Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle mi też te testy jakoś słabo wychodzą. Jak byłam w ciąży to przez dwa tygodnie biel, potem złapałam jakiś losowy z apteki i była meeega jasna kreska, a na drugi dzień beta 980. Potem jeszcze z ciekawości robiłam kilka testów drogeryjnych żeby sprawdzić czy będę mieć ciemna kreskę i nie mogłam złapać chociaż byłam już na końcówce pierwszego trymestru. A chciałam test z taką mocną kreską żeby wysłać zdjęcie do dalszej rodziny. Coś nie mam farta do tych testów 😆

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie teraz też testy nie wychodziły za bardzo. A po tym pozytywnym robiłam jeszcze dwa to trafiłam na jakieś wadliwe i nic się nie wybarwilo, nawet kreska kontrolna.

Truskawka to niezłe masz smaki 😅😅

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najbardziej lubiłam pinki. Zawsze mi się dobrze wybarwiały. Z młodym robiłam ok 13 dpo i beta była 601. W pierwszej ciąży też jakoś 13-14 dpo robiłam i mocne krechy. Do dziś mam chyba 4 pinki zachowane 😁
    Trochę zazdroszczę tego testowania chociaż jak widziałam biel to byłam rozczarowana. Ale to taka ekscytacja 😁

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikanie na te testy to trochę jak hazard xdd

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to robią po 1 dziecku tylko? U nas zawsze masówka.

Ja też mam problemy tyle że z chrzestnym i tymi papierkami.. i rece mi już opadają nie wiem najwyżej będzie bez jednego bo miesiąc przed ja nie będę zmieniać chrzestnych.

Zazdroszcze pozytywnego nastawienia do testowania u mnie to nigdy nic miłego nie było ale taki już mój los i się z tym pogodziłam 🙃

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi i Margaretka no wasze historie mnie trzymają trochę przy nadziei, chociaż tak jak wam pisałam, wydaje mi się to już fizycznie niemożliwe, no chyba że moja komórka też zwiedza każdą tkankę XD

Wgl zapytałam dzień małego czy chce brata albo siostrę i mówi że tak 😅🤣 mama nadal nie potrafi powiedzieć

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:51

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat bez znaczenia ile dzieci na raz. Raczej nie ma tyle chętnych na chrzest ,żeby robili razem . Skoro robią kiedy to rodzic chce ,to bez różnicy czy dla jednego czy 5.

Mi tez pinki się wybarwiały najlepiej. Ale.no ja mało testów robiłam . Chyba po dwa na ciążę. Moze pierwszym dzieckiem.
    wiecej,bo łudziłam się,że tamte dwie kreski to pomyłka.

event.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jak się już na coś zdecyduje to na całego u mnie nie ma czegoś na pół gwizdka 🫣 jak już z mężem stwierdziliśmy że można zacząć starania to niby na spokojnie ale ja od 6dpo już siedze jak na szpilkach

age.png
‹‹ 2815 2816 2817 2818 2819
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ