CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Margareetka wrote:Blondi nie lubię Twojej przepowiedni 😅 ale i tak współczuję złego samopoczucia i 🤮🤮 tym bardziej na wyjeździe.
Karola też czekam na te prenatalne. Na szczęście mam z samego rana o 8:20, więc odliczam, że dwie noce i jeden dzień xd
Smerfetka kiedy testujesz? Ciągle trzymam mocne kciuki za Ciebie 🤞
W weekend będzie pewnie testowanie, niedobrze mi na samą myśl 😅🤣 -
Kurde powiem Wam, że ja sobie totalnie nie wyobrażam bycia mamą dziewczynki 🙈 chciałam chłopaka, mam chłopaka i jest super 😂 w ogóle już na 1 prenatalnych lekarz mi powiedział, że wg niego to na 90% chłopak właśnie, także Margaretka może się już dowiesz 😂
-
Kkk77 wrote:Kurde powiem Wam, że ja sobie totalnie nie wyobrażam bycia mamą dziewczynki 🙈 chciałam chłopaka, mam chłopaka i jest super 😂 w ogóle już na 1 prenatalnych lekarz mi powiedział, że wg niego to na 90% chłopak właśnie, także Margaretka może się już dowiesz 😂
Ja zawsze myślałam, że będę mama chłopców aż zaszłam w ciążę 😂 z dnia na dzień mi się odmieniło i już tylko róż, kokardki i falbanki. Teraz nie jestem w stanie wyobrazić sobie dinozaurów xD Plus mój mąż ma totalnie girls daddy energy 😂 sam tak mówi -
Ja chciałam chłopaka, nie wyobrażałam sobie siebie jako mamy dziewczynki. Byłam pewna, że będziemy mieć syna. Jak się dowiedziałam pod koniec, że to dziewczynka to krzyknęłam „co?!” I zeszłam z fotela xd
Dziś nie wyobrażam sobie w sumie chłopca. Jakoś już się przyzwyczaiłam do tych kokardek i różu. Chciałabym w sumie jedno i drugie, ale jakbyśmy mieli teraz same dziewczyny to też spoko. U mojego męża w rodzinie każdy „umie” tylko jedna płeć więc ciekawe czy mój mąż potrafi tylko córki, czy synów też xd -