Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Omg Cel bardzo mi przykro że to was spotkało 🫣

Ja jestem już po pierwszej wizycie i bardzo możliwe że spodziewamy się bliźniaków 🫣✨

O jaaaaaa, ogromne gratulacje 🥰 to już grubszy challeng się szykuje 3under2 😅
    Jak się z tym czujesz? Kiedy kolejna wizyta, żeby to potwierdzić?

preg.png

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka gratulacje! Też byłabym przerażona, ale dacie radę! Super!!! ❤️❤️❤️

• Ukulele Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka gratulacje wow!

I Cel współczuję trudnej sytuacji. Ciężko tu radzić ale chyba najlepsze co możesz zrobić to starać się cieszyć się wakacjami z mężem i dzieckiem i udawać że nie znasz człowieka.
    Brak szacunku = brak kontaktu.

• Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osz cholera smerfetka dałaś czadu 😁
    Gratulacje 😉

Cel bardzo mi przykro że Cię to spotkało i to jeszcze na wakacjach... Ja na twoim miejscu jeszcze tego samego dnia bym zmieniła hotel i szybki blik dla teścia by poszedł ze zwrotem kasy + zerwałabym kontakt.
    A co do zerwania kontaktów-wybacz że tak się wtrące ze swoją historią,ale dokładnie tydzień temu w swoje własne urodziny podjęłam decyzję o zerwaniu kontaktu z dwiema-jak mi się wydawało najważniejszymi- osobami w moim życiu (matka i siostra). Nie wiem czy warto opisywać całą historię bo bym musiała chyba opowiedzieć 20 lat swojego życia. Okazały się bardzo fałszywe w stosunku do mnie,to co gadają między sobą na mój temat po prostu zmiotło mnie(a dowiedziałam się przypadkiem)- tym bardziej że te 20 lat cały czas im tylko pomagałam i broniłam przed wszystkimi co nie raz skutkowało naprawdę słabymi konsekwencjami dla mnie.

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasssia wrote:

Truskawka i po pierwszym razie schodzą włosy? Czy dopiero po którymś razie?

Ja myślałam że będe sobie na takie odrośnięte strzelać i wypalać 🤣 Ale jednak to nie tak działa😅
    Najpierw trzeba się ogolić i następnego dnia użyć depilator.
    Własnie ja mam tak,że wieczorem się ogole a rano już widać i czuć włoski + mam hirsutyzm.
    Ale po tej jednej sesji teraz na nogach widzę i czuję że wolniej odrastają. Mam nadzieję że z każdą sesją bedzie co raz lepiej,bo to by mocno poprawiło mi komfort życia 😅

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Osz cholera smerfetka dałaś czadu 😁
    Gratulacje 😉

Cel bardzo mi przykro że Cię to spotkało i to jeszcze na wakacjach... Ja na twoim miejscu jeszcze tego samego dnia bym zmieniła hotel i szybki blik dla teścia by poszedł ze zwrotem kasy + zerwałabym kontakt.
    A co do zerwania kontaktów-wybacz że tak się wtrące ze swoją historią,ale dokładnie tydzień temu w swoje własne urodziny podjęłam decyzję o zerwaniu kontaktu z dwiema-jak mi się wydawało najważniejszymi- osobami w moim życiu (matka i siostra). Nie wiem czy warto opisywać całą historię bo bym musiała chyba opowiedzieć 20 lat swojego życia. Okazały się bardzo fałszywe w stosunku do mnie,to co gadają między sobą na mój temat po prostu zmiotło mnie(a dowiedziałam się przypadkiem)- tym bardziej że te 20 lat cały czas im tylko pomagałam i broniłam przed wszystkimi co nie raz skutkowało naprawdę słabymi konsekwencjami dla mnie.
    No co Ty mówisz :(
    Boże dziewczyno, ale bym Cię uściskała :(

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    No co Ty mówisz :(
    Boże dziewczyno, ale bym Cię uściskała :(

Niestety. Naprawdę chciałabym sobie to wymyśleć ale brakuje wyobraźni na coś takiego.
    Najlepsze w tym wszystkim jest to,że w trakcie rozwodu rodziców moja siostra trzymała stronę ojca(bo jest łasa na hajs) i zerwała kontakt z mamą+ w sądzie takie rzeczy gadała na nią że głowa mała. Rok temu płakała że chciałaby sie pogodzić z mamą i jej w tym pomogłam,pogodziłam je,ale ukrywają to przed wszystkimi bo siostra boi się odcięcia od kasy i gniewu ojca.
    Na naszego brata i jego żonke tez dawała równo a pisała do mamy że w sumie to oni są super (bo brat zabrał ją na koncert) i ten tydzień co ja byłam w domu to ona siedziała u nich- a mama ją do tego zachęcała i pisała żeby siedziała tam i nie wracała jak ja jestem.
    Z moim przyjazdem to też mama stwierdziła że cieszy się że Mała przyjeżdża- ale że ja to nie.
    I naprawdę dużo,dużo innych rzeczy,spraw,komentarzy. Ile ja się napłakałam to tylko ja wiem.
    Nie wiem co ze mną jest nie tak że ciągle coś mnie dobija jeszcze bardziej.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka współczuję na maksa i utożsamiam się poniekąd, bo od miesięcy zastanawiam się, czy nie zrobić tego samego z moją matką. Co ta kobieta na mnie wygaduje i jak całe dorosłe życie utrudnia mi życie zamiast pomagać to głowa mała.
    Podziwiam i szanuję, że podjęłaś taką decyzję.

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
‹‹ 3055 3056 3057 3058 3059
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ