CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKindziukowa wrote:Dziewczyny! Cześć, przenoszę się z poprzedniego wątku gdzie się przywitałam powiedzcie proszę, kiedy najlepiej od terminu miesiączki pójść na usg? Z końcem 6 tyg, czy może później? Szykują się najtrudniejsze 2 tygodnie, zazdroszczę że większość z Was ma ten czas już za sobą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do grupy krwi, to zależy - ja muszę badać w każdej ciąży, dla mnie głupota, ale cóż. W pierwszej ciąży musiałam dwa razy - drugie badanie było z dopiskiem, że potwierdzona i w każdej kolejnej znowu badanko, ale już po jednym było z dopiskiem, że potwierdzona. Pytałam lekarza, powiedział, że trzeba badać.
-
Kasiekkk wrote:Co do grupy krwi, to zależy - ja muszę badać w każdej ciąży, dla mnie głupota, ale cóż. W pierwszej ciąży musiałam dwa razy - drugie badanie było z dopiskiem, że potwierdzona i w każdej kolejnej znowu badanko, ale już po jednym było z dopiskiem, że potwierdzona. Pytałam lekarza, powiedział, że trzeba badać.
Ciekawe czy jak mam w książeczce dawcy krwi wpisaną grupę, to czy to przejdzie czy też będą chcieli badać jeszcze raz grupę krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października, 10:18
-
Kasiekkk wrote:Hej, fajnie, że z nami tu jesteś chcesz, żeby dopisać Cię na pierwszej stronie? Jaka data porodu i następnej wizyty? ❤️
No spróbujmy, mam nadzieję że wszystko bedzie ok! 😊
Termin wg aplikacji na 26.06, wizyty jeszcze nie mam, ale może doradzicie - moja dr przyjmuje w środy. Więc mam możliwość albo na 30.10 albo na 6.11 to będzie 5+6 tydz lub 6+6. I nie wiem, z jednej strony człowiek chciałby jak najszybciej a z drugiej jak nie będzie jeszcze serca to tylko niepotrzebnie się zdenerwuje
Edit: w sumie sama sobie odpowiedziałam, pójdę 6.11 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października, 10:21
Karola3xJ:D, Nosa, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Maj.a wrote:Ciekawe czy jak mam w książeczce dawcy krwi wpisaną grupę, to czy to przejdzie czy też będą chcieli badać jeszcze raz grupę krwi.
Maj.a lubi tę wiadomość
-
Kindziukowa wrote:No spróbujmy, mam nadzieję że wszystko bedzie ok! 😊
Termin wg aplikacji na 26.06, wizyty jeszcze nie mam, ale może doradzicie - moja dr przyjmuje w środy. Więc mam możliwość albo na 30.10 albo na 6.11 to będzie 5+6 tydz lub 6+6. I nie wiem, z jednej strony człowiek chciałby jak najszybciej a z drugiej jak nie będzie jeszcze serca to tylko niepotrzebnie się zdenerwuje
Ja bym poszła 6+6, ale jak uważasz.
Teraz na pierwszą wizyt w przyszłym tygodniu też właśnie idę orientacyjnie 6+6.Kindziukowa lubi tę wiadomość
-
Nineq wrote:Musi być osobny dokument, oryginalny z laboratorium z pieczątką potwierdzający grupę krwi.
Dzięki za info. :* -
Kindziukowa wrote:No spróbujmy, mam nadzieję że wszystko bedzie ok! 😊
Edit: w sumie sama sobie odpowiedziałam, pójdę 6.11 😀 -
Karola3xJ:D wrote:Idziemy łeb w łeb co do dnia więc przynajmniej będę wiedziała co do dnia w którym tyg jestem 😅
Karola3xJ:D lubi tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:Dziewczyny a też czujecie takie jakby kłucie pod podbrzuszem? Mam tak od wczorajszego badania, to chyba normalne prawda? ☺️
-
xSmerfetkax wrote:Dziewczyny a też czujecie takie jakby kłucie pod podbrzuszem? Mam tak od wczorajszego badania, to chyba normalne prawda? ☺️
Ja czasami także czuje ból jajnika, wczoraj miałam taki mikro skurcze gdzieś w okolicy krocza nie umiałam ich zlokalizować.
A dzisiaj to już bym z chęcią skończyła pracę i pojechała do domu. Nie mam siły i czuje że mój żołądek kręci fikołki. -
Hej 😊
Termin wg ovu 29.06.
Liczę, że tym razem dotrwamy 🤞🤞🤞
Wizytę zaplanowałam na 5.11, bo właśnie zostałam przez Partnera dopisana do Luxmedu, mam niestety u sb w pracy medicover i lokalizacje mi totalnie nie odpowiadają... za daleko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października, 13:45
Nosa, Kasiekkk, Kindziukowa lubią tę wiadomość