Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kameleona nie wzrusza opierdalanie. Dziś go lekarka zapytała czy może go osłuchać? Powiedział głośno i wyraźnie nie, a potem jak zaczęła i tak to wyrwał jej stetoskop xddd

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej też nie rusza opierdol.
    Anabitt mega zazdroszczę dzieciatej przyjaciółki tak blisko.
    Marsol aż mi się nie chce wierzyć a to co wpiszesz. W pozytywnym sensie, oczywiście. Nie żebym cię posądzała o koloryzowanie. To jest po prostu tak cudowne, że aż wydaje się niemożliwe. Super
    Karola ona chyba często ma x tymi uszami i gardłem? Czy już mylę dzieci? Współczuję.
    Moja właśnie rzygnęła srogo. Nawet nie wiedziałam, że takie małe dziecko tak umie. Módlcie się żeby ją przytkało od kataru i żeby to nie był rota, bo się chyba zabiję. Za tydzień zaczynam studia, a mój mąż wyjeżdża i nie wiem jak to ogarnę jeszcze z chorym dzieckiem. Chyba od razu rzucę te studia zanim się zaczną. W ogóle jak tylko pomyślałam o Rota to już mam wszystkie objawy

‹‹ 3117 3118 3119 3120 3121
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ