CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetka od dwóch godzin mnie nie mdli i byłam w stanie zjeść chleb z masłem, więc mam nadzieję że idzie ku lepszemu 😅 dzisiaj jeszcze leżałam większość dnia, przesluchalam z córką 10 audiobooków Basi 🌝
Truskawka serio typ jeszcze zabiera 800+ po czym wylicza Ci pieniądze na dziecko? ☠️ Skąd się biorą takie egzemplarze 🫠 -
Myślę ze takKarola3xJ:D wrote:Będziecie dbać o kontakt pod?
Wiadomo, że nie będzie taki jak teraz - bo teraz to się widywałyśmy po 2/3 razy w tygodniu
Ale chyba zbyt długo się znamy i zbyt fajne to wszytsko, żeby go urywać
Obiecałyśmy sobie takiego grilla raz do roku też
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Tanashi, kciuki, żeby trend się utrzymał. To jest niezwykłe, że matke zawsze rozłoży na weekend po całym tygodniu ogarniania a od pon do roboty, klasyk.
Mam nadzieję Elza, że sie Wam uda utrzymać kontakt, mogę sobie tylko wyobrazić jakie to ogromne wsparcie, mieć grupe matek i dzieci w podobnym wieku, która sie wspiera a nie ocenia/rywalizuje. Niestety głównie w rodzinie mam styczność z matkami z dziećmi a z rodziną to wiadomo, dobrze tylko na zdjęciach 🙃.
Co prawda w pracy mam fajne osoby z dziećmi w podobnym wieku ale nie chce sie spoufalać za bardzo. Praca to jednak praca.
Truskawka, nic mądrego nie powiem, ma nadzieję i ogromnie kibicuje, żeby udało Ci sie uwolnić od tego człowieka.
-