Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka no to trochę brzmi tak jak Karola pisze. Wycięli mu, poinformowali i tyle. A niestety większość osób z pokolenia naszych rodziców gdy słyszy słowo nowotwór/ rak to już uważa, że umiera i w ogóle koniec wszystkiego.
    Też mi się wydaje, że gdyby było źle to miałby leczenie, przecież nie zostawiliby go od 2 lat z “proszę się modlić żeby nie było przerzutów”.
    Spróbuj z nim pogadać na spokojnie, bo sama wiem jak wygląda gadka z moją babcią. Ona ma chemię, robione badania co miesiąc a nie jestem w stanie wyciągnąć z niej jakie, bo szczerze mówiąc to ona najzwyczajniej w świecie nie rozumie co do niej mówią lekarze XD
    Nie ma przerzutów od 3 lat, dostaje leki, badania są dobre a ona wciąż ma nastawienie per “walczę z rakiem”, którego na dobrą sprawę nie ma na ten moment. Taki mindset niestety

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówi sie ,ze raka ma się całe życie

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola też mi się wydaje, że o to chodzi. Jak są jakieś dodatkowe obciążenia albo czynniki ryzyka to co miesiąc by pasowały te wizyty. Albo jakaś radioterapia czy coś.
    Tanashi ale miał farta. Mnie przerażają takie rzeczy szczególnie u młodych ludzi i dzieci. Ale mnóstwo tego gówna

• Werzol Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka to tym bardziej współczuję że macie jeszcze takie zawirowania… oby zaraza szybko minęła, trzymam kciuki

Karola, powodzenia dzisiaj. Narobisz się, ale to zawsze inne pieniądze niż iść do knajpy, więc spoko że macie możliwości ogarnąć spotkanie w domu

Tanashi, jezu glejak brzmi poważnie, ale dobrze że udało się szybko go wykryć i z nim walczyć

Ja się już nastawiłam że mama do nas wpadnie, upiekę babeczki, pasztet z cukinii to i młoda zje. A jednak idzie się opiekować wieczorem do dzieci, więc widzimy się dopiero jutro na odpuście u dziadków

age.png
‹‹ 3035 3036 3037 3038 3039
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ