Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Brawo Annabit, w sumie to brawo dla Lilki
    My ciągle czekamy ale widzę że młodej się nie spieszy
    Może żłobek ja zmobilizuje, choć serce mi pęknie jeśli nie zrobi tego w domu najpierw :(

Miałam dokładnie te same myśli i bardzo się cieszę, że zaczęła robić kroczki w domu, bo bym wyła jak wariatka gdybym się dowiedziała od cioci, że zaczęła dreptać w żłobku. 😭

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zaczął biegać parę dni temu. Wolałam wersję chodzącą 😆 Mieliśmy trochę problemów przy przekonaniu go do chodzenia w butach, ale zwykłe tenisówki ze Smyka okazały się dużo lepsze przy nauce chodzenia niż Bobux za dwie stówy 🙈

• Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Lila, życie będzie teraz łatwiejsze 😉

Mój jak słyszy, że idziemy na dwór, idzie po swoje sandały i krzyczy, żeby zakładać.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 3044 3045 3046 3047 3048
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ