CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam właśnie ten z LoviAnabbit wrote:Zerknęłam na te kubki. Kurde piękne są faktycznie.
My mamy z Lovi z tą wkładką, ale mała nie chce sama z niego pić. Może też się skuszę na zakup
I już prawie miałam kupować ten co dziewczyny piszą ale postawiłam się do pionu że przecież mam w domu coś takiego 😆🤣 i nie muszę mieć każdego gadżetu -
Właśnie zobaczyłam że od 10 lipca kolejna fala upałów 🥲 no to na pewno wrócimy szybciej do domu, bo to usypianie młodego w tym piekle to jest dramat, kleimy się oboje, młody cały w potowkach. I nawet okna na wieczór nie mogę otworzyć, bo wszystkie dziadki 80+ od dwóch dni kosza swoje trawniki w tym upale. Uspokój się Roman, za trzy dni ma być 19 stopni, wtedy se będziesz kosił, jeżu.
-
My już mamy trawę i chwasty po kolana, bo Stary by chyba musiał o północy kosić, żeby się dało w ogóle wyjść.
Młody też cały w potówkach, nie wiem już jak mogę cokolwiek tu ochłodzić, jutro popołudniu ma piznąć kolejna burza niby, nie wiem już czy wierzyć w te prognozy xd -
U nas pogoda całe szczęście znośna. Jest sporo wiatru, naprawdę nie możemy narzekać. Była lampa, ale jest czym oddychać. Od jutra ochłodzenie i deszcz. Trochę szkoda, ale jak patrzę na te upały to może i dobrze.
U nas w sumie słaby wyjazd. Co chwila coś. Dziś ja się czymś zatrułam. Dosłownie w sekundę zachciało mi się tak wymiotować, że kucałam w parku z 15 minut zanim mogłam w ogóle wstać. Co ciekawe wszyscy jedliśmy to samo i każdy okej i zero dolegliwości. Mała totalnie nie chce pić. Dziś wypiła nam może z 50 ml wody. Resztę dopchałam jej mleka no ale to nie to samo. Próbuje już na wszystkie sposoby. Drzemek nie robi tu w ogóle. Usypianie na noc to tragedia. Ogólnie żałuję tego wyjazdu, bo chociaż jest miło to z dzieckiem jest udręka. W ubiegłym roku byliśmy tu jak miała pięć tygodni i to było niebo a ziemia. No nic, może będzie lepiej.
Życzę wam mniej marudów i mniej stopni na termometrach. Nie odniosę się do wszystkiego, bo wisze nad kiblem… -
Elza1234 wrote:Ja też mam właśnie ten z Lovi
I już prawie miałam kupować ten co dziewczyny piszą ale postawiłam się do pionu że przecież mam w domu coś takiego 😆🤣 i nie muszę mieć każdego gadżetu
Jesteś moim głosem rozsądku. Właśnie zaoszczędziłaś mi 60 zł. Czy mogę je przewalić na różowe ubranka? -