Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeżyłam :)

Grzegrzula, Margareetka, xSmerfetkax, Werzol lubią tę wiadomość

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza powodzenia w pracy. Ja jeszcze dwa tygodnie... Pisałam im emaila w piątek, ciekawe czy odpiszą, czy oleją, czy pójdę do pracy i przez względu na brak badań, będę siedziała bez sensu 🙄nowa kadrowa, która nie ogarnia dużo jak się okazuje. Znajoma nie ma drugi miesiąc awp, bo babka przekroczyła termin wysyłki dokumentów do zusu.

Byłam z młodym na 1.5h w żłobku, idzie jak burza. Ciekawe czy jak go zostawię samego też taki będzie. Chociaż babeczki mówiły, że widać różnicę po miesiącu, że jest bardziej dorosły 😅
    Były pokazowe zajęcia dodatkowe, gordonki. Ja się nie nadaje na coś takiego, młody też nie był w ogóle zainteresowany. Dobrze, że nigdy płatnie nie poszłam.

Karola, dużo prywatnych to przyjeżdża do dziecka. Ja tak robię - w cenę mam wliczone dojazdy i poruszam się po wybranym obszarze. To wygodniejsze, bo do szkoły językowej to musisz go zawozić na zajęcia. Może szkoła tańsza, ale dojazd.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owsica w żłobku 🙃 ahoj przygodo

age.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:
    Owsica w żłobku 🙃 ahoj przygodo

O jezu, kolejny lęk odblokowany 🙈

preg.png

age.png
‹‹ 3079 3080 3081 3082 3083
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ