Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, zdecydowanie centyle a nie sama waga
    Moja też długo stoi w miejscu a i tak ciągle jest w tym samym kanale

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja od 2 miesięcy wazy 8700.

Kassia lipa z ta goraczką. W ogóle zabraniam komukolwiek chorować. Przekażcie to dzieciom..

Ja jutro zaczynam karuzelę śmiechu. Mała na 8.30 do żłobka,syn a 9.40 do szkoły. Porosto po małą ,bo 10.30 musze ja odebrać ,jej reha i jadę po syna ,bo ma lekcje do 12. Pozniej do pracy😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:09

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, pracujesz na zmiany?
    Nie potrafię się odnaleźć w tej robocie
    Nie czuję jej satysfakcji co przed ciążą, ciągle tylko zerkam na zegarek „ile jeszcze”, czuję się że tam nie pasuje

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Karola, pracujesz na zmiany?
    Nie potrafię się odnaleźć w tej robocie
    Nie czuję jej satysfakcji co przed ciążą, ciągle tylko zerkam na zegarek „ile jeszcze”, czuję się że tam nie pasuje

Tak, praca po macierzyństwie to jest jakiś kosmos 😅 też tak mam, nic mi nie jest w stanie podnieść ciśnienia w tej pracy, bo wydaje mi się absolutnie jałowa i bezcelowa odkąd mam dzieci i mam za dużo zmartwień żeby się jeszcze martwić jakimiś ludzmi w pracy xd a wcześniej potrafiłam nie spać jak jakiś klient był niemiły. Teraz? Ok bye 💅🏼💅🏼💅🏼

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja dla kontry przytyła KILOGRAM w dwa miesiące xDDD i przeskoczyła kanał w siatce 😳

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Tak, praca po macierzyństwie to jest jakiś kosmos 😅 też tak mam, nic mi nie jest w stanie podnieść ciśnienia w tej pracy, bo wydaje mi się absolutnie jałowa i bezcelowa odkąd mam dzieci i mam za dużo zmartwień żeby się jeszcze martwić jakimiś ludzmi w pracy xd a wcześniej potrafiłam nie spać jak jakiś klient był niemiły. Teraz? Ok bye 💅🏼💅🏼💅🏼

To samo mam, ale dla mnie to na plus, za bardzo się skanowałam dawniej pracą.
    Elza musisz dać sobie troche czasu, wbić się w rytm i będzie lepiej.
    Ja staram sie szukac plusow chodzenia do biura, jem z dorosłymi ludźmi obiad przy stole. Mama action koło pracy🤣 i robie dużo kroków.

age.png

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie robię teraz mało kroków xD
    Dużo to robiłam z młodą na spacerach, teraz siedzę przy komorze i babram się w cytologiach
    Dzisiaj mówiłam do męża że dobrze że moja praca ma jakiś głębszy sens bo chyba bym pieprznęło to wszystko wpizdu a tak to czuję że mam jakąś misję 😅🤣🙈

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja właśnie robię teraz mało kroków xD
    Dużo to robiłam z młodą na spacerach, teraz siedzę przy komorze i babram się w cytologiach
    Dzisiaj mówiłam do męża że dobrze że moja praca ma jakiś głębszy sens bo chyba bym pieprznęło to wszystko wpizdu a tak to czuję że mam jakąś misję 😅🤣🙈

A to zazdro akurat, ja za każdym razem jak sie robi nerwowo w pracy to planuje sprzedaż mieszkań, żeby spłacić kredyt i pisze podanie do spożywczaka, żeby mnie na kase przyjęli😀. Moja praca nie ma sensu, dużo więcej sensu widze w wykładaniu towaru na półkę w sklepie.

age.png

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza współczuję. Wiem co czujesz. Jak sobie pomyślę, że mam iść do pracy odkąd jestem mamą to wydaje mi się to takie nijakie. Z drugiej strony może będzie jak dziewczyny piszą. Życzę ci żeby się ułożyło z czasem ❤️
    Truskawka ja małej nie ważę. Na oko wydaje się być git. Myślę, że nawet jeśli lekko spadła to nic niepokojącego. Jak będzie jej się coś działo to będzie widać gołym okiem. Ogólnie zdrowe dziecko raczej samo się nie zagłodzi choć sama łapie się na tym, że myślę czasami inaczej. Umówiłaś jej neurologopedę?
    Karola ale masz maraton. Mega szajs. Nie wyobrażam sobie pracy na zmiany mając małe dziecko. Jak się odnajdujesz?
    Ja już ryczałam cały wieczór. Dostałam takiego bólu głowy, że hej. Żal mi zostawiać jutro mała sama. Dzisiaj było tak na wesoło. Głównie było mi wstyd, ale emocje ogólnie miałam pozytywne, bo widziałam, że czuje się tam pewnie. No i gówno. Teraz już chodzę po ścianach, że ona będzie myślała, że idziemy na spacer, bo to nasza stała pora, a ja ją zostawię i będę pierdzidc w stołek. Nie mogę nawet o tym myśleć.
    Swoją drogą też zabraniam wszystkim chorować. Przynajmniej do poniedziałku

‹‹ 3082 3083 3084 3085 3086
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ