Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Śniadanie mają 8.30 i po nim jeśli był kryzys to tak, na leżankę. Jak chodzi na 5h to starają się go przetrzymać ze spaniem do 10, a po śniadaniu leżakuje i nie śpi. Raczej było na tyle zabaw, że jak szedł o 10 to spał im 1.5 - 2h.

Nie możecie jeździć na adaptację wcześniej? Albo po tej drzemce? Bo jak on jest zmęczony to trochę bez sensu

Bez sensu, ale też to nie we wszystkie dni ma tak wcześnie chęć spania, a w domu to w ogóle tak wcześnie nie kładzie się na drzemkę, tylko ta jazda samochodem go tak usypia i dlatego denat w żłobku. Ale od jutra będzie zmiana - zaczynamy od śniadanka o 8:30. To jest żarłok, więc może przez jedzonko żłobek trafi do jego serca :)

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj wstaliśmy o 5 i jako,że byliśmy znudzeni już o 6 to pojechaliśmy w góry. Przeszliśmy kawał drogi i zebraliśmy 3 litry jagód. Byliśmy tez ogarnąć sale na chrzest.

Co do starych bab w kościele,jebał je pies. Kiedyś sie dziadek sadził do babki z dziećmi ,to jak spotkalam księdza poprosiłam go o dwa słowa na mszy. I słowa dotrzymał. U nas bardzo duzo dzieci na mszy jest. Niekiedy sama mam nerwy na ten rozpiździel ale tez czuje sie lepiej,bo wiem ,ze mała wtopi się w tłum jak odpali.

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarotka12 wrote:
    Bez sensu, ale też to nie we wszystkie dni ma tak wcześnie chęć spania, a w domu to w ogóle tak wcześnie nie kładzie się na drzemkę, tylko ta jazda samochodem go tak usypia i dlatego denat w żłobku. Ale od jutra będzie zmiana - zaczynamy od śniadanka o 8:30. To jest żarłok, więc może przez jedzonko żłobek trafi do jego serca :)
    To trzymam kciuki, żeby jutro było lepiej. Daj znać jak po 🙂

Szarotka12 lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzisiaj cały dzień w podłym nastroju. Na sam koniec wywaliła się jak długa głowa o podłogę. Po prostu odchyliła się i poleciała. Nie zdążyłam jej złapać. Śpi, a ja siedzę i się zastanawiam czy nic jej nie jest. Nie cierpię takich sytuacji 😭

• Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wracamy z Wrocławia a mała drze się cała droge. Jeszcze 1,5h przed nami 🙃 musieliśmy się zatrzymać, bo już miała odruch wymiotny od tego krzyku.
    Idą jej te cztery zęby na górze od chyba miesiąca i wyjść nie mogą. Mam wrażenie, że ona jest jak kameleon tylko, że my dopiero rozpoczynamy ząbkowanie 😖

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    My wracamy z Wrocławia a mała drze się cała droge. Jeszcze 1,5h przed nami 🙃 musieliśmy się zatrzymać, bo już miała odruch wymiotny od tego krzyku.
    Idą jej te cztery zęby na górze od chyba miesiąca i wyjść nie mogą. Mam wrażenie, że ona jest jak kameleon tylko, że my dopiero rozpoczynamy ząbkowanie 😖
    U nas tez dzisiaj w aucie zębowe krzyki, bo druga jedynka idzie
    1.5 h wracaliśmy do domu w akompaniamencie miauczenia

Ej ja serio odsmoczkowałam młoda przez przypadek, kolejny dzień usypia bez niego. A nastawiałam sie na srogi dramat

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym kościołem to serio srał ją pies
    Dobrze że się pokłóciłaś
    Ja mam znowu na osiedlu babe która jest jakimś strażnikiem z Teksasu na szczekające psy i płaczce dzieci
    A poszliśmy z naszym na piłkę i młoda z radości coś krzyczała i ta do okna że mamy być cicho i żeby pies przestał szczekać
    Popukałam się w czoło i powiedziałam do niej że chyba zwariowała, jest 18sta, ten pies tu będzie biegał raptem kwadrans, a jak jej nie pasuje niech okno zamknie
    I wyobraźcie sobie że całe 15 min siedziała w oknie i mamrotała pod nosem
    A my serio nie byliśmy blisko okiem bo mieszkamy na osiedlu z lat 80 i te bloki stoją od siebie turbo daleko

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:35

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy na naszym rodeo, proszę się rozgościć, bo następne miesiące to będzie jazda bez trzymanki 😅🤡

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza gratulacje odsmoczkowania! Ja u nas czarno widzę ten temat, skoro młody się usypia jak koneser wymieniając trochę piersi, trochę smoka, trochę piersi, trochę smoka, powtórz kilkanaście razy xd Na razie sukces na tym polu jest za dnia - jak wstaje mówię mu, żeby oddał smoka i papa i mi go daje i mu macha na pożegnanie ❤️ Póki później nie zobaczy to zapomina, że istnieje, ale gorzej jak źle schowam

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję
    To naprawdę wyszło przez przypadek
    Zaczęłam ją usypiać, w sensie usiadłam i przytuliłam i widzę że przysypia a ona smoczka nie ma i sobie myślę o kurde
    I potem przy pobudkach brałam ją, przytulałam i zasypiała od nowa więc idę w to dalej

Szarotka12 lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2997 2998 2999 3000 3001
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ