Testowałaś dzisiaj?

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, Elza kurde kusicie tym przeniesieniem bobasa do łóżeczka 🫣

Elza udanego wyjazdu 😍

Mój też jest miłośnikiem sprzętów AGD, zmywarka, suszarka, kuchenka, lodówka, no wszystko go interesuje.

Kitikat współczuję ciężkiej nocy. Może jakiś skok rozwojowy?

Elza1234, Blondi29 lubią tę wiadomość

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, tak, ale negatyw. Weź wgl się nie przejmuj, znam pary które zaszły w kolejną ciążę w połogu XD u nas to już jest taka fajna różnica moim zdaniem 😁

U nas też zmywarka jest punktem zainteresowania, piekarnik mamy wyżej więc na szczęście tam nie dosięga 🫣

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe bo nic innego nie przychodzi mi do glowy

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Katikat współczuję.
    Elza też nie wiem co będzie z mojej zmywarki, bo mała ciągle się na niej wiesza i muszę ją ładować w 10 sekund, a tak to non stop zamknięta 😆 Pralki jeszcze nie ogarnęła. Miłego wyjazdu!
    Też mam glonojada okiennego. Strasznie się w ogóle dzisiaj rozgadała. Kłóci się ze mną cały dzień i gestykuluje śmiesznie tymi rączkami.
    Smerfetka nie poszłam jeszcze, ale mam alab do 13 to może się wyrobię dzisiaj, a jak nie to pójdę jutro, bo mąż jest w domu. Jakoś tak mi wstyd iść z takim małym dzieckiem na betę, nie wiem czemu. Jestem czasami głupia w takich kwestiach. A ty jak tam? Testowałaś dzisiaj?
    Ty się wstydzisz iść na betę z córką a mój mąż ostatnio poszedł do apteki po prezerwatywy z córką, bo byli na spacerze 🙈🤡

Truuskaawka, Blondi29, Anabbit, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat u nas podobnie. Już kolejna nocka z rzędu. Nie wiem czy to skok czy ten ząbek... Dostaje ibufen,smaruje dziąsła a nocki nadal beznadziejne.
    Śpi spokojnie przez pierwsze dwie godziny a później jakieś egzorcyzmy... Raczkuje po całym łóżku,siada,wstaje i ciągle rzuca sie na mnie żeby mnie przytulać. Najchętniej to by spała mi na rękach. Ululam ją,położymy się i jak tylko się przękreci na drugi bok i nie czuje mnie to znowu egzorcyzmy.
    Mam nadzieje że niedlugo wroci do normalnosci bo juz jestem na wyczerpaniu.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ja jeździłam na bety z córką i też się głupio czułam 😆 ale to dlatego że dosyć młodo wyglądam i jeszcze się nie maluję, więc czuję się oceniana potem xD

age.png
‹‹ 2818 2819 2820 2821 2822
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ