Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Będzie Helenka :) ostatnio przeczytałam, że dzieci z imionami na M są zawsze hajnid, więc nasze wstępne typy odpuściliśmy xdd

Jakby Józek był dziewczynką to by był Helenką właśnie, także może będzie spokojna dziewczynka.

Margareetka lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, czyli mogę spodziewać się każdej konfiguracji bobasa 🫣 zaprawiona w boju jestem to jakoś dam radę xd dziś już mówiłam mężowi że będą płakać dwoje dzieci i ja trzecia 😅

preg.png

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Kasia gratuluje kroczków! Czy wszystkie nasze bobasy już ruszyły?

U nas były pierwsze kroczki 2 tygodnie temu. Byliśmy na działce i akurat chciałam nagrać takie fajne czworakowanie w trawce, a tu młody nagle sobie postanowił się odważyć, wstał i poszedł, więc mam nawet na filmie! Ale najbardziej się cieszę, że zrobił to przy nas, a nie w żłobku ❤️

Niestety dobraliśmy L4 do końca tygodnia i w przyszłym też coś będzie musiało pójść, bo dzisiaj na wizycie powiedzieli, że mamy anginę i zaczynamy antybiotyk... 🙄

Drogie Ciężarne życzę Wam spokojnych, dobrze śpiących drugich (albo drugich+trzecich) bobasków :)

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
‹‹ 3088 3089 3090 3091 3092
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ