CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi moja tez idzie na rekord ale nie jedzenia. Przez caly dzień wypila tylko 120ml mm.
Zamowilam jej kilka obiadow,sama też cos jej zrobiłam. Nic nie chce. Nic nie moge zrobić przy niej,zadna inhalacja,zadne odciaganie,chusteczką nie da wytrzec jak leci z nosa. Od razu placz i krzyk taki ze do wymiotow. Nawet bajki nie pomagają w tym.
Wczoraj bylo bez goraczki a teraz znowu 37.8°
Mi już tak glowa pęka że rozważam wynieść ją do lasu żeby wychowały ją wilki (żart) (albo nie) (help) -
Truskawka współczuję z całego serca. Wiem co czujesz. Przejebane. Nie wmuszaj w nią jedzenia. Moja jak się gorzej czuje to chce tylko mleko i chrupki kukurydziane. Ewentualnie jakiś mus chwyci. Nie jest to najzdrowsze, ale w takich okolicznościach wolę żeby zjadła nawet syfiaste jedzenie niż absolutnie nic. A moim zdaniem zdrowe dziecko samo się nie zagłodzi. Może ona musi się po prostu przeglodzic i zacznie ci jeść? Dużo dzieci ma preferencje. Ja podobno do piątego roku życia nie chciałam jeść absolutnie nic, bo lubiłam ostre rzeczy, a nikt mi nie dawał jak byłam mała. Potem moja mama dała mi spróbować jakiegoś swojego ostrego Dania i jakoś poszło. Córka mojej koleżanki też je mega ostre jedzenie, a takiego normalnego nie tknie
-