Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:
    Annabit współczuję i troche rozumiem bo ja mam bardzo krotki lont jak słyszę takie komenatrze.

Cel 3 dni to może nie, juz doszliśmy do wprawy, tylko pol dnia nam zajmuje zapakowanie auta na weekendowy wypad 😁

No na 4 dni pakowaliśmy się dzień a teraz to bliżej 3 tyg więc niezła impreza
    I to jeszcze trzeba być gotowym na zimno i na gorac jednocześnie 😄

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Anabbit, naprawdę 😐 takie teksty debilnie wkurzają.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    No na 4 dni pakowaliśmy się dzień a teraz to bliżej 3 tyg więc niezła impreza
    I to jeszcze trzeba być gotowym na zimno i na gorac jednocześnie 😄

3 tygodnie to brzmi jak przeprowadzka 🤣

Jak Was czytam to sobie uświadomiłam, że straszna lama jestem z tymi podróżami. Od ciąży ze starszą nie byliśmy dalej niż na podkarpaciu u rodziców. Jakos mnie przerażają podróże z dziećmi.

Mieliśmy nadzieję na tygodniowy wyjazd nad morze w lipcu, ale opóźniło się nam spotkanie u notariusza i musieliśmy odwołać wyjazd🙃

age.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit ja swoje low need baby też zawsze zabieram na dłuższą podróż w czasie jego drzemki, bo mi się go nie chce zabawiać a on po pewnym czasie już chce do mnie na ręce, bo mu się nudzi. Jeszcze pól biedy jak nie ma korka i sobie coś wygląda przez okno, bo się widoki zmieniają, ale ostatnio jak jechaliśmy do Wieliczki w godzinach szczytu (czyt. trzeba się przez cały Kraków przebić albo ryzykować utknięciem na A4 jeśli by się zdarzył tam jakiś wypadek) to mu puściłam 2 odcinki Kici Koci, bo jęczał w połowie drogi a godzinę nawigacja pokazywała i jeszcze coś tam przyrosło w trakcie.

Zostawiliśmy go z teściami na weekend i pojechaliśmy z okazji naszej rocznicy aż do woj. lubuskiego, mąż wymyślił taką wycieczkę niespodziankę, dopiero dzisiaj wiedziałam, że jadę. Ciekawe czy teściowie jeszcze go będą chcieli brać na dłużej czy będą mieli dość 🫣

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    Annabit z ciekawości co mówisz na takie uwagi?

Czy tylko my się pakujemy 3 dni i dalej wszystko jest na styk? Proszę o pocieszenie🤡

Wchodzę w dyskusję bo nie potrafię przyznać racji komuś, kto według mnie jej nie ma 🤡

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Anabbit ja swoje low need baby też zawsze zabieram na dłuższą podróż w czasie jego drzemki, bo mi się go nie chce zabawiać a on po pewnym czasie już chce do mnie na ręce, bo mu się nudzi. Jeszcze pól biedy jak nie ma korka i sobie coś wygląda przez okno, bo się widoki zmieniają, ale ostatnio jak jechaliśmy do Wieliczki w godzinach szczytu (czyt. trzeba się przez cały Kraków przebić albo ryzykować utknięciem na A4 jeśli by się zdarzył tam jakiś wypadek) to mu puściłam 2 odcinki Kici Koci, bo jęczał w połowie drogi a godzinę nawigacja pokazywała i jeszcze coś tam przyrosło w trakcie.

Zostawiliśmy go z teściami na weekend i pojechaliśmy z okazji naszej rocznicy aż do woj. lubuskiego, mąż wymyślił taką wycieczkę niespodziankę, dopiero dzisiaj wiedziałam, że jadę. Ciekawe czy teściowie jeszcze go będą chcieli brać na dłużej czy będą mieli dość 🫣

Ja też z tego powodu jeżdżę w trakcie snu, bo nie chce mi się jej zabawiać xD ona nie płacze jeśli będę cudować i czytać książeczki, pokazywać zabawki, bawić się w akuku, ale no po co xd

Blackapple lubi tę wiadomość

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
‹‹ 3046 3047 3048 3049 3050
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ