Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza, spokojnej podróży ;)

Mój też wisi na rączce od piekarnika, boję się, że się otworzy i go uderzy. Wchodzi mi pomiędzy stolik i kanapę i grzebie w szafce pod spodem. Jak go zauwaze to szybko ucieka 🤭jakoś urósł ostatnio, bo do blatów dostaje i ściągnął mi wczoraj paczkę sera.
    Wczoraj usnął ojcu 19.10 i spał do 19.40. Usypialismy go do 21.30 - nie wiem co odwalił.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat współczuję.
    Elza też nie wiem co będzie z mojej zmywarki, bo mała ciągle się na niej wiesza i muszę ją ładować w 10 sekund, a tak to non stop zamknięta 😆 Pralki jeszcze nie ogarnęła. Miłego wyjazdu!
    Też mam glonojada okiennego. Strasznie się w ogóle dzisiaj rozgadała. Kłóci się ze mną cały dzień i gestykuluje śmiesznie tymi rączkami.
    Smerfetka nie poszłam jeszcze, ale mam alab do 13 to może się wyrobię dzisiaj, a jak nie to pójdę jutro, bo mąż jest w domu. Jakoś tak mi wstyd iść z takim małym dzieckiem na betę, nie wiem czemu. Jestem czasami głupia w takich kwestiach. A ty jak tam? Testowałaś dzisiaj?

• Margareetka Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, Elza kurde kusicie tym przeniesieniem bobasa do łóżeczka 🫣

Elza udanego wyjazdu 😍

Mój też jest miłośnikiem sprzętów AGD, zmywarka, suszarka, kuchenka, lodówka, no wszystko go interesuje.

Kitikat współczuję ciężkiej nocy. Może jakiś skok rozwojowy?

Elza1234, Blondi29 lubią tę wiadomość

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, tak, ale negatyw. Weź wgl się nie przejmuj, znam pary które zaszły w kolejną ciążę w połogu XD u nas to już jest taka fajna różnica moim zdaniem 😁

U nas też zmywarka jest punktem zainteresowania, piekarnik mamy wyżej więc na szczęście tam nie dosięga 🫣

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe bo nic innego nie przychodzi mi do glowy

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Katikat współczuję.
    Elza też nie wiem co będzie z mojej zmywarki, bo mała ciągle się na niej wiesza i muszę ją ładować w 10 sekund, a tak to non stop zamknięta 😆 Pralki jeszcze nie ogarnęła. Miłego wyjazdu!
    Też mam glonojada okiennego. Strasznie się w ogóle dzisiaj rozgadała. Kłóci się ze mną cały dzień i gestykuluje śmiesznie tymi rączkami.
    Smerfetka nie poszłam jeszcze, ale mam alab do 13 to może się wyrobię dzisiaj, a jak nie to pójdę jutro, bo mąż jest w domu. Jakoś tak mi wstyd iść z takim małym dzieckiem na betę, nie wiem czemu. Jestem czasami głupia w takich kwestiach. A ty jak tam? Testowałaś dzisiaj?
    Ty się wstydzisz iść na betę z córką a mój mąż ostatnio poszedł do apteki po prezerwatywy z córką, bo byli na spacerze 🙈🤡

Truuskaawka, Blondi29, Anabbit, Margareetka, KarolaKinga, Revolutionary lubią tę wiadomość

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat u nas podobnie. Już kolejna nocka z rzędu. Nie wiem czy to skok czy ten ząbek... Dostaje ibufen,smaruje dziąsła a nocki nadal beznadziejne.
    Śpi spokojnie przez pierwsze dwie godziny a później jakieś egzorcyzmy... Raczkuje po całym łóżku,siada,wstaje i ciągle rzuca sie na mnie żeby mnie przytulać. Najchętniej to by spała mi na rękach. Ululam ją,położymy się i jak tylko się przękreci na drugi bok i nie czuje mnie to znowu egzorcyzmy.
    Mam nadzieje że niedlugo wroci do normalnosci bo juz jestem na wyczerpaniu.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 13 maja, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ja jeździłam na bety z córką i też się głupio czułam 😆 ale to dlatego że dosyć młodo wyglądam i jeszcze się nie maluję, więc czuję się oceniana potem xD

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 13 maja, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Katikat u nas podobnie. Już kolejna nocka z rzędu. Nie wiem czy to skok czy ten ząbek... Dostaje ibufen,smaruje dziąsła a nocki nadal beznadziejne.
    Śpi spokojnie przez pierwsze dwie godziny a później jakieś egzorcyzmy... Raczkuje po całym łóżku,siada,wstaje i ciągle rzuca sie na mnie żeby mnie przytulać. Najchętniej to by spała mi na rękach. Ululam ją,położymy się i jak tylko się przękreci na drugi bok i nie czuje mnie to znowu egzorcyzmy.
    No podobnie tylko już nawet na rękach nie chciał spac

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 13 maja, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie nebulizatory polecacie? Nie miałam potrzeby kupować, ale zbliża się żłobek i chyba trzeba, żeby nie zostać z 👉w🍑

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 13 maja, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:

Dołączam do teamu Kitkat i Truskawki, świetne nocki. Rzucanie, pokrzykiwanie pol nocy. Mamy dwie opcje wyglada że idą trójki u góry. A dwa w żłobku u starszej bostonka i wydaje mi sie że sie mu robią kropki wokół ust. 🙃

age.png

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po urodzinach i koncercie Podsiadło jedziemy nad morze - jeszcze tylko nie wiem gdzie 😂 szukamy apartamentu na tydzień, bo z psem, później mój tata przywozi moją mamę, zgarnia niemęża i psa i kolejny tydzień w jakimś hotelu już z mamą, bo ona jest wygodniejsza niż my 😂 ale ten tydzień stawia, więc nie będę narzekać 😂 mam parę na oku, ale jak coś polecacie to dajcie znać

Dla mnie ósemki to koszmar , 2 miałam usuwane chirurgicznie i byłam jak ziemniak 🙈

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 13 maja, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Jakie nebulizatory polecacie? Nie miałam potrzeby kupować, ale zbliża się żłobek i chyba trzeba, żeby nie zostać z 👉w🍑

My mamy Flaem NebulAir+, inhalator pneumatyczno-tłokowy dla dzieci i dorosłych i moge polecić

Grzegrzula bostonka jest okropna,współczuje. Etap jak skóra się łuszczy wywoluje u mnie ciarki.

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 13 maja, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy flaem alphaneb 4.0

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 13 maja, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    My mamy Flaem NebulAir+, inhalator pneumatyczno-tłokowy dla dzieci i dorosłych i moge polecić

Grzegrzula bostonka jest okropna,współczuje. Etap jak skóra się łuszczy wywoluje u mnie ciarki.

No starsza miała już dwa razy, raz zeszły jej paznokcie po paru miesiącach, no nie polecam i jak słyszę bostonka to tez mam ciarki okropne to jest. Najgorzej bo mój Mąż tez już dwa razy chorowal razem z córką.

age.png

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi znajomi jak słyszą bostonka to mają zespół stresu pourazowego bo kolega miał w buzi, w gardle też, a koleżance się bostonka nakazała angina
    Ja mam z tej firmy też co dziewczyny piszą

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 13 maja, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma złapała Bostonke od dzieci jak prowadziła warsztaty i też mówiła że takiego bólu w buzi to jeszcze nie czuła 😅 ale szef stwierdził że nie ma takiej choroby jak Bostonka i musiała przyjść do pracy zarażać kolejne dzieci xd

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 13 maja, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Moja znajoma złapała Bostonke od dzieci jak prowadziła warsztaty i też mówiła że takiego bólu w buzi to jeszcze nie czuła 😅 ale szef stwierdził że nie ma takiej choroby jak Bostonka i musiała przyjść do pracy zarażać kolejne dzieci xd

Uwielbiam ten typ szefów 🤦🏽‍♀️

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 13 maja, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bostonka u nas ma drugie miejsce w rankingu najgorszych chorób jakie łapała starsza, jednak wygrywa tygodniowy pobyt w szpitalu z zapaleniem pluc polączonym z rotawirusem, no tez nie polecam.

Najlepsze jest, że moja mama nie wiedziała co to bostonka, za jej czasow jak byla mloda mama nie bylo takiej choroby. Takze Tanashi szef chyba w tej samej grupie.

age.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam ten co Truskawka, ale z racji, że my z Mężem padaliśmy, a jej nic nie było jak byliśmy chorzy w zimie raz to mam jedynie na sobie testowany i mi pomógł bardzo

Małej jak miała w październiku pierwszy raz i ostatni odpukać katar robiłam inhalacje, ale nie dala sobie założyć maseczki więc jakby w stronę noska i buzi jej to kierowałam, w ogóle mi tonciezko sobie wyobrazić niemowle które nie ściąga tej maski, ale może istnieją takie😃

Grzegrzula ja również z forum dowiedziałam się, że takie coś istnieje. Starczy mi wiedza teoretyczna xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 15:01

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
‹‹ 2820 2821 2822 2823 2824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ