CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie śpię na tych wakacjach za dobrze. A miałam już i tak niskie standardy.
Aż się zaczęłam trochę martwić o Małą. Ale no zaczęła pięknie chodzić, mówić nowe sylaby, idą jej trójki poza tymi czwórkami co już 2 są, 3 widzę i 4 leci. Do tego więcej ma czasu z Tatą i nową rutynę, raczej codziennie podobną.
Także nie wiem czy się martwić. 3 razy dałam paracetamol to kilka godzin lepiej pospała.
Jeść je, objawów innych nie ma, wręcz przeciwnie, za dnia wulkan energii.
A u pediatry to się widzimy z początkiem października, choć ona sama miała źle śpiące Dziecko i mnie uspokajała, że czasem takbywa jak się karmi piersia, że są częste pobudki czy to przez ząbki czy rozwój.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:10
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Moja wt - czw po 1 h, jutro zostaje na 2 h a od pon będziemy wydłużaćBlackapple wrote:Po jakim czasie Wasze dzieci zostawały w żłobku na dłużej?
Młody jest tam totalnie spokojny a 3 dzień z rzędu Panie mówią, żeby został na 1 godzinę, mąż się wykłóca o 2 na jutro, bo od środy będzie problem gdyż oboje będziemy w pracy. -
Elza1234 wrote:Moja wt - czw po 1 h, jutro zostaje na 2 h a od pon będziemy wydłużać
Ok to się wykłócimy o te 2 na jutro, w szczególności, że chłopaki spotkali koleżankę żłobkową z tatą, która już chodziła do innego od stycznia a teraz się przeprowadziła i też zaczęła do naszego chodzić od wtorku, no i im też Panie ciągle mówiły, żeby jutro znowu tylko na godzinę, więc trochę dziwnie, nie chcemy wyciągać pochopnych wniosków, bo może taki mają schemat, ale uznaliśmy, że trochę wygląda jakby im się nie chciało. -