Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, nie przyjmuję Twojej negatywnej energii 😂

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama
    ⏳ 26/08 — prenatalne I trymestru

preg.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit nie przejmuj się, moją negatywną energię zostawiam dla mnie, Wam życzę samych słodkich, śpiących i kochających wózki bobasów 🤣 u mnie po prostu statystyka nie jest po mojej stronie xD

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój młody miał dzisiaj kryzys żłobkowy i pierwszy raz się poryczał jak przyszedł, ale teraz mąż sobie gnije na parkingu od 15 min, bo się bawi i nie chce iść do domu 😂

Anabbit i Margaretka ja Wam przesyłam Józefowe fluidy i życzę, żebyście trafiły na takich śpiochów jak on. Tylko pamiętajcie jak na drzemkę będą spały dłużej niż 2.5 godz to już trzeba budzić, bo potem będą chciały wstawać o 6.20 zamiast 7.20 xDDD

Margareetka lubi tę wiadomość

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie skoro mają być dwa bobasy na raz to manifestuje żeby chociaż w nocy ładnie spały 😅

Margareetka lubi tę wiadomość

age.png

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Mój młody miał dzisiaj kryzys żłobkowy i pierwszy raz się poryczał jak przyszedł, ale teraz mąż sobie gnije na parkingu od 15 min, bo się bawi i nie chce iść do domu 😂

Anabbit i Margaretka ja Wam przesyłam Józefowe fluidy i życzę, żebyście trafiły na takich śpiochów jak on. Tylko pamiętajcie jak na drzemkę będą spały dłużej niż 2.5 godz to już trzeba budzić, bo potem będą chciały wstawać o 6.20 zamiast 7.20 xDDD

Moja po drzemce 2h wstaje o 5 xDDDDD. Dziś spała 19:30 - 5:02
    I ja wiem, cudownie że ju przesypia noce, naprawdę doceniam po miesiącach piekła, ale kurna CZEMU PIĄTA RANO

2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama

preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Moja po drzemce 2h wstaje o 5 xDDDDD. Dziś spała 19:30 - 5:02
    I ja wiem, cudownie że ju przesypia noce, naprawdę doceniam po miesiącach piekła, ale kurna CZEMU PIĄTA RANO

Głupio zapytam xd próbowałaś ją kłaść chociaż pół godziny później? 🙈

preg.png

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Czasem 5 minut przeciągnięcia daje gigantyczną histerię 🥲
    To znaczy, może nie w przypadku Lili (jak będę mieć córkę to tak jej dam na imię, ch... Tam, że będzie się nazywana wtedy jak teściowa).

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:

Nawet dwie godziny później xd TAK, wstaje 5:30 MAX

2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Czasem 5 minut przeciągnięcia daje gigantyczną histerię 🥲
    To znaczy, może nie w przypadku Lili (jak będę mieć córkę to tak jej dam na imię, ch... Tam, że będzie się nazywana wtedy jak teściowa).

To swoją drogą. Ona jest tak zmęczona od 18:30, że najczęściej kolacja już się kończy płaczem. I gdy pytam, czy jest zmęczona to woła tata i robi mi papa (tata ją usypia codziennie)

2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq ty poważnie przemyśl decyzję z tym imieniem. Ja nie żartuję 🫠

2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    ⏳ 17/08 — Panorama

preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie imienia to chyba mamy wybrane dla małej imię 🙈

Ja wiem, że czasem 5minut to już jest afera. Szkoda że inni w domu nie potrafią tego zrozumieć :/

preg.png

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    A odnośnie imienia to chyba mamy wybrane dla małej imię 🙈

Ja wiem, że czasem 5minut to już jest afera. Szkoda że inni w domu nie potrafią tego zrozumieć :/
    Jakie?

Anabbit, właśnie tak się zastanawiam, że może rzeczywiście... Jak będzie jak jej starsza imienniczka to będzie ciekawie 😄młody miał być Liliana zanim wyrósł mu ogonek między nogami.
    Mam w domu Kubusia (Puchatka), miał swojego Krzysia to kolejne będzie Tygrysek albo Prosiaczek chyba.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odradzam Apolonię w kwestii imion 🫣
    Puściłam ją z tym katarem. W żłobku podobno nie miała. W domu tylko jak kichnęła to trochę. Może tak po nocy coś jej zalegało. Ogólnie zdrowa. Dziś była zadowolona. Super się bawiła. Wróciła turbo głodna. Teraz liczę na to, że zaśnie.
    Dziewczyny, życzę wam Józkowych bobasów. U mnie obawiam się, że skończyłoby się podobnie jak u Tanashi więc próbuje męża namówić na wazektomie XD

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam, że kładzenie spać później nic nie daje. U nas ostatnio też o 5 koniec spania, niezależnie o której pójdzie spać. Gorzej, że usypianie schodzi minimum godzinę więc zasypia koło 22 i potem jest wiecznie niedospana

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie Helenka :) ostatnio przeczytałam, że dzieci z imionami na M są zawsze hajnid, więc nasze wstępne typy odpuściliśmy xdd

preg.png

age.png
‹‹ 3087 3088 3089 3090 3091
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ