Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie śpię na tych wakacjach za dobrze. A miałam już i tak niskie standardy.

Aż się zaczęłam trochę martwić o Małą. Ale no zaczęła pięknie chodzić, mówić nowe sylaby, idą jej trójki poza tymi czwórkami co już 2 są, 3 widzę i 4 leci. Do tego więcej ma czasu z Tatą i nową rutynę, raczej codziennie podobną.

Także nie wiem czy się martwić. 3 razy dałam paracetamol to kilka godzin lepiej pospała.

Jeść je, objawów innych nie ma, wręcz przeciwnie, za dnia wulkan energii.

A u pediatry to się widzimy z początkiem października, choć ona sama miała źle śpiące Dziecko i mnie uspokajała, że czasem takbywa jak się karmi piersia, że są częste pobudki czy to przez ząbki czy rozwój.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:10

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Po jakim czasie Wasze dzieci zostawały w żłobku na dłużej?

Młody jest tam totalnie spokojny a 3 dzień z rzędu Panie mówią, żeby został na 1 godzinę, mąż się wykłóca o 2 na jutro, bo od środy będzie problem gdyż oboje będziemy w pracy.
    Moja wt - czw po 1 h, jutro zostaje na 2 h a od pon będziemy wydłużać

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Moja wt - czw po 1 h, jutro zostaje na 2 h a od pon będziemy wydłużać

Ok to się wykłócimy o te 2 na jutro, w szczególności, że chłopaki spotkali koleżankę żłobkową z tatą, która już chodziła do innego od stycznia a teraz się przeprowadziła i też zaczęła do naszego chodzić od wtorku, no i im też Panie ciągle mówiły, żeby jutro znowu tylko na godzinę, więc trochę dziwnie, nie chcemy wyciągać pochopnych wniosków, bo może taki mają schemat, ale uznaliśmy, że trochę wygląda jakby im się nie chciało.

age.png
‹‹ 3085 3086 3087 3088 3089
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ