Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką długa naststawkę na komodę a na tym przewijak XL, taki z gumy. Cały czas w użyciu
    4f6925f266bbe.jpghttps://zapodaj.net/plik-YMvSslOMkZ

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:25

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq współczuję wam tych nocy. U was zawsze tak było? Wydaje mi się, że mały kiedyś ci lepiej spał? Czy to tylko moje urojenia? Od dłuższego czasu to czytam, że macie ciężko

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Nineq współczuję wam tych nocy. U was zawsze tak było? Wydaje mi się, że mały kiedyś ci lepiej spał? Czy to tylko moje urojenia? Od dłuższego czasu to czytam, że macie ciężko
    Na 13/14 miesiąc życia jest jakiś kryzys ze spaniem wg książek
    Moja to samo odstawia a spała dobrze..

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Na 13/14 miesiąc życia jest jakiś kryzys ze spaniem wg książek
    Moja to samo odstawia a spała dobrze..

A jak u nas byl zawsze kryzys ze spaniem to to ominie nas? Czy będzie keszcze gorzej? 🥲

Cel nie miałam styczności z tym nocnikiem. Tylko takie 'tradycyjne' albo z Ikei z wyciaganą wkladką

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz kryzys ze spaniem trwa od 3 miesiąca życia 🤡 jedynie pojedyncze noce trafiają się lepsze.
    Ech z łezka w oku wspominam czasy kiedy nastawiałam budzik w nocy, żeby go budzić na karmienie 🥲

preg.png

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w te regresy snu i inne takie to w naszej sytuacji nie wierzę więc się nie nastawiam. Za to córka mojej przyjaciółki idealnie co do dnia wpadała jej w te wszystkie bunty, regresy i skoki rozwojowe

• Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Młoda dziś odsypiała do 10 z Tata 3 dni poza domem. Bo w sumie tylko rano i wieczorem byłyśmy w domu, tak to las, cień, Babcia. A ja wyszłam bo idę ogarnąć formalonosci z wychowawczym. W ogóle wiecie, że na nim nie ma awp tylko aktywny w domu? Ktoś tu się jeszcze wybiera?

Może ten kryzys u tych śpiących z pobudkami będzie na odwrót?😃

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:59

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Nieee, on raczej śpi ok. Teraz upały więc gorzej. Bywają noce, że kwęka przez sen albo że musi z nami spać. Jak chorował to gorączka albo pic. Ale ogólnie nie mamy co dużo narzekać. Najgorzej było przy 7-8. miesiącu. Nie spaliśmy dłużej niż 1.5h ciągiem :)

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 3033 3034 3035 3036 3037
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ