CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam taką długa naststawkę na komodę a na tym przewijak XL, taki z gumy. Cały czas w użyciu
https://zapodaj.net/plik-YMvSslOMkZ
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:25
-
Na 13/14 miesiąc życia jest jakiś kryzys ze spaniem wg książekBlondi29 wrote:Nineq współczuję wam tych nocy. U was zawsze tak było? Wydaje mi się, że mały kiedyś ci lepiej spał? Czy to tylko moje urojenia? Od dłuższego czasu to czytam, że macie ciężko
Moja to samo odstawia a spała dobrze.. -
Elza1234 wrote:Na 13/14 miesiąc życia jest jakiś kryzys ze spaniem wg książek
Moja to samo odstawia a spała dobrze..
A jak u nas byl zawsze kryzys ze spaniem to to ominie nas? Czy będzie keszcze gorzej? 🥲
Cel nie miałam styczności z tym nocnikiem. Tylko takie 'tradycyjne' albo z Ikei z wyciaganą wkladką -
U nas Młoda dziś odsypiała do 10 z Tata 3 dni poza domem. Bo w sumie tylko rano i wieczorem byłyśmy w domu, tak to las, cień, Babcia. A ja wyszłam bo idę ogarnąć formalonosci z wychowawczym. W ogóle wiecie, że na nim nie ma awp tylko aktywny w domu? Ktoś tu się jeszcze wybiera?
Może ten kryzys u tych śpiących z pobudkami będzie na odwrót?😃Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:59
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Nieee, on raczej śpi ok. Teraz upały więc gorzej. Bywają noce, że kwęka przez sen albo że musi z nami spać. Jak chorował to gorączka albo pic. Ale ogólnie nie mamy co dużo narzekać. Najgorzej było przy 7-8. miesiącu. Nie spaliśmy dłużej niż 1.5h ciągiemBlondi29 wrote:Nineq współczuję wam tych nocy. U was zawsze tak było? Wydaje mi się, że mały kiedyś ci lepiej spał? Czy to tylko moje urojenia? Od dłuższego czasu to czytam, że macie ciężko
-