Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka mocne kciuki ✊🏻✊🏻🥰

Margareetka lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka kciuki!!!!

Margareetka lubi tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się starsza o 20 lat po tym poranku. Chciałam wpuścić psa do domu zanim pójdziemy na drzemkę bo pada, wpuszczam go przez kotłownie, bo był czarny jak nieboskie stworzenie i musiałam go porządnie wyszorować zanim wejdzie do domu. W tym samym czasie córka oznajmia że idzie kupę 😅. Ja młodego zostawiłam więc w salonie żeby się nie pchał do kotłowni, bo on jest pierwszy do miski z wodą, a poza tym pełno tam było błota od czyszczenia psa. No więc mały zawędrował do córki, ona krzyczy że mam go zabrać bo dotyka deski klozetowej. Biegnę po małego, jednocześnie słyszę że ekspres zaczął buczeć, bo wstawiłam wcześniej kawę i skończyła mu się woda. Biegnę wyłączyć ekspres i słyszę że pies próbuje się dostać do domu. Jak krzyknęłam to mały stracił równowagę i jebnal na ziemię, więc kolejny ryk. Brakowało tylko żeby ktoś nasrał na środku pokoju, naprawdę

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanasi brakowała Pani z Tautona pod drzwiami😅

Tanashi, Margareetka lubią tę wiadomość

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie.

Tanashi na szczęście bobas w brzuchu jest jeden 😅

Jest już 4,2mm człowieka z serduszkiem 🥹

Tak jak mi się wydawało owulacje miałam przesunięta i ciąża jest młodsza niż wynika z miesiączki, także dziś mamy 6+1.
    Termin mam na 6.01 wyliczony.

Dziękuję za wszystkie kciuki ❤️

Nineq, Truuskaawka lubią tę wiadomość

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję 🥹pierwszy bobasek w drugiej rundzie. Ale czad 🩷

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 2821 2822 2823 2824 2825
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ