SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Grzegrzula Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Update żłobkowy, kolega pospał 1,5h, zjadł obiad. Ciocie zdziwione, że je sam i tak dużo 🤭
    Póki co płacze tylko jak się mu na cos nie pozwala. Ciekawe kiedy sie odpali kryzysik.

Elza1234, Blondi29, Anabbit lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    14 miesięczne dziecko w łupinie - powiedz mi, że masz spokojne dziecko bez mówienia, że masz wychillowane dziecko. Elza zacznie :)

jakbym wsadzila teraz moją w łupinę, dostałaby białej gorączki ze wściekłości. Serio
    XD 😆 ona nie jest spokojna, serio
    Udało nam się chyba tak długo dlatego że zazwyczaj jeździmy na długie trasy na jej spanie 🙈
    Ale od tygodnia jęczy okrutnie także dlatego jedziemy kupić dziś nowy już

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:12

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, my zmieniliśmy fotelik już pod koniec grudnia. Ona nie wysiedziała w łupinie. Pewnie pojeździłaby do lutego, ale my mieliśmy łupinę tylko do 75 cm, a ona miała już wtedy 74 i ta pozycja wyglądała dość słabo. Poza tym już wtedy siedziała więc w ośmiu gwiazdkach powiedzieli, że możemy zmieniać i nam dobrali ten co mamy.
    Gratulacje wszystkim zlobkowiczom. Ja nie wiem czy jutro puszczać mała. Nie czuje się źle, wygląda spoko. Nie chce zaburzać jej adaptacji, ale to oko ma paskudne. Jak pójdzie na dwór to nie upilnują jej żeby nie tarła tego oka i nie wsadzała tam piachu. W żłobku kręcą nosem, że bez zaświadczenia od lekarza woleliby żeby nie chodziła, bo się boją zapalenia spojówek. Nie wiem czy uda mi się załatwić wizytę do jutra. Może niech zostanie jeden dzień

‹‹ 3097 3098 3099 3100 3101
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ