SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Cel Dobrze se przypominasz, bo ja w tym roku chce połączyć ciążową ze świąteczną 😂 już do grudnia to brzuch chyba się pojawi 😅 w ogóle nastawiałam się, że druga ciąża to szybciej tej brzuch będzie, a jutro 15 tydzień (muszę poprawić suwak) i w zasadzie ja wciąż śmigam w jeansach 36 🤯 waga na zero

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola no bez konkretnego powodu. Najlepiej jakby ona była w przedszkolu, a rodzice siedzieli na widowni i patrzyli na nią cały czas 😅 to by było idealnie. Dziś dzień też spoko, więc chyba po prostu musi się oswoić z tymi porankami.

Anabbit wróżka ciążuszka zesłała Ci szczupłą ciążę 😅

age.png
  • Ukulele Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazroszcze Wam tych zjadanych porcji, ja mam niejadka, juz nie mam pomysłu co robić z tym, cały czas idą zęby i porcje są zjadane naprawdę po 2-3 kęsy a najchętniej cały czas by tylko kp. Krzesełko parzy, jedzenie bardzo wybiórcze.
    Dla mnie to kosmos jak piszecie o tych ilościach - nie sądziłam że to możliwe bo podobno żołądek dziecka jest wielkości dwóch jego pięści 🤔

• Lauraa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam zacząć dzisiaj pracę i jechać do biura… ale po 3 dniach żłobka po 2h mamy adenowirusa na pokładzie. Biegunka i 39 stopni już drugi dzień. Ciekawe czy często się zdarza, że ktoś bierze opiekę jak jeszcze nawet pracy nie zaczął 😝

Tanashi brzmi jak horror z tym sernikiem 🙈

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dziś średnio
    Podobno sporo popłakiwała
    Jutro znowu zostaje na 3.5 h
    Też już klepnęłam sesję świąteczna :)

age.png
‹‹ 3095 3096 3097 3098 3099
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ