CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas chyba jednak to nie ząbkowanie. Ma dziś 38,8
tryb koali, więc tylko przechodzi z rąk do rąk i się tuli. Nocka średnia wiadomo, teraz ucina sobie drzemkę. Liczę że sen mu pomoże i chociaż zejdzie ta temperatura trochę. Ogólnie nic więcej mu nie jest na pierwszy rzut oka.
Cel ja jak się zaręczyłam to w przypływie ogromnej radości wrzuciłam na insta zdjęcie pierścionka zanim zaczęłam pisać do bliższych mi osób. Także nie widzę w tym nic złego, serio.
Grzegrzula piękne ciasto, aż ślinka leci 🤤 u nas wczoraj jesiennie były knedle ze śliwkami, bobasowi smakowało
Grzegrzula lubi tę wiadomość
-
Margaretka może mu przejdzie. Mała miała stan podgorączkowy w piątek i po podaniu leków nie wrócił. Katar też już jej dziś prawie ustąpił. Życzę wam żeby to było lekkie przeziębienie.
A jeszcze co do zaręczyn to my chcieliśmy to zachować dla siebie i zaskoczyć wszystkim zaproszeniami na ślub. Ja zawsze chodzę obwieszona biżuterią więc nikt nie zwrócił uwagi na pierścionek, na studiach i tak najczęściej musiałam mieć biżuterię zdjętą więc jakoś przeszło bez echa. Nikt się na nas chyba nie obraził, a poza naszymi rodzicami nie wiedział totalnie nikt. W sumie z ciążą było podobnie tylko ja powiedziałam jeszcze swojej najbliższej przyjaciółce. Reszta dowiedziała się jak już nie mogłam jej ukryć, jakoś bliżej 30 tygodnia. Każdy jest inny. Ze mnie to taka trochę zabobonaria. Nie lubię zapeszać i nikomu nic nie mówię dopóki nie dojdzie do skutku albo nie mam już wyboru
-