CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
O Cel Dobrze se przypominasz, bo ja w tym roku chce połączyć ciążową ze świąteczną 😂 już do grudnia to brzuch chyba się pojawi 😅 w ogóle nastawiałam się, że druga ciąża to szybciej tej brzuch będzie, a jutro 15 tydzień (muszę poprawić suwak) i w zasadzie ja wciąż śmigam w jeansach 36 🤯 waga na zero
-
Karola no bez konkretnego powodu. Najlepiej jakby ona była w przedszkolu, a rodzice siedzieli na widowni i patrzyli na nią cały czas 😅 to by było idealnie. Dziś dzień też spoko, więc chyba po prostu musi się oswoić z tymi porankami.
Anabbit wróżka ciążuszka zesłała Ci szczupłą ciążę 😅 -
Zazroszcze Wam tych zjadanych porcji, ja mam niejadka, juz nie mam pomysłu co robić z tym, cały czas idą zęby i porcje są zjadane naprawdę po 2-3 kęsy a najchętniej cały czas by tylko kp. Krzesełko parzy, jedzenie bardzo wybiórcze.
Dla mnie to kosmos jak piszecie o tych ilościach - nie sądziłam że to możliwe bo podobno żołądek dziecka jest wielkości dwóch jego pięści 🤔
-
Miałam zacząć dzisiaj pracę i jechać do biura… ale po 3 dniach żłobka po 2h mamy adenowirusa na pokładzie. Biegunka i 39 stopni już drugi dzień. Ciekawe czy często się zdarza, że ktoś bierze opiekę jak jeszcze nawet pracy nie zaczął 😝
Tanashi brzmi jak horror z tym sernikiem 🙈 -