CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie też z wyprzedzeniem mówię, żeby nikt mnie nie zaskoczył niespodziewanym prezentem 😏 zawsze w październiku mówię że robimy prezent składkowy i do widzenia 😅 bo raz zamuliłam i powiedziałam za późno i moja mama zdążyła kupić wielką stację do mycia, karmienia i usypiania bobasów, którą moja córka bawiła się 0 razy xd muszę ją opchnac na olx xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:13
-
Co teraz fajnego jest dla dzieciaków? U mnie nie chcą dawać pieniędzy ani kart podarunkowych, a ja uważam, że z ubrań i akcesoriów już wszystko mamy. Zabawek ma aż nadto. Jedyne o co mogę ewentualnie poprosić to pieluchy i przekąski. Trochę mnie to wkurza, bo nie lubię wyrzucać prezentów, ale końcowo tak to wygląda 🙈
To jeszcze podpowiedzcie co kupujecie rodzicom i teściom. Może coś od dzieciaków? Ja ostatnio w ramach walki ze stresem szydełkuję i może dorzucę po jakimś bieżniku czy chlebaku, ale tak poza handmade to nie wiem -
Grzegrzula wrote:Tanashi jak widziałaś coś ciekawego dla 4 letnich chłopców to podeslij, szukam inspiracji
Z tego co kupowałam mojemu bratu w tym wieku i co się sprawdziło to:
- puzzle Europa mudpuppy,
- książki Animalium, Dinozaurium, Gabinet Dinozaurów,
- planszówka Pędzące Żółwie, Carcasconne
I teraz zamyka się Wydawnictwo Sam, oni też mają fajne książki dla tego wieku i są -20% aktualnie
-
Ja poprosiłam o lodziarnię melisse, kolejna część ulicy czereśniowej (wiosnę młoda kocha, ogląda ją codziennie), klocki magnetyczne, ten bębenek co Karoli tutaj wklejałam i sztalugę z ikei co z jednej strony jest papier a z drugiej tablica na kredę
Raczej nikt już więcej nie będzie mnie pytał
A no i my mamy kuchnię z Lidla -