CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:W action kupowałam córce ze 2 tyg temu
https://www.action.com/pl-pl/p/3205244/top-z-wbudowanymi-miseczkami/Hsg niedroznosc 1 jajowodu
Mutacje acard
Dr J. błędna diagnoza pcos I cała apteka suplementow które nic nie daly
2 iui nieudane
1 transfer swierzy ❌
Histeroskopia i wykryty stan zapalny I dużo kom NK
2 transfer ❄️ encorton neoparin
11dpt beta 308
25dpt pęcherzyk
34dpt serduszko ledwo zipie
42dpt ❌
3 transfer ❄️ encorton neoparin cykl sztuczny 16dc ❌
Polip, Histeroskopia i stan zapalny leczone
Naturals między ivf
32dc beta 750 🤞
38 dc pęcherzyk I ciałko żółte
52 dc mamy serduszko ❤
-
Elza1234 wrote:Ja tak samo
Mam koleżankę która twierdzi że ona w 1 ciąży czuła od 15 tc a w drugiej o 13 tc
I mam takie „who cares”, ja za to nie rzygalam jak kot . Ciąża ciąży nie równa
Dokładnie, nie ma co się porównywać póki lekarz mówi, że jest w zakresie normy
Dzieci też pewnie będziemy mieć na innych centylach, mamy inny wzrost, bmi, ale ogółem jakoś sobie wszystkie radzimy xdElza1234 lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin, encorton, duphaston, utrogestan
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Nie uwierzycie jaka historia z tym wózkiem! Wózek w stanie na oko bdb albo bdb +! Markowy, bebetto holland. Mega leciutki. Jeszcze będę testować ale podoba mi się! Ale to nie wszystko.
Dostałam jeszcze za darmo:
Adaptery do wozka/fotelika
Bujaczek Fisher price
Leżaczek z jakimiś wibracjami na pewno działającymi bo włączyli przy mnie znana marka ale nie pamiętam jaka
Wszystkie akcesoria typu parasolka, folia, moskitiera
Pchacz
Pałąk z zabawkami wiszącymi
Jechaliśmy jak śledzie w puszce:) wszystko za darmo super stsn, markowe firmy.
Dobrze że wzięłam fajne podziękowanie:)
Jutro mogę zrobić zdjęcie wózka. Pewnie też kawałek nim przejadę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 18:18
Gusia_, Tanashi, Elza1234, Biedronka@, amoze, eeemakarena, SZKODNIK, Lola93, kasssia, KasiaGosiaWerka, Alex_92, Klaudek11, Domcia897, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Luna ekstra, niech służą ❤️ choć dla mnie bebetto to są ciężkie wózki, więc i do wagi wózków mamy odmienne podejście 🤣🫣 naprawdę co osoba to opinia 😅
Ja czuję, że tak właśnie będę oddawać swoje rzeczy po dzieciach. Jak ktoś się skusi i przyjedzie oddam mu wszystko z podziękowaniem, że mogę posprzątać wreszcie piwnicę 🤣🤣🤣 mojemu rodzeństwu do dzieci się nie spieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 18:22
-
Melduję się po wizycie😉 mamy 20 cm i 283g małego🥒💙
Ręce trzymał nad głową i ziewał a ja prawie zawału nie dostałam jak lekarka źle tętno zmierzyła i wyszło najpierw 94🤦♀️🤦♀️ale poprawiła i było 143😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 18:34
Elza1234, Nineq, Cel95, Gusia_, Weronka, xSmerfetkax, asiun, KarolaKinga, awokado 🥑, amoze, przygodami66, koktajlowa, eeemakarena, Moooniii, kasssia, CelinaJan, KasiaGosiaWerka, Nosa, Alex_92, Klaudek11, Revolutionary lubią tę wiadomość
👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
CB🖤🖤🖤
10.2023 histeroskopia👍 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia✅️
biopsja endometrium ✅️
08.24 - I cykl stymulowany (prog 30,1 ng/ml)❌️
09.24 - II cykl stymulowany (prog 22,2 ng/ml)
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
30.10 2.1 cm + ❤️
15.11 3.8 cm + ❤️
28.11 I prenatalne+Nifty Pro prawidłowe 💙
13.12 10 cm 💙
13.01 wizyta⌛️
-
koktajlowa wrote:Ja dzisiaj obczaiłam Carrello Omega z potrójną wentylacją gondoli i chyba spoko amortyzacją. Muszę go obejrzeć na żywo. Wizualnie mi się podoba 🙂
Też mi się te Carello podobały, ale muszę sobie zobaczyć na żywo, czy jest porządny bo on na pewno jest chiński a rozważałam jeszcze polski Bebetto -
awokado 🥑 wrote:Jeśli jeszcze nie byłaś, to polecam się przejechać i obejrzeć wózki na żywo. Bylismy z mężem pewni, że chcemy Bebetto flavio premium i pojechaliśmy go obejrzeć, no i okazało się, że to wózek kompletnie nie dla mnie (mam bardzo drobną posturę), bo naprawdę tragicznie ciężko się nim skręcało gdy był pusty, a co dopiero z pełną torbą i dzieckiem w środku… dla porównania „przejechałam” się roan ivi i można było nim kierować jedną ręką, no a venicci jednym palcem 😜 Dodatkowo, Bebetto miał najgorszy z ich wszystkich materac, taki cieniutki fiflaczek. Wiadomo, ze to indywidualne odczucia, więc nie sugeruj się moją opinią, tylko najlepiej żebyś sama pojechała obejrzeć i zwróciła uwagę na takie szczegóły 😊
Oglądałam te wózki i dla mnie Bebetto jest super, fajna amortyzacja i duża gondola oraz spacerówka. U mnie waga wózka nie jest istotna bardziej skupiam się na amortyzacji, a jeśli chodzi o materac to i tak będę zamawiać dodatkowy w razie awarii😉😉Przy pierwszym dziecku też miałam Bebetto i byłam bardzo zadowolona, więc to chyba rzeczywiście subiektywne odczucie każdej z nas🤔myślałam że może ktoś już testował te wózki np. w poprzedniej ciąży bo u mnie parę ładnych lat minęło 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 18:42
Gusia_, Elza1234, Luna30 lubią tę wiadomość
👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
CB🖤🖤🖤
10.2023 histeroskopia👍 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia✅️
biopsja endometrium ✅️
08.24 - I cykl stymulowany (prog 30,1 ng/ml)❌️
09.24 - II cykl stymulowany (prog 22,2 ng/ml)
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
30.10 2.1 cm + ❤️
15.11 3.8 cm + ❤️
28.11 I prenatalne+Nifty Pro prawidłowe 💙
13.12 10 cm 💙
13.01 wizyta⌛️
-
Biedronk@ mnie też ta gondola z bebetto pasuje, naprawdę jest duuuza, więc podzielam Twoje zadanie. No i jest bardzo funkcjonalna jak my spacerujemy głownie na wsi, dużo gratisów w stylu folie, siatki i inne, służyła nam przy dwójce dzieci i nadal jest w takim stanie, że spokojnie posłuży i dla trzeciego ❤️ nawet nie myślę jej zmieniać. My mamy Bresso premium class, 4 lata temu co prawda była inna moda wózkowa ale myślę, ze nie ma wstydu nadal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 18:53
Elza1234, Biedronka@ lubią tę wiadomość
-
Łoo widzę wózki na całego wjechały 🙈 My po połówkowych pewnie podjedziemy kupić. Niech czeka. 🥹
Pytanie do dziewczyn, które stosują heparynę. Wychodzą Wam czasami guzki po zastrzykach? Dzisiaj zauważyłam, że mam na brzuchu 3 guzki w miejscach gdzie robiłam zastrzyki. Wcześniej takich nie miałam, więc się zdziwiłam.👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
magdalena321 wrote:Do mnie przyszły ubranka z H&M! Rany boskie jakie to jest maleńkie, to jest 56 rozmiar a przecież ja mam wrażenie że to za małe będzie 🥹🥹
A znowu jak dołożę do brzucha to ubranko to mam takie „jak mi to kurna wyjdzie z tego krocza”Cel95, Kkk77, eeemakarena, CelinaJan, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Weronka wrote:Łoo widzę wózki na całego wjechały 🙈 My po połówkowych pewnie podjedziemy kupić. Niech czeka. 🥹
Pytanie do dziewczyn, które stosują heparynę. Wychodzą Wam czasami guzki po zastrzykach? Dzisiaj zauważyłam, że mam na brzuchu 3 guzki w miejscach gdzie robiłam zastrzyki. Wcześniej takich nie miałam, więc się zdziwiłam.
Tak, heparyna się i tak wchłonie.
Mi zwykle mistrzowsko wychodzi i nawet mam tylko 1 siniaczka a mam już zaraz 100 igiełek (zrobie imprezę na setna 🤣). Także dumna jestem z siebie. Takie kropki mam tylko jak pieprzyki wyglądają xD
Bywa że się wstrzelę w naczynko. Dziś się trafiło. Rzadko, dopiero drugi raz lub trzeci. Wyjmuje igłę leci nieco krwi, przecieram octeniseptem, przykładam coś zimnego w papierze na dłużej. I tak jest super, bo mam siniaka wielkości połowy biedronki tylko po tym
Parę razy miałam takie czerwone plamki, guzki one się zaraz wchłaniają na drugi dzień
Jak chcesz pokaz fotkeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 18:57
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Elza1234 wrote:Mam to samo
A znowu jak dołożę do brzucha to ubranko to mam takie „jak mi to kurna wyjdzie z tego krocza”
Haha no punkt widzenia łatwo zmienić xDElza1234 lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Elza1234 wrote:Mam to samo
A znowu jak dołożę do brzucha to ubranko to mam takie „jak mi to kurna wyjdzie z tego krocza”
Hahaha widziałam takie filmiki na tik toku chyba ze dziewczyny przykładają sobie ubranka do brzucha i uśmiechnięte a za chwilę tak jakby zjeżdżają nimi niżej pod krocze i zdziwiona mina i „mdleją” bo zdają sobie sprawe ze przeciez to dziecko ma tamtędy wyjść 😆😆😆🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 18:54
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Luna ekstra, niech służą ❤️ choć dla mnie bebetto to są ciężkie wózki, więc i do wagi wózków mamy odmienne podejście 🤣🫣 naprawdę co osoba to opinia 😅
Ja czuję, że tak właśnie będę oddawać swoje rzeczy po dzieciach. Jak ktoś się skusi i przyjedzie oddam mu wszystko z podziękowaniem, że mogę posprzątać wreszcie piwnicę 🤣🤣🤣 mojemu rodzeństwu do dzieci się nie spieszy
Nieee nie jest bd ciężki. 13.4kg a przykładowo venici upline 12.9. Bo on ma amortyzację. To model z amortyzavjaca a one są cięższe. Zresztą dla mnie to nie ma aż znaczenia takiego bo mamy dom. Wózek będzie w garażu.
Roan ivi to kombajn:p 13.8kg. Więc jak na wózek z amortyzacja jest lekki.
Ty mieszkasz w bloku? Babeczka też polecała ten wózek;) byli zadowoleni ponoć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 19:25
-
Luna nie, ja mieszkam na wsi. W domku jednorodzinnym ale mamy schody na dwór, bo weranda jest i wysoka piwnica z oknami. Mam bebetto Bresso premium class, wagowo jak holland. Dla mnie lekki wózek to 7kg. Trzynascie z hakiem już nie. Ale ja mam bez ciąży 48-49 kg wagi. Może dlatego dla mnie bebetto wózki są ciężkie 🤣🤷♀️ co nie zmienia faktu, że lubię tę markę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 19:34
-
Gusia_ wrote:Luna nie, ja mieszkam na wsi. W domku jednorodzinnym ale mamy schody na dwór, bo weranda jest i wysoka piwnica z oknami. Mam bebetto Bresso premium class, wagowo jak holland. Dla mnie lekki wózek to 7kg. Trzynascie z hakiem już nie. Ale ja mam bez ciąży 48-49 kg wagi. Może dlatego dla mnie bebetto wózki są ciężkie 🤣🤷♀️ co nie zmienia faktu, że lubię tę markę
Drobniutka jesteś -
Jestesmy ❤️ badanie trwało około 25 min, wszystko pomierzone, posprawdzane. Idziemy wg. Dr ksiazkowo
Mały ma 365g, serce 155/M. Idealnie na termin 30.05.
Mam brać acard, że względu na preeklampsje 1:147. Prowadzący nie zalecił 😑. I musimy w środę zobaczyć kręgosłup od tyłu, bo Witold się uparł i nie chciał się obrócić.Elza1234, eeemakarena, Cel95, Nineq, Biedronka@, Gusia_, kasssia, CelinaJan, Kkk77, xSmerfetkax, KarolaKinga, przygodami66, amoze, KasiaGosiaWerka, Nosa, Alex_92, Revolutionary lubią tę wiadomość