Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uzbierałam kilkanaście poplamionych z nektarynek i bananów jasnych rzeczy ,wrzuciłam do gara,zgotowalam 10 mim z tabletką do zmywarki i zostawiłam to na noc. Wszystko zeszło.

Elza1234, Margareetka, Katikat lubią tę wiadomość

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko wstało z tak parszywym humorem, że autentycznie tw 1,5h w żłobku dziś mi życie uratuje, bo idę do domu dopiero wypić kawę i zjeść śniadanie 🙃

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dziś mnie zaskoczyła, bo grałyśmy w piłkę i w pewnym momencie ona sobie wstała na nogi, tak bez żadnego podparcia, postała chwilę i usiadła. W szoku byłam, bo ona wciąż słabo chodzi przy meblach i nie stoi bez trzymanki

Margareetka, Elza1234 lubią tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Moje dziecko wstało z tak parszywym humorem, że autentycznie tw 1,5h w żłobku dziś mi życie uratuje, bo idę do domu dopiero wypić kawę i zjeść śniadanie 🙃
    Moja od wczoraj daje do pieca. Non stop ryk

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że te upały tym naszym maluchom też dają w kość.. U nas gorsze usypianie i na drzemkę i na noc.
    A jak u Ciebie Anabbit nagle wstanęła to może procesuje naukę wstawania i stąd też taki gorszy humor

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że bardzo dają w kość. Mój ma ciągle prawie mokre włosy od potu. Pije dużo na szczęście, ale i dużo się poci. Ta nocka była najgorsza przez te upały, bo dom nagrzany.
    Dzisiaj na dworze w końcu lepiej, bo rano padało to i oddychać jest czym.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też ryk i straszna mamoza od dwóch tygodni, jak mnie nie widzi to się dobrze bawi, ale jak tylko zobaczy to od razu płacz i wieszanie się na szyi. Co nam trochę nie ułatwia plażowania, bo mąż nie może się zamaczać z raną, córka chce pływać głęboko ze mną, młody płacze jak odchodzę na pół metra i tak się żyje na tej wsi 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:46

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi u nas jest to samo, z kimś się bawi super, jak tylko wykryje mnie na swoim radarze to ryk i już do mnie na ręce.

age.png
‹‹ 2928 2929 2930 2931 2932
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ