CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
O Boże brzmi koszmarnie :oGrzegrzula wrote:U nas dziś atrakcje, z tych stresujących. Byliśmy na spacerze, starsza się przewróciła, upadła na trawie na kolana i nie wyratowala sie rękami i spadła też na twarz. Wyglądało na upadek jak tysiąc innych. Ale złapała taki bezdech podczas płaczu, od urodzenia to ma i nie mogła sie odblokować. Straciła przytomność i puściły jej zwieracze. Wróciła do siebie w przeciagu nie wiem 30 sekund ale pierwszy raz sie jej zdarzyło stracić przytomność.
Jednak sie wystraszyliśmy, zabraliśmy ją na opieke świąteczną, tam nas odesłali na SOR na prokocim. Zrobili jej tk, na szczęście wszystko ok. Wygląda, że to omdlenie od tego bezdechu.
Mam nadzieję, że reszta z Was miała spokojniejszą niedziele.
Strasznie wam współczuję -
Nieee,ciążowo nie. Ja mam takie dosyć paskudne zaburzenia hormonalne od lat. Wtedy sie czuje jak w ciąży x100.Tanashi wrote:Grzegrzula współczuję, najedliście się strachu

Karola ale hormonalnie że ciążowo? 🫢
Wlasnie,Smerfetka,czujesz sie bardziej ciązowo niz przy jednym?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:47
-
Grzegrzula współczuję stresu. Brzmi to przerażająco 😱😱
Karola o jezu x100 bardziej niż w ciąży to sobie mogę wyobrazić co przeżywasz. Ja nie mogę obejrzeć filmików z dziećmi na Instagramie bo zaraz ryczę. A jakaś antykoncepcja w postaci np. wkładki by Ci nie pomogła trochę ustabilizować te hormony? Moja mama już wiele lat korzysta, nie ma okresu, ogólnie bardzo sobie chwali. -
Nie kazali nic więcej robic, stwierdzili, że to pewnie od bezdechu. Od urodzenia tak reaguje, ale nigdy jeszcze nie straciła przytomności od tego.
Karola, a zmieniło sie u Was kp? Ja już karmie tylko raz do spania nocnego i też widze, że mi hormony wariują. Przy córce jak przestalam kpi to magicznie zleciały mi kilogramy. A teraz przy tym ograniczeniu kp po prostu z powietrza łapie kilogramy. Nie powiem, frustruje bo miałam nadzieję, że jednak troche schudnę w końcu. Nie mam sie w co ubrać do pracy 🤣 -
Kurcze,w sumie dobry trop. Nie połączyłam tego. Karmię o 5,później o 17 i o 20. Plus w nocy. Ale właśnie te kramienia w dzień obcięłam....Może to wina tego.Grzegrzula wrote:Nie kazali nic więcej robic, stwierdzili, że to pewnie od bezdechu. Od urodzenia tak reaguje, ale nigdy jeszcze nie straciła przytomności od tego.
Karola, a zmieniło sie u Was kp? Ja już karmie tylko raz do spania nocnego i też widze, że mi hormony wariują. Przy córce jak przestalam kpi to magicznie zleciały mi kilogramy. A teraz przy tym ograniczeniu kp po prostu z powietrza łapie kilogramy. Nie powiem, frustruje bo miałam nadzieję, że jednak troche schudnę w końcu. Nie mam sie w co ubrać do pracy 🤣
-
O matko, Grzegrzula współczuję przeżyć 🫣
Kurde nie wiem czy czuję się bardziej ciążowo 😅 na początku siekła mnie alergia, ale nie mam porównania do pierwszej ciąży bo wtedy już nie pyliło 😅
Zmęczenie było moim pierwszym objawem w pierwszej ciąży, więc w sumie tutaj też nie 😅
Jedynie ten wtorek gdzie cały dzień przeleżałam, bo nie miałam siły na nic, oprócz wymiotów
ale w głowie manifestuje że to objaw na dziewczynkę a nie bliźniaki 👀
-