Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też z wyprzedzeniem mówię, żeby nikt mnie nie zaskoczył niespodziewanym prezentem 😏 zawsze w październiku mówię że robimy prezent składkowy i do widzenia 😅 bo raz zamuliłam i powiedziałam za późno i moja mama zdążyła kupić wielką stację do mycia, karmienia i usypiania bobasów, którą moja córka bawiła się 0 razy xd muszę ją opchnac na olx xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:13

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym wolala składkowy,niestety siostra mojego męża zdecydowała,że ma być losowanie i ma byc prezent niespodzianka. Szkoda gadać.
    Tak to zdrowe przekąski bede chciała dla dzieci. Jakieś bob snaile i fruppy. Ewentualnie mydło z Aleppo. I tyle.

event.png
  • Grzegrzula Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi jak widziałaś coś ciekawego dla 4 letnich chłopców to podeslij, szukam inspiracji

age.png

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co teraz fajnego jest dla dzieciaków? U mnie nie chcą dawać pieniędzy ani kart podarunkowych, a ja uważam, że z ubrań i akcesoriów już wszystko mamy. Zabawek ma aż nadto. Jedyne o co mogę ewentualnie poprosić to pieluchy i przekąski. Trochę mnie to wkurza, bo nie lubię wyrzucać prezentów, ale końcowo tak to wygląda 🙈

To jeszcze podpowiedzcie co kupujecie rodzicom i teściom. Może coś od dzieciaków? Ja ostatnio w ramach walki ze stresem szydełkuję i może dorzucę po jakimś bieżniku czy chlebaku, ale tak poza handmade to nie wiem

• Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:
    Tanashi jak widziałaś coś ciekawego dla 4 letnich chłopców to podeslij, szukam inspiracji

Z tego co kupowałam mojemu bratu w tym wieku i co się sprawdziło to:
    - puzzle Europa mudpuppy,
    - książki Animalium, Dinozaurium, Gabinet Dinozaurów,
    - planszówka Pędzące Żółwie, Carcasconne

I teraz zamyka się Wydawnictwo Sam, oni też mają fajne książki dla tego wieku i są -20% aktualnie :)

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uważajcie na odplamiacze oxy z biedry. Ten do kolorów odbarwił mi nawet jasne ubranka. O kolorowych nawet nie mówię. Nawet obrazki sa wyblaknięte.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprosiłam o lodziarnię melisse, kolejna część ulicy czereśniowej (wiosnę młoda kocha, ogląda ją codziennie), klocki magnetyczne, ten bębenek co Karoli tutaj wklejałam i sztalugę z ikei co z jednej strony jest papier a z drugiej tablica na kredę
    Raczej nikt już więcej nie będzie mnie pytał
    A no i my mamy kuchnię z Lidla

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza ja bym wziela tablice magnetyczną do tego. Mam.tą z ikea ale brakuje przyklejania magnesów

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Elza ja bym wziela tablice magnetyczną do tego. Mam.tą z ikea ale brakuje przyklejania magnesów
    Nasza tablica magnetyczna jest naszą lodówką xd 🤣 kupiłam jej magnesy zwierzątka i sobie przyczepia

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Nasza tablica magnetyczna jest naszą lodówką xd 🤣 kupiłam jej magnesy zwierzątka i sobie przyczepia
    Okej,może macie normalną lodówkę. Moja po przejechaniu magnesu ma rysy.

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dla młodego mam wstępnie spisane auta Bruder (myślę o koparce i traktorze bo to jego ukochane auta), kolejkę drewniana z IKEA i Melissa Doug garaż autka.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Okej,może macie normalną lodówkę. Moja po przejechaniu magnesu ma rysy.
    🤡 pomidor
    Dlatego kupiłam takie miękkie teraz te magnesy bo już j tak mi ja zniszczyła i tak🤡🙈

age.png
‹‹ ‹ 3144 3145 3146 3147 3148
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ