Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi co tam u was?

age.png

preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka no brak słów na niego... Co on myśli, że będzie mógł Cię wyrzucić z mieszkania tak po prostu?
    Z tym 800+ i nazwiskiem jak najbardziej Cię popieram.

preg.png

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka od dwóch godzin mnie nie mdli i byłam w stanie zjeść chleb z masłem, więc mam nadzieję że idzie ku lepszemu 😅 dzisiaj jeszcze leżałam większość dnia, przesluchalam z córką 10 audiobooków Basi 🌝

Truskawka serio typ jeszcze zabiera 800+ po czym wylicza Ci pieniądze na dziecko? ☠️ Skąd się biorą takie egzemplarze 🫠

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Będziecie dbać o kontakt pod?
    Myślę ze tak
    Wiadomo, że nie będzie taki jak teraz - bo teraz to się widywałyśmy po 2/3 razy w tygodniu
    Ale chyba zbyt długo się znamy i zbyt fajne to wszytsko, żeby go urywać
    Obiecałyśmy sobie takiego grilla raz do roku też

Margareetka lubi tę wiadomość

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, kciuki, żeby trend się utrzymał. To jest niezwykłe, że matke zawsze rozłoży na weekend po całym tygodniu ogarniania a od pon do roboty, klasyk.

Mam nadzieję Elza, że sie Wam uda utrzymać kontakt, mogę sobie tylko wyobrazić jakie to ogromne wsparcie, mieć grupe matek i dzieci w podobnym wieku, która sie wspiera a nie ocenia/rywalizuje. Niestety głównie w rodzinie mam styczność z matkami z dziećmi a z rodziną to wiadomo, dobrze tylko na zdjęciach 🙃.
    Co prawda w pracy mam fajne osoby z dziećmi w podobnym wieku ale nie chce sie spoufalać za bardzo. Praca to jednak praca.

Truskawka, nic mądrego nie powiem, ma nadzieję i ogromnie kibicuje, żeby udało Ci sie uwolnić od tego człowieka.

age.png

age.png
‹‹ 3078 3079 3080 3081 3082
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ