Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Zerknęłam na te kubki. Kurde piękne są faktycznie.
    My mamy z Lovi z tą wkładką, ale mała nie chce sama z niego pić. Może też się skuszę na zakup
    Ja też mam właśnie ten z Lovi
    I już prawie miałam kupować ten co dziewczyny piszą ale postawiłam się do pionu że przecież mam w domu coś takiego 😆🤣 i nie muszę mieć każdego gadżetu

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zobaczyłam że od 10 lipca kolejna fala upałów 🥲 no to na pewno wrócimy szybciej do domu, bo to usypianie młodego w tym piekle to jest dramat, kleimy się oboje, młody cały w potowkach. I nawet okna na wieczór nie mogę otworzyć, bo wszystkie dziadki 80+ od dwóch dni kosza swoje trawniki w tym upale. Uspokój się Roman, za trzy dni ma być 19 stopni, wtedy se będziesz kosił, jeżu.

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanasi jak na moje to ta fala ciagle trwa😅

event.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już mamy trawę i chwasty po kolana, bo Stary by chyba musiał o północy kosić, żeby się dało w ogóle wyjść.

Młody też cały w potówkach, nie wiem już jak mogę cokolwiek tu ochłodzić, jutro popołudniu ma piznąć kolejna burza niby, nie wiem już czy wierzyć w te prognozy xd

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od czwartku 26, a weekend 22 więc chociaż chwila oddechu🥵
    Młody śpi odkryty tylko w body i cały mokry, masakra jakaś. Potówki na karku.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kusicie tymi kubeczkami, bo na prawdę są ładne 😅

Karola u nas od czwartku dopiero ochłodzenie, czekam na nie jak na wybawienie 🥵🥵

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pogoda całe szczęście znośna. Jest sporo wiatru, naprawdę nie możemy narzekać. Była lampa, ale jest czym oddychać. Od jutra ochłodzenie i deszcz. Trochę szkoda, ale jak patrzę na te upały to może i dobrze.
    U nas w sumie słaby wyjazd. Co chwila coś. Dziś ja się czymś zatrułam. Dosłownie w sekundę zachciało mi się tak wymiotować, że kucałam w parku z 15 minut zanim mogłam w ogóle wstać. Co ciekawe wszyscy jedliśmy to samo i każdy okej i zero dolegliwości. Mała totalnie nie chce pić. Dziś wypiła nam może z 50 ml wody. Resztę dopchałam jej mleka no ale to nie to samo. Próbuje już na wszystkie sposoby. Drzemek nie robi tu w ogóle. Usypianie na noc to tragedia. Ogólnie żałuję tego wyjazdu, bo chociaż jest miło to z dzieckiem jest udręka. W ubiegłym roku byliśmy tu jak miała pięć tygodni i to było niebo a ziemia. No nic, może będzie lepiej.
    Życzę wam mniej marudów i mniej stopni na termometrach. Nie odniosę się do wszystkiego, bo wisze nad kiblem…

Wysłany: Dzisiaj, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Kusicie tymi kubeczkami, bo na prawdę są ładne 😅

Karola u nas od czwartku dopiero ochłodzenie, czekam na nie jak na wybawienie 🥵🥵
    Ja czekam na czwartek bo masz prenatalne😅

Anabbit lubi tę wiadomość

event.png

Wysłany: Dzisiaj, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi moze na Twoje prenatalne tez będziemy za chwile czekać😅

Anabbit lubi tę wiadomość

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja też mam właśnie ten z Lovi
    I już prawie miałam kupować ten co dziewczyny piszą ale postawiłam się do pionu że przecież mam w domu coś takiego 😆🤣 i nie muszę mieć każdego gadżetu

Jesteś moim głosem rozsądku. Właśnie zaoszczędziłaś mi 60 zł. Czy mogę je przewalić na różowe ubranka?

age.png
‹‹ 2929 2930 2931 2932 2933
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ