SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas trzydniówka to też był dramat. Mam traumę psychiczna po tych 6 dniach. Książkowe 3 dni gorączki i 3 dni wysypki, ale ona się darła non stop. Całą noc praktycznie 🙄

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Pamiętaj o mnie jak będziesz ogarniać te najmniejsze rozmiary 🙈🙈

Najpierw przejrzę 50/56/62 i Ci powysyłam na messengerze to co się nadaje dla zimowego bobasa. Oszczędzę Ci szortów i rampersow na krótki 😂. Możesz się targować niczym chytra baba z vinted, ale ostrzegam, jestem zaprawionym sprzedawcą 😈

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    To uważaj jak będziesz podnosić młodzież w takiej sytuacji, bo może się okazać, że postanowi uciec ci z rąk 🥲🫣 Taki egzemplarz nam się trafił, ale to faktycznie wycieńczające. Ja w takiej sytuacji po prostu staję gdzieś z boku, obserwuję ją i próbuje przytulić albo czymś zabawić jak już się uspokoi. W tym czasie jej tłumaczę, że ma dużo emocji, ale rzucanie się po podłodze jest niebezpieczne, że nie wolno, blablablablabla. Wmawiam sobie, że to pomaga choć najczęściej mam ochotę położyć się obok niej i krzyczeć głośniej 🤪

Właśnie dzisiaj próbowałam i prawie mi wyskoczył tak się rzucał 😢 więc czytam, że trzeba po prostu być obok i dać wyrzucić te emocje, bo każdy dotyk go jeszcze bardziej przebodzcowuje i gadać właśnie tak jak piszesz. Ogólnie jest awanturnik (w żłobku też mówią, że on ustala zasady🙈), ale to co jest teraz mnie zaskoczyło.

Ale po grupie widzę, że tendencja jest raczej pozytywna w kontekście adaptacji 🙏

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura musimy jakoś przetrwać. Dasz radę. Spróbuj go po prostu nie dotykać i nie mówić do niego jak jest w tym największym szale. Jak mała nie ma nigdzie blisko czegoś czym może sobie zrobić krzywdę to pozwalam się jej wić po podłodze i płakać. Tylko jestem blisko niej, bo czasem ma tak, że się uryczy i sama przyjdzie przytulić. Mają za dużo emocji i nie ogarniają tego w tych swoich małych głowach więc się rzucają po podłodze.

Anabitt pamiętam, że nasze córki to nawet trzydniówke przychodziły tak samo XD No mam dokładnie te same odczucia co ty względem żłobka i progresu umiejętności. Co będzie następne? Za miesiąc wstanę w sobotę o 10:00, a ona będzie czekać z kawą i śniadaniem? Jeśli tak to ja mogę płacić za ten żłobek nawet 5000 miesięcznie

Anabbit, Lauraa lubią tę wiadomość

• Lauraa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Laura musimy jakoś przetrwać. Dasz radę. Spróbuj go po prostu nie dotykać i nie mówić do niego jak jest w tym największym szale. Jak mała nie ma nigdzie blisko czegoś czym może sobie zrobić krzywdę to pozwalam się jej wić po podłodze i płakać. Tylko jestem blisko niej, bo czasem ma tak, że się uryczy i sama przyjdzie przytulić. Mają za dużo emocji i nie ogarniają tego w tych swoich małych głowach więc się rzucają po podłodze.

Anabitt pamiętam, że nasze córki to nawet trzydniówke przychodziły tak samo XD No mam dokładnie te same odczucia co ty względem żłobka i progresu umiejętności. Co będzie następne? Za miesiąc wstanę w sobotę o 10:00, a ona będzie czekać z kawą i śniadaniem? Jeśli tak to ja mogę płacić za ten żłobek nawet 5000 miesięcznie

Dzięki Blondi 😢

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
‹‹ 3101 3102 3103 3104 3105
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ