Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat ale miałaś zwykły depilator czy ten IPL?
    Ja kiedyś miałam zwykły ten co wyrywa i to była tragedia. Bolało jak cholera+ okropnie wrastały mi po nim włoski.
    Dziś w trakcie drzemki małej zrobiłam sobie tą depilacje na wszystko od pasa w dół- zajęło to 40 minut. Nic nie boli,odczuwałam lekkie ciepło i czasami takie mikro igiełki- ale bez bólu. A mam Braun i expert.
    Kassia też na początku myślałam o tym philips Lumea,ale podobno ten z Braun ma więcej impulsów i jest poręczniejszy do trzymania.

Blondi a może Polcia czuje Twój stres odnośnie żłobka i w ten sposób odreagowuje?

Moja wczoraj przepięknie zjadła kolacje. A i tak w nocy pobudki na mleko i pobudka o 6. Śniadanie już o 7 bo głodna i też zjadła całe- no dziecka nie poznaje. Oby tak dalej z tym jedzeniem 😅
    I znalazłam kolejną czwórkę,czyli wszystkie czwórki na pokładzie. Ale nie mamy jeszcze ani jednej trójki + na dole dwójek 😅

Karola powodzenia i gratki 😉 Mała zostaje w domu z tatą czy macie jakąś pomoc w tym temacie?

Zdrówka wszystkim 😊

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa to taki laser bardziej niż depilator. To nie takiego nie miałam.

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
‹‹ 3051 3052 3053 3054 3055
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ